• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bende bilmiodum ama arastirdim internette
sizlerde arastirin goreceksiniz :) kolay hamile kalmaniz dilegiyle..olmassa ben size burdan gonderim :D

kıslar ben dayanamadım doktorumu aradım 32. günümmüş bugün dün test yaptım 2.25 çıktı dedim, pazartesiye kadar bekle dedi olmassa pazartesi sabah gel dedi bidaha test yapalım dedi. eğer adet olursam da gitcem menogon iğnesi verecek yine...

Kızlar dayanamadım çıkan tahlillerimi aldım çok anladım ya yine cumartesini mi bekleyeceğim tahlil yorumlayabilen varmı???
hamilelik demiş trimestre 215-4300 demiş o ne acaba
neolur biri yardım etsin:(

Kızlar dayanamadım çıkan tahlillerimi aldım çok anladım ya yine cumartesini mi bekleyeceğim tahlil yorumlayabilen varmı???
hamilelik demiş trimestre 215-4300 demiş o ne acaba
neolur biri yardım etsin:(

ah canım bilmiyorum ki ne tahlili buuu??? kimse yokmu bilen yaaa

anam valla hamilemisin yoksa ceylan????????? bilmiyorumki anam bi bilsem biz daha gelemedik oralara kadar :(
kızlar demin kafam bi şöyle gidip geldi. anam belirtilermi artıyor ne ama saniyelik birşey oldu hemde oturduğum yerde. anladım ben kafayı sıyırıyorum artık.

du bi heycanlanma bi sitede buldum kız aynı senınkısını yazmıs doktorun cevabını üye olup yazıcam sana tamamı seker. du bekle. ay internette yavas yaw

arkadaşlar bişey sorucam karbonat ve limonla hamilelik öğreniliyormuş ya gerçekten varmı böle bişey saçma geliyor ama hamile kalan arkadaşlar deneye bilirmi hamilelerde köpürüyormuş hamilelerde köpürmüyormuş

deneyen vardı çoğunlukla çıkıyodu dene bi canımmmm, idrarın içine 2 tatlı kaşığı karbonat at köpürürse ümitlen köpürmesse allah belanı vermesin de fırlat bardağı :)))

ben denemedimm, ümidimi kırmak istemiyorumm. bi arkadaş çeşme suyuyla yapmıştı köpürmüştü çeşmesi hamile yani :)))
boşver sende inanma canımmmm. bak bana kan tahliline bile inanmıyorummm :))))))

anacım doktor sitesinde aynı soruyu buldum. üye oldum cevabı okumak için ama şimdide önüme 500küsürtane soru geldi tek tek okuyorum hangisiydi diye. işe bak yaa direk o konu çıkmadı şifreyi girince.
anam yok inanma yaptık denedik hamile çıktık yada cıkmadık kesinlikle hurafa

hiçbişeyin ümidimizi kırmasına izin vermeyelim canlarımmm, ta ki kırmızıları görene kadarrr...:1hug:

ben çıkıyom kıslarr iyi akşamlarrr

anacım doktor sitesinde aynı soruyu buldum. üye oldum cevabı okumak için ama şimdide önüme 500küsürtane soru geldi tek tek okuyorum hangisiydi diye. işe bak yaa direk o konu çıkmadı şifreyi girince.
anam yok inanma yaptık denedik hamile çıktık yada cıkmadık kesinlikle hurafa

canm o soru 83 sayfada bir bak istersen

saolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için bide ben bu ay sıcak su buharaına oturdum deneyeniz varmı benim annem bu şekilde hamile kalmış 1 sene çocugu olmsmış bu şekilde olmus hadi hayırlısı bakalım inş olur

Back