• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

selam kızlar suzanşan senide kutlarım canım hayırlı olsun ben epeydir giremiyodum ya neler oldu böyle ama sevindirici şeyler olmuş

suzancım ben daha öncede kan testi yapmamıştım senin düşüğün falan varmıydı ben bugün dr umla telefonda konuştum cumartesi beklio bakalım o zaman görcez ne gibi belirtilerin var suanda

eğer olursa bu benim ilk hamileliğim olacak.(yani kantestide pozitif çıkarsa)göğüslerim şişti ve ağrı oluyor.kasıklarımda ara ara batmalar oluyor.karnım çok çabuk acıkıyor ama aynı zamanda midem doluymuş gibi oluyor ve fazla yiyemiyorum.midemde yanma oluyor.ha birde çok affedersin kabızlık var.
sendeki belirtiler neler canım

kızlar mrb,adetim 5 gün gecikti.2.gün evde test yapmıştım negatifti.pazartesiye kadar adet olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum kan testi için.ne dersiniz 2.günki yaptığım test yanlış çıkmış olabilirmi? çevrenizde idrar testi negatif çıkıp kan tahlili pozitif çıkan olduğunu duydunuzmu?

valla uzun süre giremedim buünde nette sorun var galiba zor açılıyor bende.bayramın birinci günü regl oldum çok üzülmedim zaten beklemiyodum bebişin hayırlı olsun darısı bize inşallah

valla uzun süre giremedim buünde nette sorun var galiba zor açılıyor bende.bayramın birinci günü regl oldum çok üzülmedim zaten beklemiyodum bebişin hayırlı olsun darısı bize inşallah

o kadar zaman tek çizgi görmeye alışmışız şu yaptığım testlere hala inanamıyorum.4 tane test yaptım 2 gündür hepside pozitif ama ben kan testi sonucunu görmeden emin olamıcam.İnşallah isteyen herkes tez zamanda bebeşine kavuşur:Saruboceq:

sabah çok erken kalktım uykum geldi.sonra görüşürüz.kendinize çok iyi bakın.öptüm

o kadar zaman tek çizgi görmeye alışmışız şu yaptığım testlere hala inanamıyorum.4 tane test yaptım 2 gündür hepside pozitif ama ben kan testi sonucunu görmeden emin olamıcam.İnşallah isteyen herkes tez zamanda bebeşine kavuşur:Saruboceq:

canım işte böyle inanmadığın daha doğrusu beklemediğin zamanda olur böyle şeyler çok tebrikler canım inşalla bizede nasip olur annelik:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

05.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE???????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::1 ekim BEKLEMEDE????????????????
suzanşan:::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim BEKLEMEDE????????????????
ecrinDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ekim BEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
Aybala42::::::::::::::.::::::::::::::::::::8 ekim
umut_sevgim:::::::::::::::::::::::::::::9 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
hnurkoçer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekim
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekim
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

::::::::::::::::::KASIM LİSTEMİZ::::::::::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 kasım

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişi miz
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

ya kızlar ne güzel bu ay ne kadar çok hamişlerimiz oldu valla çok sevindik :teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile5

o kadar zaman tek çizgi görmeye alışmışız şu yaptığım testlere hala inanamıyorum.4 tane test yaptım 2 gündür hepside pozitif ama ben kan testi sonucunu görmeden emin olamıcam.İnşallah isteyen herkes tez zamanda bebeşine kavuşur:Saruboceq:[

suzanşahcım merhaba çok sevindim.işallah hamişsindir.böyle davranmaktta çok iyi yapıyosun.hayal kırıklığı çok kötü bişey.pazartesi günü hayırlı haberlerini bekliyorum.sana dua edicem:Saruboceq: canım..öptüm

kıslar ii gunler
suzanşan nasıl gusel bı haber bu cnm bılıyosun senınle aynı seylerı yasıyoduk benımde 8. ayım ekımde gelmesse reglım yanı,,,inş pazartesı gunu kan testını pozıtıf alırsın dularım senınle cnm gorusmek usere haberlerını beklıyorus cnm....

arkadaşlar bi sorunum var 5aylık evliyim ama yaşım daha ufak 2aya yakındır hasta olmuyorum 1buçuk ay olduğunda falan kahverengi bi kaç damla kan gibi bişeyler geldi göğüslerimde ağrı yok ama bi şişlik ve bastırınca acı var , kasıklarıma karnımda yerli yersiz sancılar oluyo ,her sabah bulantım oluyo hamile olmaktan korkuyorum sizce hamilemiyim...

canimm evliligin ilk zamanlarinda herkes belli problemler yasiyor fakat,siz korunuyormuydunuz??eger öyle degilse hamile olabilirsin...bence bi test al yap.eger yoksa bi kadin dogum doktoruyla görüs derim.insallah hayirli bi durumdur...dikkat et kendine.hamile olmaktan korkuyorum demissin ama biliyormusun burda yazanlarin cogu bebek özlemiyle yanip tutusuyor...yinede senin gönlündeki hayirlisi olsunn..a.s.a.s.

arkadaşlar bi sorunum var 5aylık evliyim ama yaşım daha ufak 2aya yakındır hasta olmuyorum 1buçuk ay olduğunda falan kahverengi bi kaç damla kan gibi bişeyler geldi göğüslerimde ağrı yok ama bi şişlik ve bastırınca acı var , kasıklarıma karnımda yerli yersiz sancılar oluyo ,her sabah bulantım oluyo hamile olmaktan korkuyorum sizce hamilemiyim...

test yapmadınmı canım niye korkuyosun onu anlayamdım

Back