• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

yani saglikli bi bebek olusmuyomus ve adetinle birlikte dusuyo

çok ilginç ya, ben ilk ay çok ümitliydim sonra yine devam etti umudum ama artık azalmaya başladı, geçen ay kasıklarım çok ağrıdı ama bana o kadar hoş geldiki ağrılar bu ay oldu dedim ama yine olmadı bundan sonraki adetimde 5 kasım ama olmadı hissediyorum

1.5 yil oldu ama ben ogretmen oldugum icin nerdeyse 1yil ayri kaldik esimle tayin yuzunden.daha yeniyiz.masallah sizede.allah bozmasin

belki de kimyasal olmustur seninki de.dedigim gibi zor farkediliyo.ben adete 5 gun kala anladim test yaptim.gogusler belli etti bende.ama kan testi degeri dusuk cikti.dr umitlenme cok dedi ve dedigi gibi oldu.adetle dustu bebegim

belki de kimyasal olmustur seninki de.dedigim gibi zor farkediliyo.ben adete 5 gun kala anladim test yaptim.gogusler belli etti bende.ama kan testi degeri dusuk cikti.dr umitlenme cok dedi ve dedigi gibi oldu.adetle dustu bebegim

gerçekten benimde öyle olmuştur belkide çünkü hem çok yorulmuştum o günlerde hemde çok ağır kaldırmıştım akşamınada olmuştu

Back