Erken Hamilelik Belirtileri

nur 82 teşekkürler yazdığın için
benim de 3 günüm var test yaptım negatif cıktı
bende de adetime 10 gün kala sağ kasığımda ağrılar vardı
2 gün önce doktora gittiğimde sağda 2 yumurta var dedi
ama keseyi göremezmiş
şimdi testi yapınca yine hayal kırıklığına uğradım

canım ne testi yaptın bilmiyorum ama zaten idrar testi yaptıysan bukadar erken çıkmaz en az 4 gün geçmesi lazım... üzülme neolur hakkında hayırlısı olsun bende bekliyorum bugün yada yarın hastalanmam gerekiyor normal şartlarda aman gelmese ne varr ah ah...........:a015:

kızlar bişey sorcam bazı arkadaşlar yazıyolar sağ tarafımda iki tane yumurta varmış sol tarafımda iki tane yumurta varmış diye merak ettim nasıl oluyor iki tane yumurta yani her kadında toplam iki tane yumurta oluyor benim bildiğim biri sağda biri solda bu arkadaşlarda üç tanemi var anlamadım ya kafam karıştı. bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.

kızlar bugün gebelık için kan testi yaptırdım.6 gün gecikmişti.4 haftalık hamıleyım......o kadar sevındım kı darısı tüm isteyenlerin başına

selam kızlar canım cok cok tebrik ediyorum seni hamilelerimiz gunden gune artıyor ne guzel masallah:nazar: Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin bebeklerinizi temennim tum hamilelere. ben ve benim gibi sabırla bekleyenler burda sevincimizi birgun bizde paylasırız inşallah bizlere dua edin arkadaslar bende onumuzdeki ay klomene baslıyorum inşallah hersey guzel olur hepinizi opuyorum a.s.

ya kızlar bu topiktekiler nereye kayboldu böyle kimse yokmu oralarda kaydirigubbakcemile4ben geldim ama gidiyorum kimse yok çünkisenağlama

selam umutsuz.. senle aynı gündü adet tarihimiz ne oldu oldun mu olmadın mı?
benim kahverengi akıntım var yani adet olacam demek oluyor ama hala kasığımda şişlik var oda acayip bişey. neyse bekleyip goreez. öptüm hepinizi..

slm canım hayır hala adet olmadım, garklı bi durum yok akıntım yok yani

Günaydın kızlar ...Bugün hamiş haberleriyle sevinmek istiyorum..Bakalım aramızdan kaç kişi daha hamiş olduğunu öğrenecek..

günaydın kızlar ben malesef dün akşam adet oldum artık umutlar 4 aralığa kaldı yarın doktora gidicem artık beklemek istemiyorum hayırlısı artık....

merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım..tam benlik bi site diye düşünüyorum,kadın olduğumdan olsa gerek:lepi:
benimde bi sorum var ayın 8inde adet olurum ben hep,yani yarın adet günüm.ama acaba hamilemiyim:CüvCüv: diye soruyorum kendime:uhm: bi tane test var evde acaba denesemmi,yoksa yarını mı beklemeliyim:sm_confused:
biraz acemiyim bu konularda..8aylık evliyim..yardımcı olun ne olur eğer hamileysem adetten bir gün önce çıkarmı bu testtte??

gny arkadaşlar bişey sorucam size. beni adetim 9 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif ama bugün 11 gün oldu hala adet olmadım acaba kan testinde yanılma olabilirmi

burdaki arkadaşlar kadar tecrübeli diilim kızlar ama;
mavi58: bikaç gün sabret..adet geçtikten 4 gün sonra filan idrar testi sağlıklı sonuç werir..bikaç gün gecikmesini bekle..yada hiç bekleyemessen yrn gidip kan testi yaptıt direkt..

zpoison: 9 günde kanda çıkardı gebelik..doktora bit kanımca,başka bi problem olabilir ihmal etme

Back