Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım..tam benlik bi site diye düşünüyorum,kadın olduğumdan olsa gerek:lepi:
benimde bi sorum var ayın 8inde adet olurum ben hep,yani yarın adet günüm.ama acaba hamilemiyim:CüvCüv: diye soruyorum kendime:uhm: bi tane test var evde acaba denesemmi,yoksa yarını mı beklemeliyim:sm_confused:
biraz acemiyim bu konularda..8aylık evliyim..yardımcı olun ne olur eğer hamileysem adetten bir gün önce çıkarmı bu testtte??

canım öncelikle hoşgeldin. ben bir gün daha beklemeni tavsiye ederim. biliyorum beklemek çok zor ama hayal kırıklığına uğramak daha fena. eğer belirtilerin varsa bulantı baş dönmesi sabah yorgunluğu vs... bunlar yada bazıları varsa dene derim ama idrar testi genelde erken gebeliği algılayamıyor. en sağlamı kan testi. bekle eğer adetin gelmezse evde bi dene negatif çıkarsa ki inşallah çıkmaz bide kan testi yaptır derim. şimdilik bekle biraz altı üstü 1 gün. allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir.a.s.

gny arkadaşlar bişey sorucam size. beni adetim 9 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif ama bugün 11 gün oldu hala adet olmadım acaba kan testinde yanılma olabilirmi

9 günlük geçikme eğer bir gebelik olsaydı kan testinde muhakkak çıkardı. büyük ihtimalle strese bağlı yada psikolojik bir durum seninki. hamilelik işini kafandan at hormonlarını kendi haline bırak bak göreceksin adet olacaksın. kendimden biliyorum. sıkma canını da veren Allah ol dediğinde olacaktır elbet. önemli olan hayırlı olsun sağlıklı olsun. dimi? Allah gönlüne göre versin.

kesınlıkle zuzuu kantestınde okadr gecıkme cıkardı buyuk ıhtımmalle bence gebe degılsıncanm strese baglı olabılır oyle dusunyrum sabret bıraz daha gecıkırse bı problem olabılrı kadın doguma gıt bı muayene olk ama bence gebelık yok

teşekkür ederim yeşildeniza.s.
haklısın sanırım yarının geçmesini beklemeliyim..
mide bulantım falan yok ama yorgunluk hissediyorum sabahları,hatta dün eşimin gittiğini bile duymadım uyurken o kadar gürültü yaptım buna rağmen uyanmadın dedi:teselli:ama kendime göre şekillendiriyo olabilirim belirti diye olağan bişeyi:bbo:
hayırlısı olsun diyelim

aylardır aynı belirtileri yaşıyorum
şu anda da başım cok agrıyor ,midem bulanıyor,yorgunluk hali var,göğüslerimde hassaslık var
fakat ateşim yüksek değil

merhaba kızlar zuzuu sende benim gibi kan testinde yanılma olabilir cevabını bekliyosun biliyorum ama 9 gün öğrenilmesi için çok canım ya olsa çıkardı diye düşünüyorum. bende 2 gün kala yaptırdım ve 1 çıktı sonuç. dün çarşamba günü regl olmam gerkiyordu perşembe az geldi bu günde çok az ve rengi çok farklı bende acaba yanılma olabilirmi diye için için umut ediyorum. sonrada mantıklı düşün yok işte diyorum kendime. kızlar benim durumuma ne diyosunuz?????

merhaba kızlar zuzuu sende benim gibi kan testinde yanılma olabilir cevabını bekliyosun biliyorum ama 9 gün öğrenilmesi için çok canım ya olsa çıkardı diye düşünüyorum. bende 2 gün kala yaptırdım ve 1 çıktı sonuç. dün çarşamba günü regl olmam gerkiyordu perşembe az geldi bu günde çok az ve rengi çok farklı bende acaba yanılma olabilirmi diye için için umut ediyorum. sonrada mantıklı düşün yok işte diyorum kendime. kızlar benim durumuma ne diyosunuz?????

ay yok yawrum testi ben yapmadım zati..zpoison yapmış ben de aynını didim ona,testte yanılma yoktur dedim :) ben şimdilik sessis takipçinizim bu ay pek sanmıorum da..yeni yeni bebiş düşünmeye başladım,artık aranızdayım kanımca:)

kızlar biliyorsunuz geçen ayda benim 10 gün gecikti sürekli hamileyim diye düşündüm beta hgc baktırdıysanız ve çıkmadıysa hamiş değilsinizdir ama dra gitmenizi tavsiye ederim. ben 10 gün gecikmeyle dra gittim muayene oldum ilaç verdi ama ilacı alamadan rengli oldum anladım ki psikolojikmiş yani kendi kendime renglimi bekletmişim dra gitmeniz tavsiyemdir.

günaydın kızlar ben malesef dün akşam adet oldum artık umutlar 4 aralığa kaldı yarın doktora gidicem artık beklemek istemiyorum hayırlısı artık....

sıkma canını serdi ama gerçekten dra gitmek insanı rahatlatıyor bizide haberdar etmeyi unutma sakın. ben kocama yeni kavuştum 15 günden sonra çalışmalara yeni başlayabildik bide folic plus başladım rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder bizlere :sm_cool:

ay yok yawrum testi ben yapmadım zati..zpoison yapmış ben de aynını didim ona,testte yanılma yoktur dedim :) ben şimdilik sessis takipçinizim bu ay pek sanmıorum da..yeni yeni bebiş düşünmeye başladım,artık aranızdayım kanımca:)

pardon canım yanlış yazmışım. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun meleğne canım

rosem hamileymiş arkadaşlar çok sevindim ben bu ayda boşum sol yumurtalığımda ksitim çıktı ve eşimde morfoloji sorunu çıktı ikimizde bu ay tekrer kontrole gidicez bu sayfayı her ay okuyordum acaba acaba diyordumama bu ay böyle düşüncem yok çünkü lorunduk arkadaşlar inanırmıısnız kafam rahat adetim gelicek mi gelmicekmi hamileyim hamile değilmiyim insanın lafası rahatlıyor
bence gelicek olan gelir arkadaşlar kendinizi strese hiç sokmayın herşey nasip

:CüvCüv:arkadaşlar 4 gündür adetim geçikti eczana testinde çıkarmı sizce hamilemiyim

Son düzenleme:
merhaba kızlar yarın sabah hala regl olmamış olursam bir kan testi yaptrıcam. günümün geçmesini bekleyemiycem. negatifi görmek bile rahatlatacak beni. yumurtalıklarım ağrıyor,göğüslerim 1 beden şiş,sivilcelendim,midem kazınıyor...kahverengi akıntım artmaya başladı,umutlarım da azalmaya.

Back