Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz daha beklesemmi acaba.kafam karıştı iyice.benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor ve ağrıyor..
bugün yaptığım test bozukmuydu acaba.off yaaa...
Benim transferim 1 inde yapıldı tam 11 gun sonra kan testimde çıktı hamileliğim, 99 du oranım.Belirtilerim aynen senin anlattığın gibi canım o yuzden bence yani inşallah hamilesindir:) 16 yada17 sinde bi kan testi yaptr bence:)Kızlar sıze bıse sormak ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım
bana ayın 6sında transfer edıldı bıtane embrıyo ya kafama takıldı ben hala adet olmadım bazen kasıklarımda agrı belımde agrı ve rahım ıcınde batmalar oluyor bılmıyorum hamlemıyım ama suanda ben progestan adında fıtıl kullanıyorum eger hamıle dıılsem adet olmamamın sebebı bu fıtılmı yanı????? Bana lutfen cvp verıııııııııııııııııııııııııııııııın kafammmmmmmmmmmmmmmmmmmm cooooooooooooooook karısıııııııııııııııııııııııııııık
Benim transferim 1 inde yapıldı tam 11 gun sonra kan testimde çıktı hamileliğim, 99 du oranım.Belirtilerim aynen senin anlattığın gibi canım o yuzden bence yani inşallah hamilesindir:) 16 yada17 sinde bi kan testi yaptr bence:)
daha umutsuzdan haber yok bugun okul cıkısı kan testı yaptırcaktı ama haber gelmedi daha geç saatte gelir haber verir herhalde bize.hepimiz umutsuza yoğunlaştık burda merak ettik .
kızlar merak eden etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum ama ben maalesef yine büyük bir hüsran yaşadım yine yeni adet tarihim 13 aralık, ama bu sefer üzülmedim o kadar yeni bir aya yeni umutlarla giriyorum
kızlar merak eden etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum ama ben maalesef yine büyük bir hüsran yaşadım yine yeni adet tarihim 13 aralık, ama bu sefer üzülmedim o kadar yeni bir aya yeni umutlarla giriyorum