Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar lütfen banada yardımcı olun 51. sayfada bir soru sordum. aranıza yeni katıldım bildiklerimi sizile paylaşmak istiyorum.1,5 yıllık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz. yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık.

regl tarihim perşembe
ama pazar günündenden beri karnımda garip agrılar var dün aksam uyutmadı beni bugünde az az devam ediyor ne biliyim dayanamıyorum

merhaba! formu takip ediyorum sürekli ama ilk defa bugün yazmaya fırsat bulabildim. bi sorum olucak bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. ben normalde ayın 9unda adet oluyorum yani her ay düzenli ve adet olmadan 2 gün önce göğüslerimde hafif hassasiyet oluyordu ama bu ay ayın 30unda göğüslerimde acaip bi ağrı başladı inanılmaz özellikle sabah uyandığımda hareket edemiyorum dün akşam biraz azalır gibi oldu sonra sağ bacağım ağrımaya başladı ve hala hafif sızlıyor. erken hamilelik belirtileri arşivinde böyle şeyler olabileceğine rastladım sizce durumum nedir yoksa yine her ay olduğu gibi hüsranlamı biticek bekleyiş? cevaplarsanız sevinirim.

51. sayfadaki sorum buydu?:sm_confused:

selam arkadaşlar benimde günüme 5 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var bu yumurtlama olasılığınımı gösteriyor yani bu kadar geçmi olur yumurtlama

selam arkadaşlar benimde günüme 5 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var bu yumurtlama olasılığınımı gösteriyor yani bu kadar geçmi olur yumurtlama

benimde 4 gün kala agrı başladı yumurtlama agrısı oldugunu zannetmiyorum ama belli de olmaz tabi benim agrım bugün biraz daha az hafif hafif sızlamalar oluyor

yasmine genellikle kasık ağrısını hamilelik belirtisi olarak söylerler ama adet önceside oluyormuş ben hiç yaşamadım bu ağrıyı bilmiyorum

Ben çıkıyorum arkadaşlar sizlere iyi sohbetler şüpelenen arkadaşlarım ilerki günlerde mutlu haberlerinizi alırız inşallah Allaha emanet olun :))

CAnim aslinda bu belirtileri hamilelik belirtisi olarak yasayan arkadaslar var.anladigim kadariyla adetin 9 unda olucak.neyse az kalmis gununde olmazsan hemen bir test yaparsin durumu anlarsin.Ama genede kendini belirtilere cok kaptirma canim sonra insan daha buyuk yikim yasiyor.hadi hayirlisi bizede haber vermeyi unutma.Bu arada baska belirtin varmi??

merhaba! formu takip ediyorum sürekli ama ilk defa bugün yazmaya fırsat bulabildim. bi sorum olucak bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. ben normalde ayın 9unda adet oluyorum yani her ay düzenli ve adet olmadan 2 gün önce göğüslerimde hafif hassasiyet oluyordu ama bu ay ayın 30unda göğüslerimde acaip bi ağrı başladı inanılmaz özellikle sabah uyandığımda hareket edemiyorum dün akşam biraz azalır gibi oldu sonra sağ bacağım ağrımaya başladı ve hala hafif sızlıyor. erken hamilelik belirtileri arşivinde böyle şeyler olabileceğine rastladım sizce durumum nedir yoksa yine her ay olduğu gibi hüsranlamı biticek bekleyiş? cevaplarsanız sevinirim.

bende bir senedir hemen hemen ama benim eşimde varikosal ameliyatı oldu 2 ay önce bakalım etkili olacakmı ameliyat
benim 2 çocuğum oldu biri bir yaşında öldü
öteki 4 yaşında ama başka olmuyor işte

mrh herkeze ben 2 aylik evliyim hamile kalmak istiyorum..
hamilelik beriltilerinin hepsi var bende fakat hastalandim hamileyken hastalanilirmi???
BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN

hayır perşembe olucam
ama dayanamıyorum . ama gögüslerde hiç ağrı yok cok cok az
renksiz akıntım var sıvı renkte,birde karnımda agrı

başka bazen mide bulantısı bazen baş dönmesi halsizlik ama bunların psikolojik olduğunu da düşünüyorum idrar testi yaptım ama negatif çıktı

bende bir senedir hemen hemen ama benim eşimde varikosal ameliyatı oldu 2 ay önce bakalım etkili olacakmı ameliyat
benim 2 çocuğum oldu biri bir yaşında öldü
öteki 4 yaşında ama başka olmuyor işte

Canım başın sağolsun.Çok üzüldüm şimdi ya..Gözlerim doldu bile...senağlama

Neden öldü çocuğun 1 yaşında??senağlamasenağlamasenağlama

Büyük oğluna Allah sağlık versin,nazarlardan saklasın Allah ım..

Back