Erken Hamilelik Belirtileri

aslında hiç umudumu yitirmedim ama olmayacak gibi hissediyorum, yani adetim yaklaştıkça umudum artıyo aslında olmadığımı biliyorum ama en ufak bir belirti bile insana çok fazla umut veriyo

evet oyle sen baya erken baslamissin masallah.aydinli misin yoksa orda mi gorev yapiyosun?bu arada ben de denizliliyim

yok cnm hic neden olmuyo diye gitmedim 1kez kalinca bi sorun yok ins diye dusundum.bu arada memleket neresi

kırıkkale, evet senin oluyomuş en azından onu biliyosun bende 6 ayın dolmasını bekliyorum gitmeye karar verdim bi sorunum varsa öğreneyimde çaresine bakıyım

kıslar ii gecelr
umarım hepınıs ıyısınısdır
suzansan cnm nasılsın umarım bı sorun yoktur hamılelelıgınde ekım ayı ıcın yazmadım cnm 18 ekımdı ya benım reglı tam gununde reglı oldum cnm kasım lıstesıne benıde yazbılırsın cnm 13 kasım ok kendıne ii bak....

yani butun yontemleri denedin mi?bak ben soylemesi ayip ama uf yani belinin altina falan yastik koyuyomusun?kusura bakma biraz utangacim bu konularda:1rolleyes:

yani butun yontemleri denedin mi?bak ben soylemesi ayip ama uf yani belinin altina falan yastik koyuyomusun?kusura bakma biraz utangacim bu konularda:1rolleyes:

ah canım biz neleri konuşuyoruz buralarda özel diye bişeyimiz yok artık bizim, hepsini 4 ay boyunca yaptım güzelim ya ilişkiden sonra kalkmadım yumurtlama günlerimi takip ettim, amuda kalktım (gerçekten yaptım) ama yok işte

hoşgeldin canım neyse umudunu yitirme gelecek ay olur umarım

merhaba kızlar

bende aranıza yeni katıldım

rabbim inşallah en kısa zamanda meleklerimizi gönderir

hoşgeldin canım neyse umudunu yitirme gelecek ay olur umarım
cnm merhaba gorusemedık uzun zamandır nasılsın....
ben aştım artık rabbım bılıyodur zamanını tabıkı uzulmuyo degılım ama sabır etmekten baska caremıs yok....
sen beklıyosun degılmı reglı gununu inş bu ay gelır bebişin cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…