adetim 1 gün geçti ve testim negatif
bu ayda olmadı
adetim 1 gün geçti ve testim negatif
bu ayda olmadı
canım benim üzülme vakti saati gelmemiştir allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum inşallah seninde kucağın dolar canım
2 seneyi geçti her ay yıkılıyorum ve tekrar ayağa kalkmaya çalışıyorum gücüm olmasa bilecanım daha erken hemen belli olmayabilir bu ay benim 3 gün geçti test yaptım negatif sonra 2 saat sonra hastalandım. bu acıyı yeni yaşayan olaraktan sana tavsiyem kendine hakim ol günün 4 gün geçene kadar test yapma bekle bence sonra çok üzülüyoruz ya şu gün geçmelerine sinir oluyorum benim normalde hiç şaşmaz gün geçincede insan hemen umutlanıyor zaten umutlanmak için bahane arıyoruz . üzülme nolur bak bende bekliyorum bugün adetin 3. günü bitince yeni umutlara koşucam belki daha çok bekliycem ama napalım rabbim hayırlısını versin ben ilk bebeğimi düşürdüm 6 ay oldu şimdi 3 aydır deniyorum doktorum bi sırun yok demişti 3 ay daha sansımı deniycem olmazsa doktor yolu göründü demektir. İnşallah hamilesindir ama değilsende üzülme demekki vakti gelmemiş inan bulupta kaybetmek o kadar acıki o yüzden geç olsun güç olmasın. amin.a.s.
gunaydınlar hanımlar bende beklemedeyım benım adte gunum geldı cattı yarın olmam gerekyo bakalım hayrlıısı ınsaalh hayal krıklıgına ugramam dua edelım ınsaalh kavusuruz bebeklerımıze kısa zamanda papatya canım sabret bekle bı kacgun daha bıkacgun daha gecsın oyle kan testı yaptr bence en dogrusu canım hadı hayrlı haberler ınsaalh bıseyler yaznya benım goguslerımde cok sıskınlık var v acyo acaba adet olcakmıyım cok merak edyrum
merhaba canım senin le aynı gün olcaz.bende de gögüsağrısı var ve bulantıama hiç çıkarmadım.bideikimiz de hamileymişiz ne güzel olur ama allahım hayırlısını versin.canım bak ben yarın ankaraya gitcem toplantıya ordan da annemin yanına geçicem 10 gün yokum.bana yaz hayırlı haberlerini bekliyorum.
Selam kimse varmı..
Bugün benim adet günüm sabahta test yaptım silik bir çizgi bile çıkmadı...
Göğüslerim biraz acıyo başkada bir belirti yok sessiz sessiz gelicek kırmızılar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?