Erken Hamilelik Belirtileri

sen baya sabretmişsin test için ben hem umutsuz hemde heyecanlıyım. normalde 10unda olmam lazım.yarın adet olmazsam cuma kanda baktırsam çıkar mı?

ben bı yanlıs yaptıgımı dusunuyorum hayatım cok acele ettım galıba bu yuzden testı cok erken ogrenmek ıstıyosan kanda baktır ama 10u veya onundan sonra gıt kan testıne de garantı olsun

ben bı yanlıs yaptıgımı dusunuyorum hayatım cok acele ettım galıba bu yuzden testı cok erken ogrenmek ıstıyosan kanda baktır ama 10u veya onundan sonra gıt kan testıne de garantı olsun

sanırım haklısın.
herkes negatifi öğrenmekten korkar ben + öğrenmekten korkuyorum.daha önce düşük yapmıştım..o yüzden hemen test yapıp negatiifmiş kader deyip unutmaya çalışmak istiyorum

sanırım haklısın.
herkes negatifi öğrenmekten korkar ben + öğrenmekten korkuyorum.daha önce düşük yapmıştım..o yüzden hemen test yapıp negatiifmiş kader deyip unutmaya çalışmak istiyorum

düşüğün için geçmiş olsun canım sımdı anlamadım tam ben ... sen hamıle olmak ıstıyomusun ıstemıyomusun gonlunden gecen hangısı

eğer o lekelenme yerleşme kanaması ise daha bebişin yeni yerleşmiştir ve daha yeni olduğu için testlerde çıkmayabilir.kan testi bile adetten 1 ya da 2 gün önce hamilelik varmı belirleyebiliyor.bence adet tarihine kadar bekle canım.

haklısın canım.hayırlısı.inşallah :emir_bebek:bebiş gelir

anlıyorum ınsallah hamıssındır ve bu sefer allahım nasıp eder kucagına almayı yanı ben dılımın altından su gelıyo kusucak gıbı ama daha hıc kusmadım sıksık ıdrara cıkıyorum ne bıleyım cabuk acıkıyorum uyku basıyo tatlı tatlı uymak ıstıyorum ama tek cızgı cıktı ıste bılmıyorum bır daha yapsam mmı yapmasam mı ona da karar veremedım

anlıyorum ınsallah hamıssındır ve bu sefer allahım nasıp eder kucagına almayı yanı ben dılımın altından su gelıyo kusucak gıbı ama daha hıc kusmadım sıksık ıdrara cıkıyorum ne bıleyım cabuk acıkıyorum uyku basıyo tatlı tatlı uymak ıstıyorum ama tek cızgı cıktı ıste bılmıyorum bır daha yapsam mmı yapmasam mı ona da karar veremedım

canım kanda baktır,haziran ayında aynı oldum,hatta 8 gün gecikti ama sonuç negatifti. o kadar beklediğime yandım.hergün ayrı stress oluyordum.

ay kızlar ya boşamı yazıyorum ben benim yazdıklarım görüünüyomu sizlere bi cvp yazın ya

selam umutsuz.. senle aynı gündü adet tarihimiz ne oldu oldun mu olmadın mı?
benim kahverengi akıntım var yani adet olacam demek oluyor ama hala kasığımda şişlik var oda acayip bişey. neyse bekleyip goreez. öptüm hepinizi..

selam umutsuz.. senle aynı gündü adet tarihimiz ne oldu oldun mu olmadın mı?
benim kahverengi akıntım var yani adet olacam demek oluyor ama hala kasığımda şişlik var oda acayip bişey. neyse bekleyip goreez. öptüm hepinizi..

sanırım ortak şeyler yaşıyoruz.bu akıntı falan... Allahtan hayırlısı

kızlar bugün gebelık için kan testi yaptırdım.6 gün gecikmişti.4 haftalık hamıleyım......o kadar sevındım kı darısı tüm isteyenlerin başına

Back