Erken Hamilelik Belirtileri

pardon ya evet karıştırdım kızın olur inşalla bukle bukle saçları masmavi gözleri olur tabiki sen nasıl istiyorsun bilmem ama benim temennim bu

İnşallah canım geçen gün dediğim gibi İnşallah kasım ayı listesi yapmama gerek kalmaz:Saruboceq: Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

inş canım dediğin gibi kasım listesine ihtiyaç olmaz hepimiz hamiş listeine gireriz:Saruboceq::Saruboceq:

suzansan ben iki defa cift cizgi maduryum ama inşallah seninki dogrudur inşallah gebelik sebebiylecıkmıstır canım allah hepimizin gonlune gore versin

İnşallah canım geçen gün dediğim gibi İnşallah kasım ayı listesi yapmama gerek kalmaz:Saruboceq: Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

suzansan canim insallah cizgi yerinde dururrr....ve insallah icinde ümid ettigin vardir...allah hayirlisini versin arkadasim cok mutlu oldum...:1hug::1hug::1hug:

suzansan canim insallah cizgi yerinde dururrr....ve insallah icinde ümid ettigin vardir...allah hayirlisini versin arkadasim cok mutlu oldum...:1hug::1hug::1hug:

teşekkür ederim canım.kan testini görmeden inanamıcam galiba.İnşallah bu ay Allah hepimizin yüzünü güldürür. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :enbuyukkk:

suzanşan sen hamilesin benim içime öyle doğuyor sanki git igde hamileler artıyor gibi allahım ne güzel

biraz önce tekrar test yaptım o da aynı şekilde çıktı.yani pozitiff.pazartesiye kadar hergün bir test yapıcam pazartesi günüde kan testi yaptırıcam.İnşallah güzel Allahım bu ay yüzümü güldürür.:Saruboceq: :CüvCüv:

suzanşaaaaaaaaaan neler duyuyorum. allahım doğru mu buuuuu!!!!! hadi inşallah ya rabbimmm. ne zaman yapacaksın ikinci testi? tuvalete gitme bari şimdi. ayy hadi bekliyorum hayırlı haberlerini...

kızlar ben gribim şu an biraz dinleneyim.kendinize iyi bakın gece belki girerim.

suzanşaaaaaaaaaan neler duyuyorum. allahım doğru mu buuuuu!!!!! hadi inşallah ya rabbimmm. ne zaman yapacaksın ikinci testi? tuvalete gitme bari şimdi. ayy hadi bekliyorum hayırlı haberlerini...

ikinci testi biraz önce yaptım canım sonuç diğeriyle aynı.pazartesi kan testi yaptırıcam.

size bişey söyliyeyeimmi.2 aya önce iki aylık hamileliğim sona erdi.çok üzüldüm........şimdi yenisini bekliyorum ve bu çok kötü bir duygu.allah kimseye yaşatmasın

suzanşan çok tebrik ederim.çok çokkkkkkkk sevindim.bence tamamdır sen hamilesin.benim ilk çocuğumda çok silik çıkmıştı.sonradan doktora gittim testle sonuç doğru çıktı.Allah gönlünün muradını versin.

senağlama
size bişey söyliyeyeimmi.2 aya önce iki aylık hamileliğim sona erdi.çok üzüldüm........şimdi yenisini bekliyorum ve bu çok kötü bir duygu.allah kimseye yaşatmasın

senağlama

çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.ben de 9 ay önce düşük yaptım.nasıl hissettiğini anlıyorum.çok üzücü bir olay

senağlama

geçmiş olsun canım Allah birdaha böyle acı olaylar yaşatmasın.a.s.

03.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE???????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::1 ekim BEKLEMEDE????????????????
suzanşan:::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim BEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
Aybala42::::::::::::::.::::::::::::::::::::8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
hnurkoçer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekim
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

suzansan cok guzel bir haber inşalah pazartesi daha da guzelini verirsin bizlere gununde geldigi icin testin pozitif cıkması yanılma payını aza indiriyor ki ikincide aynı diyorsun hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz digerleri icinde haberdar et bizi canım

diğer testi sabah ilk idrarla yapıcam.sonucu yazarım tabiki burada herşeyimizi paylaşıyoruz.Allah herkesin gönlüne göre verir İnşallah:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…