handancım hangi testler?
sanırım ilk kontrol için soruyorsun istanbulun neresindesin bilmiyorum ama ben pendikte nenehatun hastanesine gitmiştim. orda ssk geçiyor fakat ben evraklarımı yanıma almadığım için ssk dan faydalanamadım. dr muayne için 40ytl ödedim hormon testleri için 58 ytl canım. ilki bu kadar :)
Gwçmiş olsun canım benim şimdi iyisin demi çok şükür..benimde eşimde hpv var o yüzden smear testi mecbur yaptırcam zaten ama onu ssk hastanesinde yaptırcam özelde çok tutar , 500 çok fazla benim için ya,ben kalp kapakçıgı hastasıyım onun için doktoruma gittim vakit kaybetmeden hamile kal dedi ameleyat olduktan sonra bi ömür ilaç içcem için hamile kalmam imkansızmış..kısmet artık..
EVET CANIM BEBEK DÜŞÜNDÜGÜMÜZ İÇİN DOKTORA GİTMMEM LAZIMMIŞ , ESENLERDE OTURUYORUM BEN CANIM SENİN KARŞI TARAFINDA:)
AZMIŞ YA SENİN Kİ BAŞKA TEST YAPMADILARMI NETTE Bİ SÜRÜ TEST YAZIO TAM KAN SAYIMI İDRAR HEPATİT B KIZAMIK SMEAR BUNLARI ÖZELDE YAPTIRSAM BATARIM HERALDE SSK VAR AMA ÖZELDE TESTLERDE GEÇİOMUI Kİ :sm_confused:
Amin canım sanada çok geçmiş olsun rabbim sanada en kısa zamanda versin inşallah , biz aslında daha düşünmoduk çocuk ama böle olunca biraz afalladık napcamı şaşırdım yani çalışıyorum da işallah kolay bi hamilelik olurda devam ederim işime, şimdi adetime 1 hafta var beklim diorum adet olursam bitince gidim doktora dimi
kızlar ben geldımmmmmm
kesinlikle smear yaptırın yaş ilerledikçe risk artıyor konuşmalarınıza biraz fransız kaldım :)) ama kaynatın beni arada
yokmu hamile olan yaaa, hamiş haberi gelsin de neşelenelim yaaa((
Evet zeynepcim benimde yumurtlama döneminde hamile gibi belirtilerim oluo kasılmalar agrılar gögüs şişmeleri aşırı gaz felan..hayırlısı olsun inşallah senin için
merhaba arkadaşlar yeşildeniz senin günün geçtimi bide beini koltuk altımdan göğüslerimin ucuna doğru bi ağrı var hamileliktenmidir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?