Erken Hamilelik Belirtileri

benim adet günüme 5 gün var fakat dün çok sancım oldu kasıklarım bayağı ağrıdı,bakalım bekleyip görücez inşallah güzel haberler veririm size:dance:

canım senınle aynı gunmu regl olucaz :) aynen benımde dun akşam anıden bir sancı gırıp çıktı ıkı kasığımada. korkumdan yerımden kalkamadım ya bıdaha ağrırsa diye ama benımkı sanıye ıcınde geldi gitti . hepberaber bekliyoruz yanı bu ayda hadı hayırlısı hepimiz için:1shok:

merhaba kızlar son birkaç gündür hamile haberi var mı?geçen haftadan beri tatildeyim merak ettim bir bakayım dedim.hepiniz nasılsınız?insan birkaç gün uzak kalınca özlüyor.

canım inşalla ikimiz içinde güzel haberler alırız ben uyandığımda müthiş midem bulandı bütün gün kendimi çok yorgun hissettim,bi an adet sancısı gibi başladı ama ara ara ldevam etti özellikle akşam yoğunlaştı biliyorsun hamilelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine çok benziyor o yüzden sabırla bekliyorum

merhaba arkadaşlar nasılsınız ya benim 2gündürlü gögüslerim şişti ya dün belim çok ağrıyordu birde iştahım çok açıldı :dance:
yumurtlama günümdeydim dün bitti bu zamanda çalışmalar yaptık inşallah hamile olurum

merhaba kızlar son birkaç gündür hamile haberi var mı?geçen haftadan beri tatildeyim merak ettim bir bakayım dedim.hepiniz nasılsınız?insan birkaç gün uzak kalınca özlüyor.

hoş geldin suzanşan benim bildiğim kadarı ile hamiş haberi yok herkes beklemede kaldığımız yerden devam :roflol:

hadi canım hayırlısıkaydirigubbakcemile5
insallah hep birlikte kutlarız :) benımde kasıklarda var kıprasmalar başka bı belirti yok ne yazıkkı

arkadaşım hayırlısı bekleyip görücez ama inşallah hayırlı evlatlar nasib eder hepimize rabbim

İnşallah canım Allah hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: tabi bizlere de inşallah ayın 18 inde bekliyorum adeti.Tabi bir hafta kala belirtilerin başlaması gerekir ama bende belirti melirti yokkk klava:

Kızlar internetten okudum havuç suyu sperm sayısında artış olmasına ve sperm kanallarının açılmasına iyi geliyomuş ilgililere duyurulur.

cevaplarınız için teşekkürler kızlar.şimdi dışarı çıkıcaz.sonra görüşürüz.İnşallah bu ay bir mucize olur ve hepimiz hamile kalırız(amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

Merhaba Arkadaslar...
Nasilsiniz...?
Ben yeni kayit oldum
burasi cok güzel herkez duygularini,görüslerini,bilgilerini baylasiyor.....

ya benim bir sorum olacak ön bilgisi olanlar bana yardimci olursa sevinirim..
ben dogum kontrol hapini biraktim Allah izn verirse bebek istiyoruz Allahim herkese verir insallah amin.
ben 27.06-03.07 adet oldum ama ara kanamam oldu 13.07-23.07 arasi simdi kafam karisi normal günündemi gelmesi lazimdi yoksa gecikirmi ya hamile olabilirmiyim? bir hafta önce test yaptim negativ cikti iki hafatadir istahsizlikta var sasirdim ne yapacagimi... bilginiz varsa bana akil verin ne olur

hasekı sultandan bekliyorsun ama benim içimden geldi şimdi
allah kısa zamanda sana sağlıklı sıhatlı nur topu gıbı bır oğlan versın :) oah bide cinsiyetide geçti içimden :):lepi:

çoooooooooook teşekkür ederim canım ALLAH sanada isteyen herkesede tez zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin(banada) AMİİİİİİİİİİİİİİİN :1hug:

canım hayırlı olsun hoş geldin. senı yanlış yonlendırmek istemem ama d.k. hapı belli bir hormon hapı sayılır ve bıraktığın ay düzensizlikler olabilir. ama sen onu beklemek istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum dersen . dr gidip hormonlarını ölçtürebilirsin. zaten duyduğum kadarıyla bir kaç ay tutmuyormuş gebelik (tabi istisnalar kaideyi bozmaz)
şimdiden hayırlı olsun şekerrr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…