Erken Hamilelik Belirtileri

tebrıkler canm cok sevındım ama ısyan etmyrum yanlıs anlamayın ama cok zormus su hamıleleık ya off nası mıydem bulanyo kaynyo dun cok zor yemek yaptım ayakta zor duryrum esımde perısan oldu garıbım ısten gelyo yorgun argın yemek hazrlyo onada zulyrum am aneyapyım of allahım tum ısteyenlere nasıp etsın amınnnn

tebrıkler canm cok sevındım ama ısyan etmyrum yanlıs anlamayın ama cok zormus su hamıleleık ya off nası mıydem bulanyo kaynyo dun cok zor yemek yaptım ayakta zor duryrum esımde perısan oldu garıbım ısten gelyo yorgun argın yemek hazrlyo onada zulyrum am aneyapyım of allahım tum ısteyenlere nasıp etsın amınnnn

aman güzelim ben 9 ay çekmeye razıyım.Yeterki sağlıklı olduğunu ve hayırlısıyla karnımda olduğunu hissedeyim . )ay sonrasını düşün dayan bebişim..Hepimize uğur getirin hamişler ..a.s.

kübra hamile olasamda keşke midem bulansa keşke hiç halim olmasa bebişim yüzünden çeksem keşke bütün sıkıntıları. dayan zaten 1kaç aya kadar geçer bulantıların ama bence dra git bir an önce çünkü bulantı için yapabilecekleri bir şeyler var en azından kan değerinin yükselişinide takip etmiş olursun

ayyy canım benım ınan bende oyle dydum burdan okuyunca hamıslerı ınsan ozenyo mıyde bulantısı kadr zor bısey yok allah yardımcımız olsun canım bak ıcını ferah tut allaha dua et hayrısını ıste ya olur bak gorceksın senınde olucak kısa zamnda yazıcaksın sende benım gıbı buraya mıyde bulkanyo dıye goruceksın bak ama oluruna bırak canm cok ıstune dusme ustune dusunce ınan olmyo hayrlısı canım dualrm ısteyen herkekeze

Canim cok tebrik ediyorum cok sevindim..
Allah saglila kucaginada almayi nasip etsin..bir hamis daha sira yavas yavas bize mi geliyor ne:sm_cool:

kızlar bugün gebelık için kan testi yaptırdım.6 gün gecikmişti.4 haftalık hamıleyım......o kadar sevındım kı darısı tüm isteyenlerin başına

kızlar bugün gebelık için kan testi yaptırdım.6 gün gecikmişti.4 haftalık hamıleyım......o kadar sevındım kı darısı tüm isteyenlerin başına

hayırlı ugurlu olsunnn cok sevındım senın adına canım boyle guzel haberler moralımızı duzeltıyokaydirigubbakcemile2

funkecim noldu hamilemisin merak içindeyiz inanki yazıyı yazalı baya olmuş noldu.inşallah hamlesindir bende cok istiyorum 1.5 sene oldu hayırlısı olsun artık.haberlerini bekliyoruz cnm.

arkadaslar bende hamile kalmadan önce hep merak eder belirti arardım hamile arkadasların belirtilerini yazmasını bekler, benzer yönler çıkartıp umutlanırdım..hamile kalırsam en ince deteyına kadar yazacagım diye söz vermiştim kendi kendime..herkeste aynı olmuyor elbet ama kendi belirtilerim şu sekılde oldu:

1-adete 10 gün kala falan sol kasıgımda hafif batmalar hissediyordum arada.özellikle yürürken daha belli oluyordu.
2-adete yakın bir zamanda iştahım açılmıstı çok yiyordum ki aslında çok da iştahlı biri değilimdir
3-göğüslerim şişti hafif adete 1 hafta kala.ve hafif sızlıyordu sadece dokundugumda.özellikle yanlar ve alt tarafı.daha önceden de adet zamanlarımda olurdu.bir fark yoktu yani.
4-idrara sık çıkma ilk zamanlar olmadı.hamile oldugumu ögrendikten sonra sık cıkmaya basladım.ama adetten önce tuvaletim hiç yokken aniden sıkışıyordum.patlayacak gibi zor yetişiyordum wc ye.
5-akıntım adete yakın zamanda kesılırdı ama bu sefer kesilmedi.yumurta akı gibi beyaz akıntı geliyordu.
6-çok duygusallasmıstım .herseye aglıyordum.komedi filmi izlerken bile aglayacak yer buluyordum kendime.
7-bulantı olmadı bende ama adete 1-2 gün kala hafif tiksinme hissi yasadım.halada bulantım yok.galiba bulantısız atlatacagım.
8-baş dönmesi 5. ve 6. haftalarımda 1-2 defa oldu.daha öncesinda hiç olmadı.
9-göğüs uçlarımda kararma daha yeni yeni olmaya basladı.
10-uyku hali de hamile oldugumu öğrendikten sonra başladı.o kadar çok uyuyordum ki..mesela öğlen 1-1,5 gibi uyuyup saat 5 te kalkıyordum .akşam da yemek yiyip saat en geç 9 da tekrar uyuyordum.neyseki uyku hali azaldı biraz.

birde hamile kaldıgım ay eşime e vitamini ve selenyum içirmiştim. bal,tarcın,pekmez,keçiboynuzu tozu karısımı yedim her aksam 1 kaç kaşık... eşime de yedırdım.denemkte yarar var.

insallah isteyen herkes en kısa zamanda bu istegıne kavusur.biraz uzun yazmısım kusura bakmayın.a.s.

nur 82 teşekkürler yazdığın için
benim de 3 günüm var test yaptım negatif cıktı
bende de adetime 10 gün kala sağ kasığımda ağrılar vardı
2 gün önce doktora gittiğimde sağda 2 yumurta var dedi
ama keseyi göremezmiş
şimdi testi yapınca yine hayal kırıklığına uğradım

kızlar benimde birkaç gündür midem ağzımda geziyorum. geçen akşam bütün yedikleirmi çıkarttım. dün akşama kadar fazla birşey yiyemedim gece yattıktan sonra yine kalktım ve yediğim iki lokma şeyi çıkarttım. bugünde sürekli aynı midem bulanıyor. ishal olmuşum birde.
gebelik belirtisi olabilirmi canlarım. inşallah öyledir adetime 2 gün var daha meraktan çatlayacam bu gidişle. ne zormuş bebek yapmak ))))

Back