Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyy canım puding çekti pek sevmem ama niyeyse cekti hemde tencerenin dibi olacak oh mis gibi.dur bakalım yarın akşama yaparım olmazsa şimdi evde ne süt var ne puding.
tatlım en garantisi kan testi. ben tüp bebek yaptırdım bu ay, 11. gun testte oran 96 çıktı, çok sevindik, oh hamileyim dedik, dün 14. gundu dedim bide şu evde yapılan testlerden yapiim, yaptım sonuç negatif! sinir oldum, koştum hastaneye, bi kan testi daha yaptırdım, çok şükür oran 450 olmuş. Bi ohh çektim ama gelir gelmez de attım idrar testini çöpe!!! ben bu predictörle falan çok yanılanı duydum ama kan testi asla şaşmaz , emin ol.kızlar merhaba.ben bu sabah tekrar test yaptım.ve pozitif çıktı..bugün regl gecikmemin 2.günü.
ama dün sağlık ocağında idrar testinde negatif çıktı anlamadım.benim yaptığım 3 testte pozitif çıktı..
kan testi yaptırıcam pazartesi inşallah.kızlar ya bebişin ne kadarlık olduğunu kan testi sonucunda söylüolarmı?
sevinemiorum da bi türlü...kafam karışık ..
Kızlar sıze bıse sormak ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım
bana ayın 6sında transfer edıldı bıtane embrıyo ya kafama takıldı ben hala adet olmadım bazen kasıklarımda agrı belımde agrı ve rahım ıcınde batmalar oluyor bılmıyorum hamlemıyım ama suanda ben progestan adında fıtıl kullanıyorum eger hamıle dıılsem adet olmamamın sebebı bu fıtılmı yanı????? Bana lutfen cvp verıııııııııııııııııııııııııııııııın kafammmmmmmmmmmmmmmmmmmm cooooooooooooooook karısıııııııııııııııııııııııııııık
KIZLAR SORUMUN CEVABINI BILEN YOKMU BENIM ADET OLMAMAMIN SEBEBI PROGESTAN FITILIM BILENLER VARSA LUTFEN CVP YAZSINkafamçokkarıştı????????????????????????
maviş83 benimde adetime 6 gün var bende testi yapmamak için kendimi zor tututyorum geçer mi 6 gün yaaaa
valla canım sakın yapma dayan ben yaptımda ne oldu zaten hamiş olsam bile 6 gün kala çıkarmı testte:mymeka: daha çok moralimi bozdum senağlamaevde sadece bi test vardı onuda harcadım boşa biliyom demesi kolay diceksin ama sabret canım olsa bile 6 gün kala çıkmaz