Erken Hamilelik Belirtileri

belkide 8 inde olmustur erken kalmıssan cıkmıstır gec döllenmeolunca adetten 1 hafta sonra cıkıyor sanırım

canım onu ben sana yapsamda sende gözükezkı
senin yapman gerekiyor ki pc den direk kadınlar klübüne geçirip cıkacak.
bu ticker nasıl yapıldığı acıklamalı anlatılıyor gebelik bölümünde ordan okuyarak yap ben öyle yaptım

Herkese merhaba,

Ben hem bu sitede yeniyim hem de evliler kervanında. 27 günlük evliyim. Bende hemen bebek istiyorum. Ama uzun süre uğraşanların mesajlarını okuyunca korkmaya başladım. hamile olan herkesi tebrik ediyorum. hamile kalmaya çalışanlara da en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum. ben de 7 ekimde başarılı olup olamadığımızı göreceğim inşallah.

hoşgeldin aramıza.evliliğinde hayırlı olsun.fazla hasretlik cekmeden bebeğine kavusursun inşallah.

çok teşekkür ederim. bu arada sormak istediğim birşey var. mesajlarınızın altında çıkan birbirinden şeker iconları nasıl yapıcam. çok beğendim bende yapmak istiyorum

hatay 77 nerdesin canım ya adet olmadan önce test yapmayı kendimde gördüm sanki yarın adet olcakmışım gibi gelio gün gecmeden öğrendim ya hayret bişi sokum hala

canım bu gece görüşürüz inşallah evden yazarım rahat rahat:ecrin_bebek:hayırlı olsun tekrar demekki içime doğduda yap dedim sen tabi şimdi mışıl mışıl uyuyosun:teytey:a.s.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

doğum günün kutlu olsun canım inşallah bu gününde bide sevinçli haber alırsın:ecrin_bebek:bunlargibi tatlı bebişlerin olur

umudunu kaybetme hele gecikmen varsa hiç kaybetme hiç belli olmuyor çalışmaların düzenli düzensiz olması bende düzensiz bir çalışma sonucu hiç ummadığım bir anda hamile kaldım henüz 6 haftalığız herşey yolunda ve sağlıklı (umarım böyle gider).eğer normalde gecikmen olmuyorsa bence kesin bebişin var inşallahta tüm isteyenlerle beraber seninde vardır.Rabbim herkeze isteyen herkeze bu güzel karmaşık duyguyu nasip etsin.nice yıllarahihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek:

herkese merhaba,

ben daha 1 aylık evliyim. ilk denememiz. buradaki herkes benden daha tecrübeli bu konuda sanırım. adetime 9 gün var. göğüslerim inanılmaz şiş. özellikle sağ göğsüm 2 beden daha büyüdü diğerine göre. ve ucu inanılmaz kaşınıyor. sağ bacağım o kadar ağrıyorki yerimde duramıyorum. ve normalde günde iki kez tuvalete giden ben 15 kez filan tuvalete gidiyorum. ellerim ayaklarım buz gibi. ne giysem ısınamıyorum. sizce hamişmiyimdir:) fikir verecek birileri varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…