• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

suzanşan nerelere kayboldun umutsuz girmiyor bayağı nerelere gitti kız ya haberin varmı

umutsuz09 memlekete gidecekti yanlış hatırlamıyorsam.

sebeyzacım bugün saat 16 da test yaptım.ikinci çizgi çok koyu değildi ama çok rahat görünüyordu.bende birkaç test daha alıp geldim akşam bir tanesini denicem.eğer çıkarsa pazartesi günü kan testi yaptırırım.ikinci çizgiyi ilk defa gördüm hala inanamıyorum.İnşallah hamileyimdir.:Saruboceq: :CüvCüv:

suzanşan sen hamilemisin canım allah hayırlı evlatlar nasip etsin

birkaç test daha yapmadan inanamicam canım.bugün 3 tane daha test aldım.birini akşam 2.sini yarın sonuncusunuda pazar günü yapıcam hepsinde pozitif olursa ve adet olmazsam pazarteside kan testi yaptırıcam.İnşallah hamileyimdir.:Saruboceq:

allah gönlüne göre versin testte iki çizgi çıktımı yani silik iki çizgi çıktımı çıktıysa kesin hamilesin arkadaşımın öyle olmuştu

birbirimizi göremesekte birbirimizi anlıyoruz ne güzel iyi arkadaş olmuşuz sizlerle baksana birbirimizi görmesek merak ediyoruz o çok karamsar kıyamam ben ona hamiş olarak döner inşallah

allah gönlüne göre versin testte iki çizgi çıktımı yani silik iki çizgi çıktımı çıktıysa kesin hamilesin arkadaşımın öyle olmuştu

diğer çizgi kadar koyu değildi ama çok belirgindi.5 dakika bile beklemeden çıktı.benim adetim 2 ekimdi bugün merakıma yenildim ve test yaptım hala inanamıyorum.:1shok:

birbirimizi göremesekte birbirimizi anlıyoruz ne güzel iyi arkadaş olmuşuz sizlerle baksana birbirimizi görmesek merak ediyoruz o çok karamsar kıyamam ben ona hamiş olarak döner inşallah

İnşallah canım geçen gün dediğim gibi İnşallah kasım ayı listesi yapmama gerek kalmaz:Saruboceq: Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

İnşallah canım geçen gün dediğim gibi İnşallah kasım ayı listesi yapmama gerek kalmaz:Saruboceq: Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

inş canım dediğin gibi kasım listesine ihtiyaç olmaz hepimiz hamiş listeine gireriz:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben çok acıktım karnımı doyurayım tekrar uğrarım.görüşürüz öptüm

Back