canım çok tebrik ederimmm, bendede işte senin gibi bi iki damla kahverengi akıntı olmuştu 3 gün önce kesildi hemen, dün test yaptırdım 2.25 çıktı negative yani, ilaç falan kullanmışmıydın canım 5 ay boyunca? dua et bizedeeeeeee:1hug:
canım inşallahhh en kısa zamanda versin Allah. Hayır hiçbir ilaç kullanmadım. bende iltihap varmış geçen ay onu kuruttuk antibiyotikle. ve hemen kaldım.
eğer psikolojik değilse bu belirtilerle benim kesin hamile olmam gerekir umarım psikoloik değildir
selam kızlar benim 22 kasımda adet olmam gerekiyor. Hiç bi belirti yok sadece karnımda sancı gibi ağrılar oluyo ara ara akıntım yok denecek kadar az. çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz daha ne yapsam yaa
canım test yaptırma bence daha, insanın psikolojisi daha da bozuluyor hem varsa bile değerin düşük çıkabilir, bekle bi geçsin günün . karındaki sancılar hepimizde oluyo şuan belkide havalardandır acaba topumuz birden üşüttükmü naniknanik
evet canım haklısın beklicem mecburen inşallah geçer:)) bu arada üşüttüğümüz kesin ama kafayımı üşüttük vücudumu onu bilemicemlaelaelaelaelae
canım test yaptırma bence daha, insanın psikolojisi daha da bozuluyor hem varsa bile değerin düşük çıkabilir, bekle bi geçsin günün . karındaki sancılar hepimizde oluyo şuan belkide havalardandır acaba topumuz birden üşüttükmü naniknanik
kızlar bu arada adet gecikmesi yada adet gununuz gelmeden test yaptırmayın.yanı zaten gebe cıksanız bile doktorunuz bu zamanda ne keseyi görecek ne kalp atısını.yanı sabredebilirseniz bekleyin.şimdi öğrenmeniz sadece merakınızı giderecek yoksa doktorun bakacağı birşey olmayak.zaten döl yatağına yerleşmesi 4. haftada gercekleşecektir.kese olusumuda başlayacaktır o zaman.o yzuden acele etmeyin.
gebeliğinizi öğrendiğinizde doya doya gidin doktora kesenizi görün kalp atışlarını görün.yksa bu sefer dahada sabırsızlanacaksınız.
maaşallah canım yaaa,
kıslar folik asit tavsiye edeceğiiz bir ilaç ismi varmı? ya da hangisini kullanıyosunuz bende alayım bugün???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?