Erken Hamilelik Belirtileri

göğüs uçalrım çok acıyo sadece bide çok acıkıyorum bu acıkma hemenn belirti sayılırmı yaa. bide bişi soracağım hemen göğüs ucunda değişiklik olurmu mesela kararma gibi

bir hafta oluyo
ilk yanlardan başladı biraz sızı şeklinde sonra uçları çok acıdı bazen otururken bile sızlıyo yanlardan. bide bazen sol ve sağ kasığıma batma oluyo ama daha çok sol. bide yeni yeni oluyo çabuk acıkıyorum

15 aydır istiyoruz inşallah olur ya başka belirti yok ama ne mide bulantısı ne bişi bazen dudaklarım yanıyo bazen sanki bi an dengemi kaybediyorum offff offf

yaaa bazen psikolojikte olabiliyor bundan korkuyorum yine hüsran yine hüsran olacak adım gibi biliyorummm adet belirtileriyle bu belirtiler çok benziyor
testte yapmıycam artık söz verdim kendime korkuyorum bakalım

ii geceler ....
ben varımmma.s.
ıı geceler cıcımcım nasılsın.....
bısde 9. aya gırıyos bebiş ısteyelı 2 gun gectı reglım beklemedeyım....
belırtılereı hıc takmıyorum hıc dusunmuyorum boyle ınsanın kafası daha rahat tavsıye ederım....
sız ne zamandır ıstıyorsunus cnm bebek...

mrb arkadaşlar rüyamda göğüsümden süt geldiğini ve çocuk emzirdiğimi gördüm yorum yaparmısınız

bende çok görüyorum ama gebeliğe işaretmidir bilmiyorum. bende sonuç hep hüsran oldu. başka bilgim yok canım

yaa 3 gün kaldı bakalım açıkçası merak ediyorum kendimi zor frenliyorum test almamak için ama irdeme sahip olucm ve almiycammmmm

slm arkadaşlar bir kaç gündür yazılıarınızı takip ediyorum.tesadüf hamilelik belirtilerini ararken gördüm sizleri.cicimcim senin belirtilerle benimkiler çok benziyor adet gecikmem 2, gününde çok merak ediyorum yaaa.

Bende senin gibi erken hamilelik belirtilerini ararken rastladım bu siteye:) ve o geçmek bilmeyen gunlerde en buyuk destekcim oldu çünkü regşl ağrılarım vardı ve moralim çok bozuktu, bunun birçok insanda olan bi hamilelik belirtisi olduğunu okuyunca biraz olsun rahatlamıştım:)
Ve salı gunku kan testinde de hamileliğim kesinleşti:) darısı başına:) bence hiç durma bi kan testi yaptr, benimki reglimin bir gun öncesinde bile çıktı kanda,oran 99 du, 3 gun sonra yine yaptım oran 405 olmuş, yani en guveniliri kan testi :)tecrübeyle sabit:)

Back