hiç belirtin olmuşmuydu canım
yok ya aynı adet olcak gibiydim.yine gögsüm şişti,belim ağrıdı,kasıklarım ağrıdı.kızlar ya böyle konuşup beni umutlandırmayın sonra çok üzülecem ben şuan kendime hamileyim diyemiyorum korkuyorum çünkü 3 sene boyunca her ay bekledim:ecrin_bebek:
ama daha önce hiç böyle olmuşmuydu, benide umutlandırdılar egeçen ay sonra çok üzülmüştüm bunalıma girmiştim
evet canım ben hep aynı şeyleri yaşıyorum adetkenyine öyle olacak gibi geliyo bana günüm gelmeden ve idrarda çıkmadan inanmam.umutsuz 09 seninle neler konuşmuştuk sabret canım mutluluk bizimde kapımızı çalacak az kaldı.hem Allahtan ümit kesmek çok günah sen bunu biliyomusun ben adet olsamda üzülmeyecem rabbim beni bukadarcık bile umutlandırdı çok şükür.sakın böyle umutsuz konuşma bak gelirsem oraya hemşerimklava: klava: klava:
Ben de umutlandım valla şimdi bende de pek bi beliti yok hem canım sen kesin hamilesin 27 çıkmışya bu pozitif oluyor beşten küçük olursa negatif
Umutsuz kız daha yaşın kaç hem biz napalım o zaman
ya biliyomusun bayramda memlekete gitmiştik haberin var zaten, dönüşte güzel haberi vermeyi planlıyodum kasıklarım ağrıdı başım döndü çok mutluydum ama dönüş yolunda geldi kırmızlar 4 gün geçmiştisenağlama
inşallah canım ağzından bal damlıyor umrım herkes mutlu haberi alır.
benim daha önce 3 defa 10 gün geçti adetim nasıl ümitlendik ve bu ümitlerle 3sene3 ay bekledik
slm kızlar ii gcler.. bende kimyasal ebelik oluştu. pazar günü oldu. az önce de gazetede boş gebelik okudum inanamadım paylaşmak istedim.
*********************************************************************************
BOŞ GEBELİK : Halk arasında "su gebeliği" olarak da bilinen boş gebeliğe, erkeğin sperm kalitesinin bozukluğu yol açabiliyor. Erkeklerde sperm kalitesi bozukluğu alkol sigara kullanımına bağlı olarak görülüyor. Boş gebelik yaşayan kadınların idrar veya kandaki gebelik testleri sonucu pozitif çıkabiliyor. Hatta ultrasonografi muayenesinde, beşinci, altıncı haftalarda gebelik kesesi görülüyor. Ancak daha sonra bebek ortaya çıkmıyor ve kadınlar düşük yapıyor. Her şeyin normal gittiği söylenirken kalp atışlarının duyulması gereken anda bebek görülmüyor.
Kesenin boş olduğu 6'ncı haftada ultrasonda izlenebiliyor. Ancak yine de "boş gebelik" tanısı konmuyor. Çünkü adetleri düzensiz kadınlarda gebelik olabiliyor. Boş gebelik belirlendikten sonra bile doktorlar bir hafta beklemeyi tercih ediyor..
seni çok iyi anlıyorum canım zaten bizi bizden başkası anlamıyo, peki bu ay bişey yaptınızmı tedai falan uygulanmışmıydı
ya şunu söyleyim beni hamile gibi algılamayın arkadaşlar çok ümitleniyorum olmazsa çok üzülürüm.umarım öyledir.canısı biz bu ay doktora gittik eşimin sperm ve kuruger testi bozuk çıktı,sonra eşime film çekildi.varikosel teşhisi kondu çünkü sadece %5 sperm canlıydı yani gebe kalınabilir ama çok uğraş ister neyse tam bu ay ameliyata karar vermiştik umarım bunlara gerk kalmaz bende bu ay klomen ve pregnly kullandım ama doktor vermedi kendi kendime kullandım
ya şunu söyleyim beni hamile gibi algılamayın arkadaşlar çok ümitleniyorum olmazsa çok üzülürüm.umarım öyledir.canısı biz bu ay doktora gittik eşimin sperm ve kuruger testi bozuk çıktı,sonra eşime film çekildi.varikosel teşhisi kondu çünkü sadece %5 sperm canlıydı yani gebe kalınabilir ama çok uğraş ister neyse tam bu ay ameliyata karar vermiştik umarım bunlara gerk kalmaz bende bu ay klomen ve pregnly kullandım ama doktor vermedi kendi kendime kullandım
kızlar ben kaçıyorum hem nöbetçiyim hem yarın kayınvaldemler geliyor kırıkkaleden işim çok yani.nette deli etti beni zaten umutsuzcum sakın kendini üzme hep beraber atlatacaz bu problemleri kendinize çok iyi bakın öptüm herkesi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?