Erken Hamilelik Belirtileri

offfffff 10 gün de beklenirmi yaaa :çok üzgünüm: naniknaniknaniknanik

kızlar biliyorum soru soru herkes bayıldı ama bu yerleşme kanaması herkeste olur mu ? yada olmalı mı? Ve akıntı çok mu olmalı hamile kalınca .......... ay okudukça kafam karışıyo yaa

sende oluyomu canım bu belirtiler, illa da olması gerekmiyo be canımmm. ama bazılarında oluyooo inşallah hamilesindir canım yaa:CüvCüv:

tamam işte 5 gün önce içtiğin sütler peynire dönüşmüş karnında onları çıkarıyosundurkaydirigubbakcemile3 ıyyğğğyykk iğrencimmmmkötükedihüso

ıyyykkk hakkaten çok fenaa laelaelaelaelaeama acaip koptummm..süpersin he:roflol: :roflol:

sende oluyomu canım bu belirtiler, illa da olması gerekmiyo be canımmm. ama bazılarında oluyooo inşallah hamilesindir canım yaa:CüvCüv:

Canım benim sağol cevabın için bende olmuyor ama okuyorum okuyorum olması gerekiyormuş gibi geldide inşallah canım sende hamilesindir. beraber kutlarız:teytey::dance::hooraylur mu?

Herkeste akıntı olmuomuş kıslar zaten bu hamilelik belirtisiyle adet belirtileri çok benzio ya ne sinir bişe anlayamıo ki insan

Canım benim sağol cevabın için bende olmuyor ama okuyorum okuyorum olması gerekiyormuş gibi geldide inşallah canım sende hamilesindir. beraber kutlarız:teytey::dance::hooraylur mu?

o dediğin belirtiler bende oldu canımm, ama hamile değilimmmm

Kızlar bugün adet günüm tık yok yani biliyosunuz birsürü belirtim vardı bugüne kadar ya hamileler akıl varin size hiç böle oldumu

Kızlar bugün adet günüm tık yok yani biliyosunuz birsürü belirtim vardı bugüne kadar ya hamileler akıl varin size hiç böle oldumu

aklım olsa da versem canım yaa, bi hamile olayımm a dan z ye yattığımı kalktığımı yediğimi içtiğimi kustuğumu herbişeyimi yazacam da buraya. sen bugün de dayan yarın test yaptır benceee.
akıl akıl gel bana takıl! -tatlicadiarzu-

Ya adetlerim düzenli değil düzenli olsun diye ilaç kullanıyom ama 4 aydır düzenliydi 33 34 günde bir geliyodu

ya kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bişi öğrendimmmmmmmmmm test edilmiş onaylanmış bişeyyyyyyyyyyyyy ne dileğin varsa muhakkak kabul oluyomuşşşşşşşşşşşş. ablam yaptı dileği kabul oldu bende bebiş için yapcammmmmmmmm. reklamlardan sonra açıklicamm (heyecanlanın biraz sositososito )

kızlar kasıklarım ağrıyor adet olucam galiba yaaa çok ağrıyo bidahaki aya kalıcak galiba umutlar senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Mavişim benimde biliyon birsürü belirtim vardı göğüs ağrısı kasık ağrısı karın ağrısı ama bak bugün hepsi geçti

ndk canım nereye gittin valla hepimiz kafayı üşüttük heeee oram mı ağrıdı buram mı sancıdı midem mi bulantı hastamı olcam hamile mi kalcam kafamçokkarıştıçocuğumuz olunca manyak anneleri olacak çok üzülüyorum:teytey:

ya kızlaarr bişe diceemm..ben şimcik bu cmts jinekoloğa gidiciimmm randewu aldım daa..ay bana napicekler ordaa..:çok üzgünüm:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…