Erken Hamilelik Belirtileri

Arkadaşlar ben artık kotkmaya başladım.Sanki hiç çocuğum olmayacakmış korkusuna kapılıyorum.Tüm bebek isteyip deneyenler de bu korku oluyor mu?Bu gün mübarek gün Rabbim inşallah tüm anne olmak isteyenleri anne yapar.O kadar içten dua ediyorum ki yüce rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.Sizlerle beraber inşallah benim de duamı kabul eder de ben de anneliği yaşarım o kadar çok anne olmak istiyorum ki.Bu lekeleri gördükçe kahroluyorum.Çok korkuyorum.

öncelıkle mrb...bende çok korkuyorum sankı anne olamamıycakmısım gb gelıyo senı anlayabılıyorum....inş muradına erersın tum kalbımle dılıyorum cunku bende cok istıyorum

arkadaşlar herkese merhaba,
daha önceden de yazmıştım ama tekrar belirtmek istedim..Erken gebelik döneminde doktora gitmek çok önemli. Adet gününün geçer geçmez hemen BHcg testi yaptırmanız gerekiyor. Daha sonra da eğer hamileyseniz 2 günde bir bunu tekrarlayıp 2 katına çıktığına emin olmanız ve doktor kontrolüne gitmeniz gerek.
Benim başımdan bir dış gebelik geçti ve erken farkettiğimiz için çok şükür operasyon geçirmeden medikal tedaviyle hallettik..
Herkese iyi haftasonları

teşekkür edrim iyiyim canım biraz sağlık problemlerim vardı hasyeneye gittim dün ama çok şükür iyiyim senide merak ettim görüşmek üzere...Şeniz

Geçmiş olsun arkadaşım umarım önemli bir şey değildir.Bende dün bi yakınımı hastaneye götürdüm önemli bişey değil yanında refakat ettim o yüzden dün giremedim bu saate anca yetiştim

selam ben aranıza yeni katıldım uzun zamnadır takip ediyorum sizin yazdıklarınızı umarım bende hamileyimdir 3 aylık evliyim ve cok istiyoruz bir bebişimizin olmasını buğün 3 gün oldu geceli kan testi yptırdım cıkmadı lütfen biliğileriniziz benimlede paylaşın kafam cok karışık
:

arkadaşlar bu konularda biraz stresten uzak olun yani hamilemiyim değilmiyim şüpelerinden gününüzz geçiyosa en yakın dispanserlere gidin eğer hamilelik yok diolarsa o konuyu ciddiye alın ve tedavinizi olun

aramıza hoşgeldiiiiiiiiiiiiin inşallah hamilesindir

teşekküe ederim önemli bişey sayılmaz canım. sen nasısın?

bende iyiyim canım burdaki arkadaşların belirtilerini okuyarak tecrübe kazanıyorum.Gerçi her bünye farklı tepki verir ama bi orta yolda buluşabiliriz.Umarım isteyen herkesin Allah gönlüne göre verir bu mübarek cuma günü :Saruboceq:

inşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin.Okudukça tecrübemiz artıyor :1hug:

s.korkmaz canım burda ümitsizliğe kapılan arkadaşlarımız oluyolar sende biliyosun tabi dışardan teselli vermek kolay gibi gelebilir ama yanlız değiller okadar çok bayan var ki aynı umutsuz bekleyiş içinde olan.Ama unutmamalıyız ki Rabbim her şeyi sırasına ve hayrına göre veriyo kullarına.Size örnek olarak eşimi söyliyebilirim 9 sene sonra dünyaya gelmiş o 9 yıllık bekleyişi annesi ve babasına sormalı ama hiç ümitlerini kaybetmeyerek Allahın ne zaman nasip edeceğini sabırla beklemişler ve mükafatını da almışlar.bir şeyin ne kadar üstüne düşersek o kadar onu kendimizden uzaklaştırıyoruz çünkü saplantı haline geliyo ve sağlıklı davranamıyoruz biz elimizden geleni yapmalı ve gerisini akışına yani Allahın iznine bırakmalıyız.Yani nacizane fikirlerimi söylemek istedim Allah gönlünüze göre versin inşallah :)))))

h.sultan canım benim bende güzel bi örnek vermek istiyorum bi arkadaşımızın eşi kemik kanseri kemoterapi tedaviasi oluyor ve bu hastalığı yeniyor ama kemoterapi gören erkeklerin canlı sperm hücresinin ölebileğini söylüyor doktorlar ALLAH o kadar büyük ki onlara tedavisiz kendiliğinden evlat nasib ediyor ve maaşallah bebişimiz sağlıklı bu duruma doktorlar bile şaşırıyor ama burdan çıkarıcağımız ders sabtermek ve isyan etmemek.....

inşallah canım herkese versin allah

s.korkmaz anlatığın örnekte de benim söylediklerim aynı başlıkta toplanıyo yani kısmet ne zamansa o zaman kavuşacağız inşallah ve istediğimiz vakitte çocuk sahibi olamamamızın bizim göremediğimiz düşünemediğimiz bir çok sebebi vardır.Haydi kızlar ümitsizlik yok birbirimize destek olalım paylaşalım ama olmazsa durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile5

selam kızlae yarın olmam gerekir ama sizlerin duasını bekliyorum bana ve benim gibilerine dua edin ki rabbim isimle edilen duayı daha makbul sayar mış allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla

selam kızlae yarın olmam gerekir ama sizlerin duasını bekliyorum bana ve benim gibilerine dua edin ki rabbim isimle edilen duayı daha makbul sayar mış allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla

İnşallah yasmina Allah sana ve tüm bebek bekleyenlere nasip etsin inşallah (amin) Neyse haberlerini beklicez olmazsa üzülme yola devam

slm bayanlar ben aranıza yeni katıldım siteye hergün bakıyordum ve sizlerin yazdıklarınızı hep takip ediyordum.ben de sizler gibi denemelerim sonuç vermedi ve artık yoruldum
bakalım bu ay ne olucak

slm bayanlar ben aranıza yeni katıldım siteye hergün bakıyordum ve sizlerin yazdıklarınızı hep takip ediyordum.ben de sizler gibi denemelerim sonuç vermedi ve artık yoruldum
bakalım bu ay ne olucak

Kk ya hoş geldin ceylinsu a.s.,kaç yıldır bebek istiyorsun yoruldum demişsin çok mu oldu ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…