Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş hamiş oluruz hepimiz bu ay olmazsa 1ay erteleyeceğiz malum ramazan geliyor
allah herkesin duasını kabul etsin
yasak değil canım tabi iftardan sonra çalışma olur ama ondan sonra abdest
alınıyor ya ondan dedim :roflolbana yorucu gelir bakalım artık:asigim:)
selam urbe nasılsın? merak ettim bugün hayırlı bi haberin vardır inş? duana tüm içtenliğimle katılıyorum inş en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbima.s.merhaba bende aynı durumdayım allah bütün isteyenlere versin ben aslında yeni evliyim 3 ay oldu ama eşim cok istiyor tabiiki bende adetim 2 gün gecti bakalım bekliyorum daha cok yeni oldugum için sizin yazdıklarınızdan tecrübe kazanıyor ben bu siteden cok şey ögrendim
selam yasmina inş hakkında hayırlısı neyse o olsun. dilerim hayırlı haberlerini alırız seninde.kızlar ya benim bugün hastalanmam lazım heralde bilgisayarda otomatik hesaplayıcılarda öyle 12 temmuzda oldum ama bişey yok şimdilik ama hiç ümitlenmek istemiyorum çünkü heray böyle hüsran kasımlarım geçmedi ama hala ara ara ağrı oluyor
canlarim temmuzun 16 sinda adet oldum enson bugun antibiyotik almam gerekti onun icin kan testi yaptirdim HCG degerim 10 cikti sizce sonuc ne hamilelik varmi
canim insallah oyledir ama tahlili esime veren kisi negatif demis ama tahlil kagidinda deger 10 yaziyo ne yapacagimi bilmiyorum pazartesi tekrar yaptiricam olmazsaŞöyle bi göz atayım topiğinize dedim...Daha adet gününüzede var..Bence hamilesiniz...hayırlı olsun...Değerinizin bukadar erken test yaptığınız için 10 çıkması çok normal..Zaten 5 ten sonrası bildiğim kadarıyla pozitif..Sakın antibiyotik almayın ve en kısa zamanda sonucu doktora gösterin..ki bence hamilesiniz..hayırlı olsun...a.s.
canim insallah oyledir ama tahlili esime veren kisi negatif demis ama tahlil kagidinda deger 10 yaziyo ne yapacagimi bilmiyorum pazartesi tekrar yaptiricam olmazsa
meraba arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım walla delirmek üzereyim yardım edin noolur hamileliğin adetten önce belirtileri varmıdır ya benim adetim 20sinde o zamana kadar nası öğrenebilirm walla deliricem
meraba arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım walla delirmek üzereyim yardım edin noolur hamileliğin adetten önce belirtileri varmıdır ya benim adetim 20sinde o zamana kadar nası öğrenebilirm walla deliricem