İnşallah canım Allah hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: tabi bizlere de inşallah ayın 18 inde bekliyorum adeti.Tabi bir hafta kala belirtilerin başlaması gerekir ama bende belirti melirti yokkkklava:
Öncelikle hoş geldin a.s.doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adette şaşmalar oluyo bendede oldu ilk ay ve adetim 4 gün gecikti ve normalinden önce yani 2 gün önce bitti.Böyle olabiliyo sen adet tarihlerini not al devamsızlık sürerse doktora görünMerhaba Arkadaslar...
Nasilsiniz...?
Ben yeni kayit oldum
burasi cok güzel herkez duygularini,görüslerini,bilgilerini baylasiyor.....
ya benim bir sorum olacak ön bilgisi olanlar bana yardimci olursa sevinirim..
ben dogum kontrol hapini biraktim Allah izn verirse bebek istiyoruz Allahim herkese verir insallah amin.
ben 27.06-03.07 adet oldum ama ara kanamam oldu 13.07-23.07 arasi simdi kafam karisi normal günündemi gelmesi lazimdi yoksa gecikirmi ya hamile olabilirmiyim? bir hafta önce test yaptim negativ cikti iki hafatadir istahsizlikta var sasirdim ne yapacagimi... bilginiz varsa bana akil verin ne olur
canım hayırlı olsun hoş geldin. senı yanlış yonlendırmek istemem ama d.k. hapı belli bir hormon hapı sayılır ve bıraktığın ay düzensizlikler olabilir. ama sen onu beklemek istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum dersen . dr gidip hormonlarını ölçtürebilirsin. zaten duyduğum kadarıyla bir kaç ay tutmuyormuş gebelik (tabi istisnalar kaideyi bozmaz)
şimdiden hayırlı olsun şekerrr:lepi:
Öncelikle hoş geldin a.s.doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adette şaşmalar oluyo bendede oldu ilk ay ve adetim 4 gün gecikti ve normalinden önce yani 2 gün önce bitti.Böyle olabiliyo sen adet tarihlerini not al devamsızlık sürerse doktora görün
yap bi için rahat etsin , insallah vardır bebiş .
ya adet günümüze daha varken bile bazen pozitif çıkıyormuş doğrumu arkadaşlar
önceden öğrenebilirmiyiz
kızlar bugün benim regl olmam gerek şu ana kadar bişey olmadı bakalım hayırlısı ama acaip kendimi yorgun hissediyorum bacaklarım nasıl sızlıyo birde karın alt bölgemde bir iki defa ağrı oldu gecici cumaya idrar testi yaptıracam hadi hayırlısı:uhm:
yumurtlama dönemi başladık söylemesi ayıptır çalışmalara yumurtlama döneminden 1 hafta sonra başladı özellikle bacaklarımın sızlaması adet döngüm bayağı uzun sürüyo benim 35 gün bugün olmam gerek biraz endişelerim var psikolojikmen mi ii ce geçikti diye bu benim ikinci bebek isteyişim ilkinden biliyorum eğer doğruysa vucudum uyuşmaya halsizleşmeye başladım gündüz yatmazdım yatar oldum ama 1 haftadır bacak ağrılarım var öyle miğde bulantısı falan yok bir iki defa ve bugün gene karın alt bölgemde kramp gibi oldu biraz uzandım geçti ama insan genede şüpheleniyor hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı olunca biraz daha günüm geçsinde cumaya bir baktırayım idrar testiyle hayırlısı allah herkesin gönlüne göre verir işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?