Erken Hamilelik Belirtileri

canım inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir
:Saruboceq:

Öncelikle hoş geldin a.s.doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adette şaşmalar oluyo bendede oldu ilk ay ve adetim 4 gün gecikti ve normalinden önce yani 2 gün önce bitti.Böyle olabiliyo sen adet tarihlerini not al devamsızlık sürerse doktora görün

sagol Canim Insallah allahim herkese hayirli evlatlar vesin
AMINNNNNNNNNNNNN.....

cokkk takarim ben kafama yarin test yapiyim diyorum ama negetiv cikmasindan korkuyorum...senağlama

Sagol Canim kaydirigubbakcemile5
bakalim bir haftam daha var...
Tabiki Herseyin hayirlisi olsun....

ya adet günümüze daha varken bile bazen pozitif çıkıyormuş doğrumu arkadaşlar
önceden öğrenebilirmiyiz

kızlar bugün benim regl olmam gerek şu ana kadar bişey olmadı bakalım hayırlısı ama acaip kendimi yorgun hissediyorum bacaklarım nasıl sızlıyo birde karın alt bölgemde bir iki defa ağrı oldu gecici cumaya idrar testi yaptıracam hadi hayırlısı:uhm:

canım kaç gün önceden başladıkı ağrıların? insallah haberini alırız kısa zamandahihoyyyt

yumurtlama dönemi başladık söylemesi ayıptır çalışmalara yumurtlama döneminden 1 hafta sonra başladı özellikle bacaklarımın sızlaması adet döngüm bayağı uzun sürüyo benim 35 gün bugün olmam gerek biraz endişelerim var psikolojikmen mi ii ce geçikti diye bu benim ikinci bebek isteyişim ilkinden biliyorum eğer doğruysa vucudum uyuşmaya halsizleşmeye başladım gündüz yatmazdım yatar oldum ama 1 haftadır bacak ağrılarım var öyle miğde bulantısı falan yok bir iki defa ve bugün gene karın alt bölgemde kramp gibi oldu biraz uzandım geçti ama insan genede şüpheleniyor hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı olunca biraz daha günüm geçsinde cumaya bir baktırayım idrar testiyle hayırlısı allah herkesin gönlüne göre verir işallah

:roflol:
kız sen tecrübeliymişsin yaaaa
bide bir kaç soru soralım diye tecrübeli arar olduk . hayırlısı canım insallah vardır bebişin. benimde bu ay yumurtlama dönemimden bir kaç gün sonra başladı kasılmalarım. işte biraz önce tuvalete gittim baktım meraktan. belimden yukarısını geriye çektiğin zaman kasıkların birinde şişme oluyormuş. benimde sok kasık şişmiş hihoyyyt
biraz önce biyerde okudum bu olayı ama şimdi bulamıyorum nerde okuduğumu. yanı bu siteden bir kaç kızın başına gelmiş bu belirti. ay sende bı baksana varmı kasığında şişlik?:1shok:

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım.benimde adetime 6 gün war.kasıklarım belim ve karnım sancılanıo ara ara.bi de dün akşamdan bu yana mide bulantılarım ve baş dönmem oluyor.hamile olsam dahi bukadar erken belirti verirmi vücut???bilgilendirirseniz sevinirim kızlarrrrr... dilerim en yakın zamanda hayırlısınla hepimiz bebiş sahibi oluruz.

bende yumurtlama döneminde çalışmaları yaptık 1 gün geçti inşallah hamiş olurum

hoş geldin güncelcim. belirti aynı olmuyor herkesde, ama 6 günüm var diyorsun ve bebişin varsa eğer belirti vermesi olası hayatım :) ne güzel hemen hemen hepimiz aynı gunlerde reğil olucaz bende pazar gününü bekliyorum dört gözle
benimde dün gece kasık krampım oldu. gerci yaklasık 10 gündür oluyor ama dün aksam bir tanesi fena battı resmen ama hemen geçti :) insallah hepimiz hamişizdir canım

patricacım umarım tüm bu belirtilerimiz boş cıkmaz.allah hepimizin gönlüne göre versin.desene pazar günü dananın kuyruğu kopacak.zaman nasıl gececek bakalım. :))

hadi bakalım. sen baktınmı kasığına. ya bi baksana allah aşkına ölücem meraktan acaba doğrumu bu belirti.
belinden yukarısını geriye doğru çek bakalım bi tarafta şişlik varmı. ama biraz çabuk çünkü birazdan çıkıcam işten :)

merhaba kızlar.bende yeni sayılırım.bende bebiş istiyorum:CüvCüv:.yarın adet olmam gerek normalde ama bana hamileymişim gibi geliyor.göğüslerimde aşırı bi ağrı yok ama onun dısındakı belirtiler var.ve sigara kokusuna aşırı duyarlı oldum.ben hamileliklerimde hep böyle olur.psikolojik de olabilir tabi:bbo: .daha önce 2 kez düşüğüm oldu:çok üzgünüm:.şimdi iğne vuruluyorum hergun 1.5 aydır vuruluyorum.hamile kalamayıncada boşuna vuruluyormusum gibi geliyor.haaa bide 1 haftadır rüyamda hamile olduğumu görüyorumkaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…