Erken Hamilelik Belirtileri

handannn kıs hamile kalayım diye fazla süt içtin galiba sen kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 KIS NDK BANA BİLİMSEL Bİ AÇIKLAMA YAPhihoyyyt 5 GÜNDÜR FELAN SÜT İÇMİOM YA MİDEMİ RAHATSIZ EDİO YA SİZDE OLMADIMI BÖLE Bİ AKINTI YAA ÇATLICAM HEkaydirigubbakcemile

Mavişim canım bende geçen hafta yaptırdım kan testi adetime 10 gün vardı negatif çıktı bence yaptırma çünkü döllenmeden 8-9 gün sonra rahme yerleşiomuş bebiş hangisinde döllendigimizi bilmedigimiz için hamile olsakta negatif çıkabilir 10 gün kala çok uzun bi zaman bekle anacım beklee:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 KIS NDK BANA BİLİMSEL Bİ AÇIKLAMA YAPhihoyyyt 5 GÜNDÜR FELAN SÜT İÇMİOM YA MİDEMİ RAHATSIZ EDİO YA SİZDE OLMADIMI BÖLE Bİ AKINTI YAA ÇATLICAM HEkaydirigubbakcemile

tamam işte 5 gün önce içtiğin sütler peynire dönüşmüş karnında onları çıkarıyosundurkaydirigubbakcemile3 ıyyğğğyykk iğrencimmmmkötükedihüso

Ya kızlar aranızda en heyecanlı benim galiba az önce wcye gittim kırmızılar hala yok olmazsa ben yarın sabah bi kan testi yaptırayım bari

şaka bi yana akıntı da hamilelik belirtisiiiiiiii yoksaaaaaaa :sm_cool:

AYY KIS VALLA BUDA BELİRTİMİ ANEEE :)) BELKİDE ADET BELİRTİSİDİR UMUTLLANMIM:) AMA BU AKINTI HAMİLİELİK BELİRTSİ AYNI ZAMANDA ÖLEMİ İLGİNÇÇ:) SENDE DE VARMI ??kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

iyi valla ne olsun sizi okuyorum oturdum.ya şu alta konan bebişler nasıl oluyo bi sölemediniz ha aşk olsun yani :(benneyaptımki

valla canımm bende bugün öğrendimm, bak usta oldum sana öretcem şimdii :sm_cool:
http://www.ticker.7910.org/?rulerpg=1#rul bak bu adrese gir seç sonra altta bi link çıkacak onu kopyala, kullanıcı panelinden kilo kontrol vs. yazan biyer var en altta oraya yapıştır canişimm olur inşallah a.s.

gelgit nerde kıslar girmedi bugün heç. bide bu tapiki açan kardeş neden girmiyo hiç, hamile kaldımı o bilen varmı?

sana cevap vermiom artık bennn:mymeka: 10 gün çok ERKEEEEEEEEENNNNNNNNNN geliyo bah zopaa :oklava:

:dance::dance::dance: VALLA CANIM NEDESEN HAKLISIN SÖZ BEKLİCEM Bİ DAHAKİ AYIN 30 GÖRÜCEM EĞER KIRIMIZLAR GELMESSE O ZAMAN YAPICAM TAHLİL İNŞ DURURUM BENDE ZAMAN GEÇİRECEK ŞEYLER BULUYUM O ZAMAN HAMİŞLİĞİ FELEN UNUTMAYA ÇALIŞIYIM TABİ NEKADAR BAŞARILI OLURUM BİLMİYİM AMA 10 GÜN NEKİ YAAA BEKLİCEM(İNŞ)yerimseniben

kızlar biliyorum soru soru herkes bayıldı ama bu yerleşme kanaması herkeste olur mu ? yada olmalı mı? Ve akıntı çok mu olmalı hamile kalınca .......... ay okudukça kafam karışıyo yaa

Back