• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

inş hamiş oluruz hepimiz bu ay olmazsa 1ay erteleyeceğiz malum ramazan geliyor
allah herkesin duasını kabul etsin

yasak değil canım tabi iftardan sonra çalışma olur ama ondan sonra abdest
alınıyor ya ondan dedim :roflol:(bana yorucu gelir bakalım artık:asigim:)

Ay canim ya bende dedim nasil yanisırnaşık şey

Aaa yorucu gelmesin zaten topu topu 3 4 gun calisma olucak yumurtlama gununu hesapla o gunlerdede azcik zahmet cek yani canim ne olcek hepsi bebislerimiz icin :dance:

yasak değil canım tabi iftardan sonra çalışma olur ama ondan sonra abdest
alınıyor ya ondan dedim :roflol:(bana yorucu gelir bakalım artık:asigim:)

kızlar ya benim bugün hastalanmam lazım heralde bilgisayarda otomatik hesaplayıcılarda öyle 12 temmuzda oldum ama bişey yok şimdilik ama hiç ümitlenmek istemiyorum çünkü heray böyle hüsran kasımlarım geçmedi ama hala ara ara ağrı oluyor

merhaba bende aynı durumdayım allah bütün isteyenlere versin ben aslında yeni evliyim 3 ay oldu ama eşim cok istiyor tabiiki bende adetim 2 gün gecti bakalım bekliyorum daha cok yeni oldugum için sizin yazdıklarınızdan tecrübe kazanıyor ben bu siteden cok şey ögrendim
selam urbe nasılsın? merak ettim bugün hayırlı bi haberin vardır inş? duana tüm içtenliğimle katılıyorum inş en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbima.s.

kızlar ya benim bugün hastalanmam lazım heralde bilgisayarda otomatik hesaplayıcılarda öyle 12 temmuzda oldum ama bişey yok şimdilik ama hiç ümitlenmek istemiyorum çünkü heray böyle hüsran kasımlarım geçmedi ama hala ara ara ağrı oluyor
selam yasmina inş hakkında hayırlısı neyse o olsun. dilerim hayırlı haberlerini alırız seninde.

canlarim temmuzun 16 sinda adet oldum enson bugun antibiyotik almam gerekti onun icin kan testi yaptirdim HCG degerim 10 cikti sizce sonuc ne hamilelik varmi

canlarim temmuzun 16 sinda adet oldum enson bugun antibiyotik almam gerekti onun icin kan testi yaptirdim HCG degerim 10 cikti sizce sonuc ne hamilelik varmi

Şöyle bi göz atayım topiğinize dedim...Daha adet gününüzede var..Bence hamilesiniz...hayırlı olsun...Değerinizin bukadar erken test yaptığınız için 10 çıkması çok normal..Zaten 5 ten sonrası bildiğim kadarıyla pozitif..Sakın antibiyotik almayın ve en kısa zamanda sonucu doktora gösterin..ki bence hamilesiniz..hayırlı olsun...a.s.

Şöyle bi göz atayım topiğinize dedim...Daha adet gününüzede var..Bence hamilesiniz...hayırlı olsun...Değerinizin bukadar erken test yaptığınız için 10 çıkması çok normal..Zaten 5 ten sonrası bildiğim kadarıyla pozitif..Sakın antibiyotik almayın ve en kısa zamanda sonucu doktora gösterin..ki bence hamilesiniz..hayırlı olsun...a.s.
canim insallah oyledir ama tahlili esime veren kisi negatif demis ama tahlil kagidinda deger 10 yaziyo ne yapacagimi bilmiyorum pazartesi tekrar yaptiricam olmazsa

canim insallah oyledir ama tahlili esime veren kisi negatif demis ama tahlil kagidinda deger 10 yaziyo ne yapacagimi bilmiyorum pazartesi tekrar yaptiricam olmazsa

Tabi negatifte olabilir...Ama daha adet tarihinize var ve adetiniz gecikmemiş..O yüzden 10 çıkması bana normal geldi...bence umut var...Tabi mutlaka tekrarlayın ve bu sürede ilaç içmeyin..Bizde 4 senedir ablam için bekliyoruz..O yüzden biraz bilgim var bu konularda...
Allah herkesin gönlüne göre versin...

Kızlar benim adetim beklenen günden 7 gün önce oldu.Adet oldum diyemiyorum.Çünkü çok değişikti neyse ben onu adet kabul ettim.NOrmal günüm 8indeydi.Benim hala bacaklarım belim çok fena ağrıyor.Sağ kasığımda sürekli batma oluyor.göğüslerimyeni yeni şişiyor ağrıyor.Hafif kanamam varken tetst yaptım sonuç negatif çıktı.Hamile değilim.Ama bu ağrılar neden olabilir? Daha önce böyle şeyler yaşayanlar var mı?

kızlar ya ben bu ay çok ümitliydim ama adet oldum ama bu sefer 3. günde baya bi azalma oldu adetimde bazı arkadaşlar üzerine görebilirsin diyo acaba hamile olabilirmiyim ben hastalanırken hiç ağrım olmuyodu ama bu ay çok felaket ağrılar oldu bel ve kasık bölgemde siz ne diyosunuz hamile olabilirmiyim ki

fatma arkadaş testi tekrarla içinde şüphen varsa

deryam76 sonuç 0,10 değil dimi sadece 10 yazıyor olması gerek ki eğer öyleyse 2 gün sonra tahlili tekrar etmelisin yada doktorun varsa ona danışmalısın;)dilerim Allah muradına kavuşturmuştur seni darısıda bizlere deriz bizde:)))

kıslar ii pazalara.s.
bende durumlar henus aynı cunku adet gunume daha cok var calısmalara devam edıyrous:utangac:temmus 28 son adet gunumdu 5 aydır adet gecıkmelerı yasadıgım ıcın yanı korunmayaı bıraktıgımısdan berı bu ay nezaman adet olurum bılemıyorum yani inş olmamda :Saruboceq: bu ay melegımi rabbım inş gonderır bana
tum dularım evlat hasretıyle yananlar ıcın
neyse kıslar gorusmek usere kendınıse ii bakın:1hug:

meraba arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım walla delirmek üzereyim yardım edin noolur hamileliğin adetten önce belirtileri varmıdır ya benim adetim 20sinde o zamana kadar nası öğrenebilirm walla deliricem

meraba arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım walla delirmek üzereyim yardım edin noolur hamileliğin adetten önce belirtileri varmıdır ya benim adetim 20sinde o zamana kadar nası öğrenebilirm walla deliricem

cnm ya hiç belli olmuyo bu belirtiler beni hep hayal kırıklığına uğrattı allah herkese öpüp koklıcak kadar versin:CüvCüv:

Back