Erken Hamilelik Belirtileri

serdi'ye
sabah yapacaktım aslında dayanamadım ki..Zaman geçmek bilmedi yatağa girdim dayanamadı kalktım ama silikte çıkmadı 10 günmü geçmesi lazım bir idrar testi nezamanda belli olur..

sebeyza,
cinsiyet farketmez sağlıklı hayırlı olsun da amin inşallah tüm isteyenlere versin şu bekleyiş çok zor..Haber vermezmiyiz siz sevgili arkadaşlarıma

serdi'ye
sabah yapacaktım aslında dayanamadım ki..Zaman geçmek bilmedi yatağa girdim dayanamadı kalktım ama silikte çıkmadı 10 günmü geçmesi lazım bir idrar testi nezamanda belli olur..

canım bu kişiden kişiye değişiyor bazen hemen çıkar bazen 4-5 gün sonra bence en az 6 gün geçsin öyle yap ama sabah yap beklemeye çalış sürekli test yapınca insan çok bunalıyo. en iyisi beklemek bende kendime söz verdim en az 6 gün geçmeden test yapmıycan bir daha diye bekle bence kafaya takma aklını başka şeylere ver biliyosunki acaba hamişmiyiz diye düşünüp stres yapmaktan adetimiz gecikiyo sonra hayal kırıklığı en iyisi rahat olmaya çalışmak kendini dinleme kafanı dağıtmaya çalış inşalllah hayırlısıyla meleklerimize kavuşuruz benimde 5 gün kaldı adete....

canın sağolsun kızımın kahvaltısını hazırlıycam canımmın içi barıstığın zaman yazarsın

tamam cumaya kadar bekleyim ..olmazsa cuma günü doktorada giderim hayırlısı güzelim..inşallah seninde geçer

gunaydın herkese ıyı haftalar sımdıden arkadaslar ben ıyım allaha sukur yanlız bı hamıle kaldım olay oldu neymıs cok acele edymus bunları soyleyen ablam benım aılem oyle herseyın ustune dusmke ıyı degılmıs sabır lazmmıs ben tam 6haftalım hamıleyım benım hesaplarıma gore kantestınde cıktı dusunun daha ultrasona gıtmedım doktorum 1ay sonra gel bakalım demıstı annemde alttan muayene edyolar gunah cocuguna bısey olur hemen gıtme dıyo bıraz gecsın sabret kızım dıyo ablmada bu ne acele bekle ıyıce rayına otrsun ben 1,5ay sora ogrendım hamıleleıgımı dıyo herkafadan bı ses anlıycagınız bende sasrdım neypacgmı bılmyrum canım bıraz sıkkın

esımde onlara bıraz hak veryo ben bıraz pıpırıklıyım esımde sabret bu hafta degılde hafytaya gıdelm dıyo hem daha net gorruz kalp atısınıda duyarız dıyo oda aılemle aynı konuda hem fıkırler ben caresızce ortada kaldım ızce nasıl davranmalıyım ınat etsem gıdelm dıye sıvrılıcem en ıyısı beklemk dıye dusunyrum sız ne dusunysunuz bu konuda

canım senin ne zaman günün ayyy ikimizdede stresli bekleyiş vardır Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

CANIM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLISI OLSUN ALLAH İNŞALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAK NASİP EDER,BEN SENİN YERİNDE OLSAM YERİMDE DURAMAZDIM DOKTORUNA GÜVENİYORSAN ZARAR OLABİLECEK BİR DURUM OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM AMA EN DOĞRU KARARI EŞİNLE VERMEN GEREKa.s.

senin adet gününe daha varmı yoksa geçtimi canım birhaftada bu kadar kilo alınmaz heralde belkide hamilesindir o yüzden çıkarıyorsundur tahlil yaptırdınmı canım

bak canim ben acele ettirdim gebelik testi yaptim ve bugün moralim çok kötü

canım ya inşallah hamilesindir bu belirtiler benide umutlandırdı senin için

ozge ceyla n canmm moralını bozma bırde sunada ınanyrum bıseyın ustune cok dusunce gercekten ters gdyo bıseyler cok boyle herseyı dıtmemek lazım dıye dusunyrum yok olmadı vah vah altıma yastık koyyım yok kecı boynuzu yıyım butur seylerde bıraz bana bos gelyo kızmasınalr bana ama bıraz sabrda ve oluruna bırakmak herseyı bunu yapın ben oyle yaptım gercı ben hıc beklemedım 1ay sadece olmadı sonra hamıle kaldım cok sukur kalbınızı temız tutun olur ınsallah

ay canım bende yerımde duramyrum ama engel var ıste esımı ıkna edebılsem oda sabır dıyo durr bırhafta daha beklyılem dıyo ay bılmyrum kafam karma karısık canm ya allahım sanada nasıp etsın ınsallah olucakta goruceksın bak umudunu kesmeeeee amınnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…