Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım geçen gün dediğim gibi İnşallah kasım ayı listesi yapmama gerek kalmaz:Saruboceq: Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:
İnşallah canım geçen gün dediğim gibi İnşallah kasım ayı listesi yapmama gerek kalmaz:Saruboceq: Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:
suzansan canim insallah cizgi yerinde dururrr....ve insallah icinde ümid ettigin vardir...allah hayirlisini versin arkadasim cok mutlu oldum...:1hug::1hug::1hug:
suzanşan sen hamilesin benim içime öyle doğuyor sanki git igde hamileler artıyor gibi allahım ne güzel
suzanşaaaaaaaaaan neler duyuyorum. allahım doğru mu buuuuu!!!!! hadi inşallah ya rabbimmm. ne zaman yapacaksın ikinci testi? tuvalete gitme bari şimdi. ayy hadi bekliyorum hayırlı haberlerini...
biraz önce tekrar test yaptım o da aynı şekilde çıktı.yani pozitiff.pazartesiye kadar hergün bir test yapıcam pazartesi günüde kan testi yaptırıcam.İnşallah güzel Allahım bu ay yüzümü güldürür.:Saruboceq: :CüvCüv:
senağlama
size bişey söyliyeyeimmi.2 aya önce iki aylık hamileliğim sona erdi.çok üzüldüm........şimdi yenisini bekliyorum ve bu çok kötü bir duygu.allah kimseye yaşatmasın
senağlama
size bişey söyliyeyeimmi.2 aya önce iki aylık hamileliğim sona erdi.çok üzüldüm........şimdi yenisini bekliyorum ve bu çok kötü bir duygu.allah kimseye yaşatmasın
biraz önce tekrar test yaptım o da aynı şekilde çıktı.yani pozitiff.pazartesiye kadar hergün bir test yapıcam pazartesi günüde kan testi yaptırıcam.İnşallah güzel Allahım bu ay yüzümü güldürür.:Saruboceq: :CüvCüv:
suzansan cok guzel bir haber inşalah pazartesi daha da guzelini verirsin bizlere gununde geldigi icin testin pozitif cıkması yanılma payını aza indiriyor ki ikincide aynı diyorsun hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz digerleri icinde haberdar et bizi canım