Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrh arkadaslar ben 21 yasında 1 yıllık evlıyım esımle 2 aydır korunmuyoruz evde test yaptım bırı cok koyu dıger cızgı ıse hafıf yanı daha sılık cıktı bunu ıkı defa tekrarladım ıksındede ılk cıkan cızgı koyu ikincisi ise hafif gorunumde cıkıyor hastaneye gıttım test yaptırdım negatıf cıktı.eger ben hamıle degılsem neden evde yaptıgım testlerde cıft cızgı cıkıyor yardımm lutfeeennn
kızlar bu ay adetım tam 6 gun gecıkmıstı tam hamıleyım dedım ve yarın test yaptırcaktım adet oldum şimdi aglamaktan yazamıyorum her ay aynı seylerı yasamaktan bıktım tesellı duymaktan bıktım kaderıme boyun egmekten aglamaktan evlılıkten herseyden bıktım.......hep soruyorum kendıme cok mu şey ıstıyorum cok mu ......
canım benım yaaaaa kaydirigubbakcemile3
nasıl moralin bozulmuş. bazen benimde canıma tak ediyor ama ,topla kendini böyle olunca, strestende olmazmış. senin sağlığın daha önemli unutma. yaptırmışmıydın tektiklerinin hepsini? onlara ramenmi olmuyor bebiş?CADIARZU