kızlar ya ben bu ay çok ümitliydim ama adet oldum ama bu sefer 3. günde baya bi azalma oldu adetimde bazı arkadaşlar üzerine görebilirsin diyo acaba hamile olabilirmiyim ben hastalanırken hiç ağrım olmuyodu ama bu ay çok felaket ağrılar oldu bel ve kasık bölgemde siz ne diyosunuz hamile olabilirmiyim ki
Arkadaşlar her ay aynı heyecan ve aynı hüsran
Ama sanki bu ay bi başka, !!! yumurtlama dönemimde bir kaç çalışmamız oldu :)
ve o gunun bir kaç gün sonrasından itibaren kasıklarımda ve karnımda kasılmalar oluyor:)
yanı kasılmalar sadece kasığımda değil (kasık derken acaba tan olarak nereyı kastediyorlar) :) ve en son olarak dün gece ama saniyelik olarak resmen sağ ve sol kasığıma aynı anda şiddetli bir kramp girdi ve geçti hemen. ama bunun haricinde hiç bir belirtimde yok maalesef
17sinde regl olucam bir haftam kaldı. implantasyon kanamasıda olmadı. dün evde test yaptım oda negatif.
Şimdi arkadaşlar. tamam adet belirtilerine çok benziyor ama bukadar erken başlaması düşündürdü bu kasılmaların siz ne düşünüyorsunuz?
canim gunaydin ,,insallah hamilesindir
YAzdiklarinin aynisini ben yasadim gecen ay benimde saniyelik siddetli bir kasik olmustu.ve yumurtlama gununden itibaren kasik agrisi mide bulantisi bel agrisi yasadim.Ama adet oldum(HAla hafifi kasik agrim var belim gecti.YAni ustunemi gordum dedim bi ara ama normal adet oldum.BEnde sastim kesin hamileyim demistim kendime..
INsaallah moralini bozmamisimdir canim benim.Ama aynisini yasadigim icin yazmak istedim..Ama belirtiler fazlalasirsa gununde hemen bir test daha yap Ama umarim hamissindir sekercim
canım benim yok moralim bozulmaz. zaten prolaktinim 35,5
dr. dostinex verdi ama kullanmak için regl olmayı bekliyorum hani binde bir ihtimal bebek varsa ona zarar vermiyim diye. bende bu belirtileri her ay yaşıyorum ama ne bilim psikolojik heralde bu ay çok erkenden yaşadımsüprizzzzz
olursada süprüz olur zaten :) sende bir problemmi var senın neden olmuyor bebiş?
suaya cım :) valla ben senın yerınde olsam hıç bir sene beklemeden eşimin sperm testlerini yaptırmıştım. bi bakmışsın eşinde problem var ve senın bir senen boşuna geçmiş olur. hoş ben hala eşime yaptıramadım ikna meselesi tabi. aslına bakarsan biz 7 senedir birlikteyiz ama bir seneyi geçmiştir çalışmalarımız yanı bebiş isteyişimiz. bakalım dr dediği üzere prl fazla çıktı ondan olmayabilirmiş bebiş. bir iki aya düşmezse rahim filmi istedi tüplermi kapalı ona bakacak. ve eşimde soz verdi prl düşerse ve yine hamile kalamazsam oda testlerini yaptırıcak hemen.
sen hormon testlerinide yaptırdınmı canım?
yok arkadaşım hiç bi gelişme yok daha benim hormonlar eski haline gelmedi herhalde biraz tembeller :roflol: Zaten daha erken herhalde düzene girer diye umuyorum.Sende bi gelişme var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?