:dance::dance::dance: VALLA CANIM NEDESEN HAKLISIN SÖZ BEKLİCEM Bİ DAHAKİ AYIN 30 GÖRÜCEM EĞER KIRIMIZLAR GELMESSE O ZAMAN YAPICAM TAHLİL İNŞ DURURUM BENDE ZAMAN GEÇİRECEK ŞEYLER BULUYUM O ZAMAN HAMİŞLİĞİ FELEN UNUTMAYA ÇALIŞIYIM TABİ NEKADAR BAŞARILI OLURUM BİLMİYİM AMA 10 GÜN NEKİ YAAA BEKLİCEM(İNŞ)yerimseniben
kızlar biliyorum soru soru herkes bayıldı ama bu yerleşme kanaması herkeste olur mu ? yada olmalı mı? Ve akıntı çok mu olmalı hamile kalınca .......... ay okudukça kafam karışıyo yaa
ndk oldu sanırım anladım bie ara uğraşırım artık.sağol canım.
tamam işte 5 gün önce içtiğin sütler peynire dönüşmüş karnında onları çıkarıyosundurkaydirigubbakcemile3 ıyyğğğyykk iğrencimmmmkötükedihüso
sende oluyomu canım bu belirtiler, illa da olması gerekmiyo be canımmm. ama bazılarında oluyooo inşallah hamilesindir canım yaa:CüvCüv:
offfffff 10 gün de beklenirmi yaaa :çok üzgünüm: Naniknaniknaniknanik
Canım benim sağol cevabın için bende olmuyor ama okuyorum okuyorum olması gerekiyormuş gibi geldide inşallah canım sende hamilesindir. beraber kutlarız:teytey::dance::hooraylur mu?
Kızlar bugün adet günüm tık yok yani biliyosunuz birsürü belirtim vardı bugüne kadar ya hamileler akıl varin size hiç böle oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?