Erken Hamilelik Belirtileri

bu ay geçsinde olmazsa bidahakı ay başlarım o kadar bıraktım ki kendimi bu konuda hiçbişe yapasım gelmiyor ama duyuncada merak ediyorum.dur bakalım koçişi bal kaymakla besliyorum bu aralar etkisi olur belki:)))

ayyyyyy canım puding çekti pek sevmem ama niyeyse cekti hemde tencerenin dibi olacak oh mis gibi.dur bakalım yarın akşama yaparım olmazsa şimdi evde ne süt var ne puding.

neyse kızlar benim kociş koltukta uyuya kaldı onu uyandırayım bende yatmazsam gelirim.iyi geceler.zaten yarım saatte kalmaz benimki zor iş vala.

günaydın kızlar
kızlar gece 2 de mide bulantısına uyandım ve afedersiniz sabaha kadar kustum aslında belki üşüttüm yada bişey dokundu ama direk acaba olabilirmi belirti diyorum

kızlar merhaba.ben bu sabah tekrar test yaptım.ve pozitif çıktı..bugün regl gecikmemin 2.günü.
ama dün sağlık ocağında idrar testinde negatif çıktı anlamadım.benim yaptığım 3 testte pozitif çıktı..

kan testi yaptırıcam pazartesi inşallah.kızlar ya bebişin ne kadarlık olduğunu kan testi sonucunda söylüolarmı?
sevinemiorum da bi türlü...kafam karışık ..

günaydın herkese nasılsınız umutsuz canım üzüldüm senin için inş bu ay hamile kalırısn rahat ol herşeyi akışına bırak İNŞ EN YAKIN ZAMANDA MELEĞİN OLUR

kızlar merhaba.ben bu sabah tekrar test yaptım.ve pozitif çıktı..bugün regl gecikmemin 2.günü.
ama dün sağlık ocağında idrar testinde negatif çıktı anlamadım.benim yaptığım 3 testte pozitif çıktı..

kan testi yaptırıcam pazartesi inşallah.kızlar ya bebişin ne kadarlık olduğunu kan testi sonucunda söylüolarmı?
sevinemiorum da bi türlü...kafam karışık ..
tatlım en garantisi kan testi. ben tüp bebek yaptırdım bu ay, 11. gun testte oran 96 çıktı, çok sevindik, oh hamileyim dedik, dün 14. gundu dedim bide şu evde yapılan testlerden yapiim, yaptım sonuç negatif! sinir oldum, koştum hastaneye, bi kan testi daha yaptırdım, çok şükür oran 450 olmuş. Bi ohh çektim ama gelir gelmez de attım idrar testini çöpe!!! ben bu predictörle falan çok yanılanı duydum ama kan testi asla şaşmaz , emin ol.

arkadaşlar yaaa günler geçmiyor ay sonu bi türlü gelmiyor benden 2 gün öncesine kadar yumurta akı gibi akıntı geldi ama şimdi yok yumurtlama dönemindem geliyor osadece o şekilde bi fikriniz varmı

Kızlar sıze bıse sormak ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım
bana ayın 6sında transfer edıldı bıtane embrıyo ya kafama takıldı ben hala adet olmadım bazen kasıklarımda agrı belımde agrı ve rahım ıcınde batmalar oluyor bılmıyorum hamlemıyım ama suanda ben progestan adında fıtıl kullanıyorum eger hamıle dıılsem adet olmamamın sebebı bu fıtılmı yanı????? Bana lutfen cvp verıııııııııııııııııııııııııııııııın kafammmmmmmmmmmmmmmmmmmm cooooooooooooooook karısıııııııııııııııııııııııııııık

KIZLAR SORUMUN CEVABINI BILEN YOKMU BENIM ADET OLMAMAMIN SEBEBI PROGESTAN FITILIM BILENLER VARSA LUTFEN CVP YAZSINkafamçokkarıştı????????????????????????

kızlar adetime 6 gün var fakat ben dayanamadım test yaptım sonuç tabiki negatif offffffffffffffffffffffff

KIZLAR SORUMUN CEVABINI BILEN YOKMU BENIM ADET OLMAMAMIN SEBEBI PROGESTAN FITILIM BILENLER VARSA LUTFEN CVP YAZSINkafamçokkarıştı????????????????????????

canım adetin geçtiyse bi test yaptır bence. fitili ne için kullnıyorsun bende bi dönem kullndım ama geçikme yapmamıştı. en güzeli bi kan ver inşallah hamişsindir.a.s.

herkese merhaba arkadaslar,
MAVİŞ83 canım cok acele davranmıssın daha adetine 6 gun var testte hic cıkarmı canım ya kimi hamilelerin bile adet gunu gecince cıkmıyor sabır
UMUTSUZ canım herkes seni cok merak etmişti senden umutluyduk ama uzulme canım inşallah bir dahaki aya dlierim herkes isteklerine kavusur ve hayal kırıklıklarından kurtulur :Saruboceq:

progestanı bende kullanıyorum, 1 inde transferim yapıldı, 11 inde sonuç 99 çıktı, hamileliğin netleşti.yani bildiğim kadarıyla progestanla alakası yok regl nin, sen en iyisi bi kan testi yaptır 16 sında:)

maviş83 benimde adetime 6 gün var bende testi yapmamak için kendimi zor tututyorum geçer mi 6 gün yaaaa

valla canım sakın yapma dayan ben yaptımda ne oldu zaten hamiş olsam bile 6 gün kala çıkarmı testte:mymeka: daha çok moralimi bozdum senağlamaevde sadece bi test vardı onuda harcadım boşa biliyom demesi kolay diceksin ama sabret canım olsa bile 6 gün kala çıkmaz

valla canım sakın yapma dayan ben yaptımda ne oldu zaten hamiş olsam bile 6 gün kala çıkarmı testte:mymeka: daha çok moralimi bozdum senağlamaevde sadece bi test vardı onuda harcadım boşa biliyom demesi kolay diceksin ama sabret canım olsa bile 6 gün kala çıkmaz

haklısın en iyisi kendimi oyalayacak bir şeyler bulayım

kıslar ben çok merak ediyorummm 19 kasımda hastalanacağım bakalım inşallah olmam emin değilim tam ama allahım lütfen rabbim nasip et

Back