• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

28.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylülBEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18:::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????
henli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz

:sm_cool: :teytey:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

merhaba kızlar dünden beri misafirlerim vardı o yüzden giremedim.
hatay77 sakın canını sıkma canım ameliyattan sonra hamile kalabileceksin sorunun ne olduğunu buldunuz ve çözümlüyorsunuz.
sebeyzacım seni kutlarım.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizim içinde dua et canım.senin adına çok sevindim.

herkese merhaba,

ben daha 1 aylık evliyim. ilk denememiz. buradaki herkes benden daha tecrübeli bu konuda sanırım. adetime 9 gün var. göğüslerim inanılmaz şiş. özellikle sağ göğsüm 2 beden daha büyüdü diğerine göre. ve ucu inanılmaz kaşınıyor. sağ bacağım o kadar ağrıyorki yerimde duramıyorum. ve normalde günde iki kez tuvalete giden ben 15 kez filan tuvalete gidiyorum. ellerim ayaklarım buz gibi. ne giysem ısınamıyorum. sizce hamişmiyimdir:) fikir verecek birileri varmı

bence kesin hamilesin canım :) baksana, tüm belirtileri saydın, hadi hayırlısı inşallah Allah kalbine göre versin canım.:CüvCüv::nazar:

meraba canlar kimse yok galiba ben artık çok umutluyum sorunun ne olduğunu bulduk en azından buda bişeydir sonuçta.sebeyzacım senide kutlarım canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah yarın girebilirmiyim siteye bilmiyorum ama bugün başka giremem yarın nöbetim olduğu için temizlik yapıyorum.hepinizi seviyorum bayram boyunca yokum ama yarın girerim herhalde görüşürüz inşallah herkese şimdiden hayırlı bayramlara.s.

meraba canlar kimse yok galiba ben artık çok umutluyum sorunun ne olduğunu bulduk en azından buda bişeydir sonuçta.sebeyzacım senide kutlarım canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah yarın girebilirmiyim siteye bilmiyorum ama bugün başka giremem yarın nöbetim olduğu için temizlik yapıyorum.hepinizi seviyorum bayram boyunca yokum ama yarın girerim herhalde görüşürüz inşallah herkese şimdiden hayırlı bayramlara.s.

amin canim rabbim hepimiz için hayirlisini versin bende öpüyorum kendine iyi bak canim

Suzansan tesekkür ederim canim rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah liste hepimizin adi olunca daha güzel olcak simdiden iyi bayramlar hepinize

kizlar birsey sorucam hep aklima takiliyor. adete yakin vajinal bolgede ben her ay birsey hissediyorum yani nasil anlaticam pek bilmiyorum. hava geliyor gibi sanki, ya da birsey akiyor gibi bir his ve her ay adete yakin bunu yasiyorum ve hamile degilim diyorum. ama bilmiyorum hamilelikte de bu olur mu ??? bu kafama takiliyor, hamile olupta bunu yasiyan ya da herhangi bir fikri olan var mi?? cvp verirseniz sevinirim..

sebezya canim cook sevindim.insallah sorunsuz bi sekilde bebegini kucagina alirsin canim.hep olumlu dusun ve hamileligin rahat gecsin insallah.uzun zamandan beri yazamadim islerden ama takip ediyordum.

hatay canim dedigin gibi en azindan sorunun ne oldugunu biliyosunuz artik buda cok onemli bisey.ALLAHIN izniyle tedavi biter bitmez hamile kalabiliceksin bunu biliyosun.senin adina cok sevindim.

kizlar birsey sorucam hep aklima takiliyor. adete yakin vajinal bolgede ben her ay birsey hissediyorum yani nasil anlaticam pek bilmiyorum. hava geliyor gibi sanki, ya da birsey akiyor gibi bir his ve her ay adete yakin bunu yasiyorum ve hamile degilim diyorum. ama bilmiyorum hamilelikte de bu olur mu ??? bu kafama takiliyor, hamile olupta bunu yasiyan ya da herhangi bir fikri olan var mi?? cvp verirseniz sevinirim..

canim bu dedigin banada oluyor ama ben arkasindan hemen adet oluyorum.adet olmadan once bu oluyor diye biliyorum.ama insallah seninkisi hamileliktendir.

