• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

mrh arkadaslar ben 21 yasında 1 yıllık evlıyım esımle 2 aydır korunmuyoruz evde test yaptım bırı cok koyu dıger cızgı ıse hafıf yanı daha sılık cıktı bunu ıkı defa tekrarladım ıksındede ılk cıkan cızgı koyu ikincisi ise hafif gorunumde cıkıyor hastaneye gıttım test yaptırdım negatıf cıktı.eger ben hamıle degılsem neden evde yaptıgım testlerde cıft cızgı cıkıyor yardımm lutfeeennn

mrh arkadaslar ben 21 yasında 1 yıllık evlıyım esımle 2 aydır korunmuyoruz evde test yaptım bırı cok koyu dıger cızgı ıse hafıf yanı daha sılık cıktı bunu ıkı defa tekrarladım ıksındede ılk cıkan cızgı koyu ikincisi ise hafif gorunumde cıkıyor hastaneye gıttım test yaptırdım negatıf cıktı.eger ben hamıle degılsem neden evde yaptıgım testlerde cıft cızgı cıkıyor yardımm lutfeeennn

hastanede kan testi mi yaptırdın? eğer kan testi negatifse hamile değilsin demektir. Ama evdeki testin de sürekli çift çıkması ilgin. yine de kan testi daha güvenli die biliyorum

ya arkadaşlar benim adetime daha 10 gün var ama bende 4 önce mide bulantıları başladı eğer hamileysem bu kadar erken başlarmı bulantılar
birde idrarda ne zaman belli olur gebelik
şimdiden teşekkürler

mide bulantısı erken başlayan arkadaşlar olmuş yanılmıyorsam ama bence adetinin geçmesini bekle test yapmak için. ama yine yanılmıyorsam kan tahlilinde çıkıyormuş hamileysen adetini beklemeden

kızlar bu ay adetım tam 6 gun gecıkmıstı tam hamıleyım dedım ve yarın test yaptırcaktım adet oldum şimdi aglamaktan yazamıyorum her ay aynı seylerı yasamaktan bıktım tesellı duymaktan bıktım kaderıme boyun egmekten aglamaktan evlılıkten herseyden bıktım.......hep soruyorum kendıme cok mu şey ıstıyorum cok mu ......

canım benim neden üzüyosun ki kendini.bu durumu yaşayan inan tek sen değilsin.bende 10 aydır uğraşıyorum ilk zamanlar çok üzülüyodum senin gibi.yine üzülüyorum amam hayatı kendime ve sevdiklerime zindan edecek kadar değil.veren de Allah alan da yine Allah.emin ol ki Rabbim senin için de en uygun vakti biliyor.sen sadece sabırla ve sükunla bekle dua et.inşallah sen de en kısa zamanda hamiş haberlerini burdan bize duyurucaksın.sevgiyle ve umutla kal..

selam kızlar, evet yaw iki gundur acılmıyor site, neden acaba?
neyse varmı hamişlik haberleri. bende artık her ay aynı şeyleri yazmaktan ve sonra husrana uğramaktan bıktım kızlar yaaaaa. biz şimdi bu ay çok iyi çalıştık ve 1 kasımda regl olmam gerekiyor. bu sabah hafif bir bulantım olu. ama öyle kalkar kalkmaz değil. işe gitmek için arabaya bindiğimde bulanmaya başladı ama çoookk hafif. e insanın midesi bulanınca kafasıda cok hafif bir dönme gibi bişey oluyor :( ufff nerden umut bulsam bende şaşırdım artık. bu bilim adamları neden hemen ilk gün hamileliği belirtecek bi test bulmuyor allah aşkına. yumurtlamadan sonra 15 gun regl i beklemek nekadar zor dimi. neyse yıne gelişmeleri yazarım ben size. şayet bu ay da tutmamışsa kasımda hsg çektirmem gerekecek kıslar:(

kızlar bu ay adetım tam 6 gun gecıkmıstı tam hamıleyım dedım ve yarın test yaptırcaktım adet oldum şimdi aglamaktan yazamıyorum her ay aynı seylerı yasamaktan bıktım tesellı duymaktan bıktım kaderıme boyun egmekten aglamaktan evlılıkten herseyden bıktım.......hep soruyorum kendıme cok mu şey ıstıyorum cok mu ......

