ammannn bence belirtimelirti olmuyo bzı kendımz uyduruyoruz yanı ben eylul ayından çok umutluydummide yanması aksık batması caydan tiskınme (ilk hamişliğimdede olmuştu cunku) amam noldu 2 3 gunluk gecikmeyle rgl oldum canım bida hıç belirti melirti beklemıycem çunku morlaım çok bozuldu gectıgımz ay buarda ben kadriye 24 canım benıde eklermsın listye bi umit işte 24ekım bekeldııgminş olmam dedğim adet gunum sne bu nıckımle ekle istersen
diğer testi sabah ilk idrarla yapıcam.sonucu yazarım tabiki burada herşeyimizi paylaşıyoruz.Allah herkesin gönlüne göre verir İnşallah:CüvCüv:
tebrik ederim canım ya çok sevindim
amin canım bende senle aynı şekilde yöntem uyguluyorum yumurtalama dönemlerini takip etmiyorum canımız ne zaman isterse o zaman yapıyoruz ben çok inanırım her şey pisikolojide bittiğini
ben bir şey sorum folik asit içmeye başlicam bunu günde kaç kere içmem lazım aç karınla yada tok karınla mı içmem lazım
ben günde üç tane diye duymuştum birisinden ama doğru deyilmi acaba
günaydın kızlar.sabah 7 de testi yaptım ve pozitiffff.ama yinede kesin konuşmak için kan testi yaptırmam lazım.güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda sizlerinde bu mutlu haberlerinizi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?