Herkese hayırlı cumalar,dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:
teşekkür edrim iyiyim canım biraz sağlık problemlerim vardı hasyeneye gittim dün ama çok şükür iyiyim senide merak ettim görüşmek üzere...Şeniz
Geçmiş olsun arkadaşım umarım önemli bir şey değildir.Bende dün bi yakınımı hastaneye götürdüm önemli bişey değil yanında refakat ettim o yüzden dün giremedim bu saate anca yetiştim
selam ben aranıza yeni katıldım uzun zamnadır takip ediyorum sizin yazdıklarınızı umarım bende hamileyimdir 3 aylık evliyim ve cok istiyoruz bir bebişimizin olmasını buğün 3 gün oldu geceli kan testi yptırdım cıkmadı lütfen biliğileriniziz benimlede paylaşın kafam cok karışık
:
teşekküe ederim önemli bişey sayılmaz canım. sen nasısın?
bende iyiyim canım burdaki arkadaşların belirtilerini okuyarak tecrübe kazanıyorum.Gerçi her bünye farklı tepki verir ama bi orta yolda buluşabiliriz.Umarım isteyen herkesin Allah gönlüne göre verir bu mübarek cuma günü :Saruboceq:
s.korkmaz canım burda ümitsizliğe kapılan arkadaşlarımız oluyolar sende biliyosun tabi dışardan teselli vermek kolay gibi gelebilir ama yanlız değiller okadar çok bayan var ki aynı umutsuz bekleyiş içinde olan.Ama unutmamalıyız ki Rabbim her şeyi sırasına ve hayrına göre veriyo kullarına.Size örnek olarak eşimi söyliyebilirim 9 sene sonra dünyaya gelmiş o 9 yıllık bekleyişi annesi ve babasına sormalı ama hiç ümitlerini kaybetmeyerek Allahın ne zaman nasip edeceğini sabırla beklemişler ve mükafatını da almışlar.bir şeyin ne kadar üstüne düşersek o kadar onu kendimizden uzaklaştırıyoruz çünkü saplantı haline geliyo ve sağlıklı davranamıyoruz biz elimizden geleni yapmalı ve gerisini akışına yani Allahın iznine bırakmalıyız.Yani nacizane fikirlerimi söylemek istedim Allah gönlünüze göre versin inşallah :)))))
selam kızlae yarın olmam gerekir ama sizlerin duasını bekliyorum bana ve benim gibilerine dua edin ki rabbim isimle edilen duayı daha makbul sayar mış allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
slm bayanlar ben aranıza yeni katıldım siteye hergün bakıyordum ve sizlerin yazdıklarınızı hep takip ediyordum.ben de sizler gibi denemelerim sonuç vermedi ve artık yoruldum
bakalım bu ay ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?