canım benım yaaaaa kaydirigubbakcemile3
nasıl moralin bozulmuş. bazen benimde canıma tak ediyor ama ,topla kendini böyle olunca, strestende olmazmış. senin sağlığın daha önemli unutma. yaptırmışmıydın tektiklerinin hepsini? onlara ramenmi olmuyor bebiş?CADIARZU

canım benım yaaaaa kaydirigubbakcemile3
nasıl moralin bozulmuş. bazen benimde canıma tak ediyor ama ,topla kendini böyle olunca, strestende olmazmış. senin sağlığın daha önemli unutma. yaptırmışmıydın tektiklerinin hepsini? onlara ramenmi olmuyor bebiş?CADIARZU

yaptırdım canımbı sorun yok ama olmuo ve ben artık dayanamıom o kadar mutsuz bı ınsan oldum kı ınanamıyorum artık cevremdekı cocukları bıle sevmıyorum benım her ıstedıgım boyle ertelenıyor sabredıyorum dua edıyorum ama yok ınsanında sabrının bı sonu var ben allahın rızasını kazanmak ıstedıkce hersey ustume gelıo cevremde asi tipler var ınankı ayaklarına tas bıle dokunmuyor yanı bu dunya ıyı ınsanların degıl Allahım dıyorum bır kerede bı işim kolay olsun bana surprız ıyı bısey olsun ama yok bılıyorum ısyan edıyorum cok gunah ama dayanamıyorum neyse sacmaladım offff

slm kızlar benim hamişlik haberim son buldu ... :( pazar günü kanamam oldu düşük gerçekleşti 1-2 haftalık bi gebelik miş ve sağlıksız embirio olduğundan vucut dışarı atmış.. çok üzüldüm ama doktor muayenesinde benim için herşey sağlıklı gözüktü bu ay korunmamı istedi doktorum.. şimdi iyim moralimizde gayet iyi hayırlı wakit olmadığını düşündük ... allah yeniden müjdelemeyi nasip etsin...

selam kizlar
ben Hamileyimm
son adet tarihim 17 ekim di. yani 5 haftalik hamileyim. 7. haftada doktora gidecegim hamilelik belirtilerini yasamistim hemen hemen hepsini .hayirlisi diyorum. darisi hepinizin basina...

NHLTLG geçmiş olsun canım.kimyasal gebelik diyorlar sanırım senin gibi olanara.
aysebay senide tebrik ederim.darısı başımıza.
jasmincim her zamankı gibi bidahaki aya inşallah diyoruz.en kısa zamanda tüm istiyenleri bebek sahibi yapsın Allahım.

kızlarrrrr ben geldimmm uzun zamandır yoktum sayfalara tek tek bakamıyorum listemizi kim yapıyor kimler hamiş kimler kasımcı benim gibi:) bende yine garip gelişmeler var 7 kasımda olmam lazım ama benim halen yumurtam yok 2 günde bir kontrole gittim halen oluşmadı bakalım rabbim hayırlısı versin

Kizlar24undebenimde.ama belirtim yok sanrim bide ben umit etmk istemiyorum artik çok kotu oluyorum sonra.ama gögüs sişkinligim var.bide uclari kaşiniyo bi fikri olan varmi

merhaba kızlar bir süredir mesajlarınızı okuyorum.Bende 4 haftalık hamileyim.Yeni öğrendim. Sizlere yardımcı olacağım bir konu olursa sevinirim.Belirtilerle ilgili şunu söymek isterimki adet dönemi geçene kadar hiçbir belirti olmayabiliyor benim sık idrara çıkma dışında hiçbir belirtim olmadı.

slm kızlr.ganno serdi sebezya umutsuz suzansan hatay nerelerddesiniz yahu.ganno merak ettim seni.suzancım senide merak ettim nasıl olduğunu.düzeldinmi.bebeişinin kalp atışlarnı duydunmu.

Back