Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dance::dance::dance: VALLA CANIM NEDESEN HAKLISIN SÖZ BEKLİCEM Bİ DAHAKİ AYIN 30 GÖRÜCEM EĞER KIRIMIZLAR GELMESSE O ZAMAN YAPICAM TAHLİL İNŞ DURURUM BENDE ZAMAN GEÇİRECEK ŞEYLER BULUYUM O ZAMAN HAMİŞLİĞİ FELEN UNUTMAYA ÇALIŞIYIM TABİ NEKADAR BAŞARILI OLURUM BİLMİYİM AMA 10 GÜN NEKİ YAAA BEKLİCEM(İNŞ)yerimseniben
kızlar biliyorum soru soru herkes bayıldı ama bu yerleşme kanaması herkeste olur mu ? yada olmalı mı? Ve akıntı çok mu olmalı hamile kalınca .......... ay okudukça kafam karışıyo yaa
ndk oldu sanırım anladım bie ara uğraşırım artık.sağol canım.
tamam işte 5 gün önce içtiğin sütler peynire dönüşmüş karnında onları çıkarıyosundurkaydirigubbakcemile3 ıyyğğğyykk iğrencimmmmkötükedihüso
sende oluyomu canım bu belirtiler, illa da olması gerekmiyo be canımmm. ama bazılarında oluyooo inşallah hamilesindir canım yaa:CüvCüv:
offfffff 10 gün de beklenirmi yaaa :çok üzgünüm: Naniknaniknaniknanik
Canım benim sağol cevabın için bende olmuyor ama okuyorum okuyorum olması gerekiyormuş gibi geldide inşallah canım sende hamilesindir. beraber kutlarız:teytey::dance::hooraylur mu?
Kızlar bugün adet günüm tık yok yani biliyosunuz birsürü belirtim vardı bugüne kadar ya hamileler akıl varin size hiç böle oldumu