• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ben daha 16 aylık evliyim ama 6 aydır olmuyor
ben sabırsızımo yüzden belki de çok kısa bir zaman dilimi nice arkadaşlar var uzun zamandır bekleyen
nasip

hoşbuldum hihoyyyt sizlerle sohbet etmek çok güzel siz de bebek mi istiyorsunuz

evet canım ben 2 yıllık evliyim 1.buçuk yıldır istiyoruz ama kısmet ben sabır ediyorum allah elbet birgün nasib edicek bence sende üzülme daha çok yeni sayılırsın sabırsızlanmak ve üzülmek için inşalla gönlüne göre verir rabbim.

merb kızlar bende 3 yıllık evliyim.2 yıldır bebek bekliyoruz ama olmuyor.uzun bekleyiş sonucu tam ümidimi kesmiştimki hamile kaldım ve inanamadım ama oda düşükle sonuçlandı.şimdi haala beklemedeyim bu ayda çok ümitliydim ama maaaleseff yine regl olduum:(:(:( inş bende bigün anne olurum beklemek çok zorrrrr.

merb kızlar bende 3 yıllık evliyim.2 yıldır bebek bekliyoruz ama olmuyor.uzun bekleyiş sonucu tam ümidimi kesmiştimki hamile kaldım ve inanamadım ama oda düşükle sonuçlandı.şimdi haala beklemedeyim bu ayda çok ümitliydim ama maaaleseff yine regl olduum:(:(:( inş bende bigün anne olurum beklemek çok zorrrrr.

merhaba inşallah dileğin gerçek olur ümitsizlik yooooook:1hug:

Ne kadar güzel bir örnek demekki zamanı varmış ki olmuş 2 yıl aradan sonra tabi sonu gelmemiş ama demek ki sabırla beklemenin sonucunu alabiliriz.Umarım Allah tekrar nasip eder sana ve tüm isteyenlere :Saruboceq:

takıl arkadaşım valla bende yemeği ateşe geç koydum burdan ayrılamadım inşallah yetişir yani yoksa kocayla papaz olıyalım kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol:

Neyse ben çıkıyorum burda muhabbet yok,herkese iyi akşamlar ve bol hamişlikler diliyorum hihoyyyt

bende kullancam ama bilmiyorum ne zaman başlanılıyor
yumurtlama takibinde adetin 5,günü başlatıyorlar
bu karışımıda o gün mü başlasak acep?
vardır illaki bir hikmeti

merhaba bende aynı durumdayım allah bütün isteyenlere versin ben aslında yeni evliyim 3 ay oldu ama eşim cok istiyor tabiiki bende adetim 2 gün gecti bakalım bekliyorum daha cok yeni oldugum için sizin yazdıklarınızdan tecrübe kazanıyor ben bu siteden cok şey ögrendim

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum gerçi ben denemeye yeni başladım bu ikinci ayımdı bakalım 1 haftaa sonra hastalanmassam hamileyim demektirmeraktanda ölüyorum

allah inşallah herkese nasip eder hep dua ediyorum yumurtalama günümdeyim 3gündürlü çalışma yapıyoruz diğer aylar tam yumurtlama günlerimde hep aksilikler çıkmıştı bakalım hayırlısı inşhihoyyyt

Insallah Allah`im her isteyene verisin bir bebis.
HAdi canim ins bu ay yumurtlama gununu yakaladiysan ins bir bebis geliryerimseniben

bende 10 aydir deniyorum ama sadece gecen ay hesaplamistim yumurtlama gunumu ama tik yok umidim bu aya kaldi bakalim

allah inşallah herkese nasip eder hep dua ediyorum yumurtalama günümdeyim 3gündürlü çalışma yapıyoruz diğer aylar tam yumurtlama günlerimde hep aksilikler çıkmıştı bakalım hayırlısı inşhihoyyyt

Back