arkadaslar herkeze selam benı sız bı sorum olacak ben bebek tedavısı goruyorum dr.m duphaston verdı buay ılk defa kullandım bu hapı hapım bıtelı 8 gun oldu dun aksam 2 damla kahverengı leke geldı hatta bugun nıyetlenmedım adet oldum dıye ama bu saat oldu hala bısı yok ılk defa basıma boyle sey gelıo ılac yaparmı hamıleyımdır dıyemıyorum cunku sadece1 kere beraber olduk ayyyyyy kafayı yıcem ben ya bılenler varsa yada boyle syler gecırenler ne olyr bana cvp yazın

29.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylülBEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18:::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????
henli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

benim kırmızılar hala gelmedi.günüm iki gün geçti.(gecen ay ayın 30 unda lekelenme olmustu.1 eylülde adet baslamıstı.ben 1 eylülü kabul edip saydım.eger lekelenme olan günü sayarsam gecıkmenin 3. günü)
insallah hamileliktendir bu gecikme.midem de bir tuhaf.sürekli tiksinme hissi var.

benim kırmızılar hala gelmedi.günüm iki gün geçti.(gecen ay ayın 30 unda lekelenme olmustu.1 eylülde adet baslamıstı.ben 1 eylülü kabul edip saydım.eger lekelenme olan günü sayarsam gecıkmenin 3. günü)
insallah hamileliktendir bu gecikme.midem de bir tuhaf.sürekli tiksinme hissi var.

canım sen bir test yapsana belki hamilesin.eğer öyleyse ki İnşallah öyledir ne güzel çifte bayram yaparsınız eşinle:içelim:

canım sen bir test yapsana belki hamilesin.eğer öyleyse ki İnşallah öyledir ne güzel çifte bayram yaparsınız eşinle:içelim:

canım sabah yaptım test.gölge gibi belli belirsiz çizgi çıktı.ama daha önce de beni yanılttıgı için bu silik çizgiler pek güvenmiyorum:1no2:.kan testi yaptıracagım.bayram bitene kadar bekleyecegım şimdi mecbur.insalla o zamana kadar gelmez kırmızılar.insallah hamişimdir.

canım senin dediğin bana sık sık oluyor sanki hava cıkıyor ve havayla birlikte akıntı geliyor sankı.ama adtim yakınken değil benim yumurtlama başladığı andan itibaren oluyordu.ve belki bana öyle geliyor bilmiyorum ama sarımsı ve hafif koku var gibi geliyordu bu kokuyu ben hissediyordum sadece.ancak bu ay yumurtlama gunlerim geldi geçti öyle birşey yok ancak 3 ay boyunca öyle oldu.bu arada bende endometrium enfeksiyonu vardı onun için ilaç kullanmıstım 1 ay ben tamamen geçmedi enfeksiyon diye düşündüm.ama bu ay öyle birşey yok şimdi.rahatsız oluyorsan doktora git bence.enfeksiyon olmasın bebek düşünüyorsan enfeksiyon gebeliğe engel yada gebelikte düşük riski taşıyabiliyor doktorum öyle demişti bana.başka bir arkadaştada öyle varmıs ama belki normaldir.ben yasadığımı yazdım.

canım senin dediğin bana sık sık oluyor sanki hava cıkıyor ve havayla birlikte akıntı geliyor sankı.ama adtim yakınken değil benim yumurtlama başladığı andan itibaren oluyordu.ve belki bana öyle geliyor bilmiyorum ama sarımsı ve hafif koku var gibi geliyordu bu kokuyu ben hissediyordum sadece.ancak bu ay yumurtlama gunlerim geldi geçti öyle birşey yok ancak 3 ay boyunca öyle oldu.bu arada bende endometrium enfeksiyonu vardı onun için ilaç kullanmıstım 1 ay ben tamamen geçmedi enfeksiyon diye düşündüm.ama bu ay öyle birşey yok şimdi.rahatsız oluyorsan doktora git bence.enfeksiyon olmasın bebek düşünüyorsan enfeksiyon gebeliğe engel yada gebelikte düşük riski taşıyabiliyor doktorum öyle demişti bana.başka bir arkadaştada öyle varmıs ama belki normaldir.ben yasadığımı yazdım.

yok bende koku olmuyor ama regl her yaklastiginda bu oluyor, sanki acilma oluyor gibi. onu hissedince adet oluyorum ve bu ayda oldu. yani galiba yine hamilelik yok :(

herkese merhabaaaa nasılsınız 2 gün önce rüya gördüm testim pozitifti uçuodum mutluluktan bu ay tuttu işte dedim ertesi günde bebegimi gördüm rüyamda hayırlısı bakalımm normalde bu aralar hastalanmam lazım artık doktorumun verdigi hap bugun bitti bakalımmm hayırlısı

Back