Erken Hamilelik Belirtileri

bende belirtileri ararken bu siteyi buldum .)
konunun önceki arşivini ve bunu konuyu okudum durdum belirtilerim var ama
çok hüsranla karşılaşanlar olmuş burda bende ümitlenmiyorum
hayırlısı inşallah...

selam kızlar nasılsınız.bugun pazar tabi kimse gelmez sanırım.bende şöyle bir bakayım dedim yarım saate kadar cıkacağım.

282328 senin adına çok sevindim hamilesin demek.p. tesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama cesaretim yok ya.hem umutlanmıyorum bir yandan umutlanıyorum zor iş.3 gün ağrım vardı kesin adet oluyorum dedim bugün ne ağrı var ne gelen :) bir kaç gün daha beklemek en iyisi sanırım. :(

arkadaşlar merhaba ben 4 aydır bebiş istiyorum ve daha henüz hamile değilim ama adetlerim çok düzensizleşti kimisi adet düzensizleşmesi hamile kalabileceğin anlamına gelir diyo aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı

yaa benimde 3 günüm var bakalım benim gibi isteyen herkese nasip eder rabbim inşalah.bende ümitlenmek istemiyorum ağrım falan yok hala daha belirtide yok ama 3 gün var adet olmama bi bugün ve dün gazım olmaya başladı batmalar hala devam ediyor

ya bişi soravcağım akıntı nasıl bir hal alıyor yapışkan yapışkanmı oluyor benim akıntım hala devam ediyor tuvalet kağıdında yumurtaakı kıvamında ama şeffaf yani beyazımsı değil

kızlar dayanamadım gebelik testi yaptım evde ve pozitifff çıktı inanmıyorum inşallah doğrudur.yanlış olma olasılığı kaç bu testlerin?
cicimcim bende de adetime 2-3 gün kala tuvalet kağıdına şeffaf akıntı geliyordu.yapışkan biraz ve gaz oldu baya bi.
yarın kan testi yaptırmak istiyorum ama inşallah doğrudur test yarında çıkar yine. çok sevindim ya ama şaka gibi inanasım gelmiyor......

ayyyyyyy ciddiiimisin canımmmm allahım çok sevindim inan kendim kadar sevindim canım aynı belirtileri bende yaşıyorumm allahım bence test doğru çünkü adetin gecikmiş canım hemen ilk işin yarın test olsun seni taklip edeceğim

canım anlatamam çok sevindim ayyy yaaa çoookk sevindim canım diikat et kendine ayyy allahım banada nasip etttt

acıkma hissi yaşadım bir ara hep yemek istedi canım.karın ağrılarım oldu sanki adet olacakmışım gibi ama adetime 10 gün varken başladı

ayyy aynennn inşallah alllahımmmm göğüslerin ne durumda benim 10 gün önce yanlardan sızı şeklinde başladı sonra uçları çok acıdı hala acıyor ama bugün pek yok bazen otururken bile sızlıyodu..

birde belimin ortasında belli bir yerde ağrı oldu hep aynı yer ama baya ağrıdı.sonra adetime 2-3 gün kala akıntı başladı bende.yumurta akı gibi ama baya bi 2-3 gün oldu.göğüs ağrısı cabası.taş gibi oldu ve acayip sancılı dokunamadım üstüne yatamadım.adet gecikmesi nin 2. gününde dayanamadım eşim test aldı yaptım pozitif...... mutluyum

şaka gibi ya yarın inşallah kan testinde doğrulanır olmazsa yıkılırım ya test umutlandırdı beniii çokkk..

canım sevincini anlayabiliyorum ama kan testindeki dogrulugu gormeden heveslenme cunku iki kere farklı zamanlarda bu idrar testi yanlıs cıktı bende sende test magduru olma benim gibi inşallah hamilesindir canım

Back