Canım inşallah rabbim bu sabrının mükafatını verir sana:)
tesekkur ederım cnm amın ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah rabbim bu sabrının mükafatını verir sana:)
kıslar ii gunler a.s.....
sızlere bısey sormak ıstıyorum....
en son reglı tarıhım 13 kasım dı....
henus hala reglı olmadım....
6 gun gectı....
ama ne hamılelık nede adet belırısı var....
ılk kes boyle belırtısız bı ay gecıyorum ....
korkmaya basladım....
ara ara seffaf akıntılarım var sadece....
bı anlam veremıyorum ...
test yapmaya cesaretım yok....
bu arada reglılerım dusenlı...
28 gunde bır oluyorum....
sızce ne yapmalaılıyım...:1shok:
yav kızlar bu gebelik bolumune girmiyim kendimi strese sokmıyım diyorum da dayanamıyorum :)))))))))))) biz iyicene kafayı kırmışız, bağımlılık yapmış bizde kadınlar klubunun gebelik bölümü :))))))))))))))) bende hala bi belirti yok kızlar beklemedeyim, şu hafta sonu bi gelse yaaaa
kurtlular canım sen büyük ihtimal gebesin nasıl çatlamadan durdun bu zamana kadar, yanı gebe değilsende bir sağlık sorunun vardır belki doktora görunmeden olurmu hıç.allah korusun canımcım insallah bir hamiş daha çıkar aramızdan.
selam kızlar naber ben bugun çatlatma iynesi oldum bakalım buay ne olacak dün yumurtam 18 mm di dua edin kızlar emeklerimiz boşa gitmesin....
ndk sen ne yaptın canımın için?
Selam yaaa ben belirtilere bakmıcam ama inanın göğüslerimde aşırı ağrı var hassasiyetide geçtim ben ağrı yaa koltuk altımda göğüsümün ucuna doğru vuruyor ne arısıdır bu sizce
Selam yaaa ben belirtilere bakmıcam ama inanın göğüslerimde aşırı ağrı var hassasiyetide geçtim ben ağrı yaa koltuk altımda göğüsümün ucuna doğru vuruyor ne arısıdır bu sizce
canımmm inşallah utar bu ayyy, hangi günler ilişki önerdi doktorun???
napiimm be kuşumm, bekliomm kırmısılar gelmedi daha doktorum pazartesi gel bidaha kan testi yapalım dedi, beklicem bakalım, olursa da yine gitcem tekrar yumurtaları güçlendirici iğneye devam etcem -tatlicadiarzu-
bilmiyorum hatay nerde yazmıyor hiç.sanırım hastanede hastaları var.yoğun galiba.