hoşbulduk kızlar
ben 1,5 senedir meleğimin gelmesini bekliyorum
cnm arkadasımmmmmmmm hosgeldınnnna.s.hihoyyytmerhaba kızlar
bende aranıza yeni katıldım
rabbim inşallah en kısa zamanda meleklerimizi gönderir
merhaba kızlar
bende aranıza yeni katıldım
rabbim inşallah en kısa zamanda meleklerimizi gönderir
cnm arkadasımmmmmmmm hosgeldınnnna.s.hihoyyyt
İnşallah canım en kısa zamanda.Aramıza hoş geldinyerimseniben
ay inşallah gelir en kısa zamanda odktora gittinmi sorun varmıymış
evet arkadaşım gittim dr tek tüpüm tıkalı benim başka sorunumuz yok dr biraz beklememizi söyledi bekleme aşamasındayız şimdi
sen ne kadardır istiyorsun bilinen bir sorun varmı
slm kıslar ben geldim nasılsınız bakalım
bugün net beni delirtti nöbetteyim zor açılıyo site.bugün tesadüfen hormonlarıma bakayım dedi bide ne göreyim bhcg 27 çıktı hemde adetime 6 gün var daha.kızlar ne yapacagımı bilemedim hamilemiyim acaba yoksa bu değer düşermi idrarda çıkmadı görene kadar bekleyecem siz ne dersiniz çok karıtı kafam yaaaaaaaa
İyiyiz canım sağol ben adet günümün gelmesini bekliyorum.ya yarın ya da pazar günü.[/QUgüzelim inşallah adet olmasın ve hamiş haberini alırız:ecrin_bebek:
bugün net beni delirtti nöbetteyim zor açılıyo site.bugün tesadüfen hormonlarıma bakayım dedi bide ne göreyim bhcg 27 çıktı hemde adetime 6 gün var daha.kızlar ne yapacagımı bilemedim hamilemiyim acaba yoksa bu değer düşermi idrarda çıkmadı görene kadar bekleyecem siz ne dersiniz çok karıtı kafam yaaaaaaaa
ben bi ara girmemiştim giriyorum son zamanlarda ama karşılaşamıyoruz, çok sevindim senin adına inşallah hamişsindir, ben demiştim zaten beni yalnız bırakacaksınız diye bak hepiniz hamilesiniz ben değil:a015:
üzülme canım ben zaten hamilemiyim bilmiyorum bile Allah herkese nasip etsin inşallah banada.herşeyin vakti zamanı var bak ben nekadar zamandır bekliyorum:Saruboceq::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?