• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

04.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE???????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::1 ekim BEKLEMEDE????????????????
suzanşan:::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim BEKLEMEDE????????????????
ecrinDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ekim BEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
Aybala42::::::::::::::.::::::::::::::::::::8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
hnurkoçer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekim
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

canım tebrık edrim hamişliğini allah saglıkla kucagına alamyı nasip etsın canım evt dediğin gibiilk idrarınla yap canım daha gzuel çıkar sonuç

ammannn bence belirtimelirti olmuyo bzı kendımz uyduruyoruz yanı ben eylul ayından çok umutluydummide yanması aksık batması caydan tiskınme (ilk hamişliğimdede olmuştu cunku) amam noldu 2 3 gunluk gecikmeyle rgl oldum canım bida hıç belirti melirti beklemıycem çunku morlaım çok bozuldu gectıgımz ay buarda ben kadriye 24 canım benıde eklermsın listye bi umit işte 24ekım bekeldııgminş olmam dedğim adet gunum sne bu nıckımle ekle istersen

ammannn bence belirtimelirti olmuyo bzı kendımz uyduruyoruz yanı ben eylul ayından çok umutluydummide yanması aksık batması caydan tiskınme (ilk hamişliğimdede olmuştu cunku) amam noldu 2 3 gunluk gecikmeyle rgl oldum canım bida hıç belirti melirti beklemıycem çunku morlaım çok bozuldu gectıgımz ay buarda ben kadriye 24 canım benıde eklermsın listye bi umit işte 24ekım bekeldııgminş olmam dedğim adet gunum sne bu nıckımle ekle istersen

evet bencede. bende bütün belirtileri yaşadım. regl olmama 3 gün var ama sabredemedim bugün test aldım ve negatif çıktı. bir daha hesap kitap yapmayacağım. belirtilerede kanmayacağım. bu arada regl günüm henüz gelmeden yapılan test doğru sonuç verirmi? yani kesin negatifmidir?

diğer testi sabah ilk idrarla yapıcam.sonucu yazarım tabiki burada herşeyimizi paylaşıyoruz.Allah herkesin gönlüne göre verir İnşallah:CüvCüv:

canim ikinci testte pozitif cikmis daha ne olsun!insallah yarin sabahkide öyle olacak ve pazartesi yaptiklarinda!!!rabbim gönlüne göre versin insallah.benimde aslinda yarin olmam gerekiyor ama bekliyorum sanki gelesi yok gibi:bbo::bbo:
hayirlisii bakalim.bize haber ver olurmu.....

günaydın kızlar.sabah 7 de testi yaptım ve pozitiffff.ama yinede kesin konuşmak için kan testi yaptırmam lazım.güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda sizlerinde bu mutlu haberlerinizi alırız.

ben geçen ay çok belirti yaşadım ve kesin gözüyle bakmıştım ama 3 gün gecikmeyle gelmişti.bu ay fazla bir belirti yoktu.benim belirtim şşuydu.göğüslerim normalde adet öncesi şişmezdi ama bu defa şişti ve dokununca zonklama gibi bir ağrı oluyordu.adet tarihim geçtikten sonra ise bacaklarda sanki adet olacakmış gibi ağrı oldu.kasıklarım daha yeni ağrımaya başladı o da varla yok arası.çok sık acıkmaya başladım.

en önemli şey şu kızlar.ben bu ay ne yumurtlamayı düşündüm ne ilişkiden sonra yattım ne de yastık koydum.olursa olur olmazsa diğer ay diye düşünmeye başlamıştım.bu ay düzenli bir şekilde çalışmada yapmadık canımız ne zaman isterse o zaman oldu.vee anladımki herşeyi kafadan atarak psikolojimizi rahatlatmamız gerekiyormuş.sizlerde bu ay kendi haline bırakın ve biraz rahatlayın bence.Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.

amin canım bende senle aynı şekilde yöntem uyguluyorum yumurtalama dönemlerini takip etmiyorum canımız ne zaman isterse o zaman yapıyoruz ben çok inanırım her şey pisikolojide bittiğini

ben bir şey sorum folik asit içmeye başlicam bunu günde kaç kere içmem lazım aç karınla yada tok karınla mı içmem lazım

amin canım bende senle aynı şekilde yöntem uyguluyorum yumurtalama dönemlerini takip etmiyorum canımız ne zaman isterse o zaman yapıyoruz ben çok inanırım her şey pisikolojide bittiğini

ben bir şey sorum folik asit içmeye başlicam bunu günde kaç kere içmem lazım aç karınla yada tok karınla mı içmem lazım

ben bir kaç ay önce kullanmıştım ve günde 1 tane tok karna içiyordum.ara vereli baya olmuştu tekrar başlamayı düşünüyordum ama dr un vereceği ilaçları kullanırım artık..

merhaba arkadaslar:)allah'ım herkesin dualarını kabul etsin ve en hayırlı zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.aranıza yeni katıldım ama uzun suredir yazdıklarınızı okuyordum :)bende evleneli 1 sene oldu ama bebek icin henuz erken mi bilmiyorum.karar veremiyorum yasımda 24..sizce erken mi?

günaydın kızlar.sabah 7 de testi yaptım ve pozitiffff.ama yinede kesin konuşmak için kan testi yaptırmam lazım.güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda sizlerinde bu mutlu haberlerinizi alırız.

günaydin

suzansah cokkkkkk sevindim gözün aydin Alllah hayirli saglikli bebek dogurmani nasip eder insalllah.

kaydirigubbakcemile5
a.s.
:ecrin_bebek:
:sm_cool:
:emir_bebek:

sen nezamandir istiyordun .....

zeynep erken degil canim yasin cok kücük degil bebegede bakabilirsin daha beklemene sebeb yok bence

suzanşannn canım benim cok sevindişm yaaa allahım tamamına erdirsin ayy cok heyecanlandım azcık duygularını alalım canım

Back