Erken Hamilelik Belirtileri

evet arkadaşım gittim dr tek tüpüm tıkalı benim başka sorunumuz yok dr biraz beklememizi söyledi bekleme aşamasındayız şimdi

sen ne kadardır istiyorsun bilinen bir sorun varmı

5 aydır istiyorum daha doktora gitmedim gitmeyi düşünüyorum, ne kadar zormuş hamile kalmak ya dizilere bakarsan ondan kolayı yok sinir oluyorum bütün diziler hamiş dolu ama gerçek hiçte öyle değil

evet çok haklısın herşey göründüğü gibi kolay değil

ama senin daha erkenmiş inşallah çok bekletmez meleğin

bugün net beni delirtti nöbetteyim zor açılıyo site.bugün tesadüfen hormonlarıma bakayım dedi bide ne göreyim bhcg 27 çıktı hemde adetime 6 gün var daha.kızlar ne yapacagımı bilemedim hamilemiyim acaba yoksa bu değer düşermi idrarda çıkmadı görene kadar bekleyecem siz ne dersiniz çok karıtı kafam yaaaaaaaa

ben bi ara girmemiştim giriyorum son zamanlarda ama karşılaşamıyoruz, çok sevindim senin adına inşallah hamişsindir, ben demiştim zaten beni yalnız bırakacaksınız diye bak hepiniz hamilesiniz ben değil:a015:

hiç belirtin olmuşmuydu canım

üzülme canım ben zaten hamilemiyim bilmiyorum bile Allah herkese nasip etsin inşallah banada.herşeyin vakti zamanı var bak ben nekadar zamandır bekliyorum:Saruboceq::

üzülme canım ben zaten hamilemiyim bilmiyorum bile Allah herkese nasip etsin inşallah banada.herşeyin vakti zamanı var bak ben nekadar zamandır bekliyorum:Saruboceq::

haklısın bence hamilesin, ne kadar bereketli bi aymış yahu bizimki bu ayda yok ne zaman olacaksa artık, inşallah hepimiz kalırız ya, bak sakın sende diperleri gibi unutma bizi bak onlar unuttular hiç girmiyolar bile sebeyza falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…