• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar iyi akşamlarr bayagıdır giremiyorumo kadar karışık ve yogun bir dönemdeyim ki hala hastalanamadım delirmek üzereyim üstelik çocuk çalışmalarrımda bu ay çok kötü bütün umutlar başka ayaa aslında yarın dogum günüm hamiş olmayı çok istedim ama malesefff

kız nereye kayboldun senin sabaha kadar sitede olman lazım sevinçten:teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5:sm_cool:

sebeyza kutlarım canım.çok sevindim.:teytey:allah kucagına almayı da nasıp etsın canıma.s.

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin ohh bayrama bir hamile haberiyle gireceğiz ama yok devamı gelecek inşallah hadikızlar hamişliğni ilan edecek birilerini bekliyoruz

meraba kızlar ben geldim bugün okadar mutsuzumki anlatamam.dün doktora gittik tekrar eşimde varikosel olduğunu öğrendik.yıkldım çok sayıda sperm var ama canlı sayısı çok az ameliyat dedi doktor:çok üzgünüm:senağlamaüzüntüden kendimi kaybettim tabiki eşim daha çok üzüldü o derdini kimseyede söyleyemiyor.ben yine sizlerle paylaşıyorum yine.siz beni o hamilelik listesinden çıkarın olmazsa çok uzun zaman alacağa benziyor bu iş inşallah yine görüşürüzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım sakın ama sakın üzülme ve umutsuzluğa kapılma.inan bana ameliyat olması işinizi dahada kolaylaşyıracaktır.benimde dayımın kızı var onlardda aynı sorun vardı eşi ameliyat oldu şimdi 4 aylık bebeişi var.sakın üzülme cok kolay bir ameliyatmıs.5 ay sonrahamile kaldı.ancak ameliyattan sonra 2-3 ay korunmuslardı.doktoruda zaten hemen olabilir ama uzyabilirde demşti onlara.spermler 3 ayda kendini toparlayabilir demiş.o yuzden 3 ay korundular ve sonrasındada hamile kaldı zaten.sakın üzülme sakın hemde.listemizdende çıkarmayalım bence her zaman umut vardır bence.

sebezyaaaaaaa öteki topikte kutladım burdada kutlayayım.a.s.tebrik ederim canım cooooooooookkkk sevindim:emir_bebek:hihoyyytŞenizsırnaşık şey:dance:.senin heberinle umutlandım bendekaydirigubbakcemile5 sakın korkularına yenik düşme cok sağlıklı bir hamiş olacaksın:CüvCüv:ben inanıyorum bana ve sağlıklı bir bebişin olacak Allahın izniyle.:emir_bebek:

canlarım hepiniz sağolun gelgit öbür topikte cevap yazdım zaten ayyy napcamı bilmiorum valla allahım hepinize nasip etsin inşaallah dua edicem sizede beni yanlız bırakmayın daha sokunu atamadım

kimse yokmu kızlarrr.nerelerdesiniz yahu yarın misafirim gidiyr.eşimle yalnız kalacağım yarın acısını cıkartırız inşallah.tabi halimiz olursa arire gunude malum temizlik ve ilaçlama var.samsuna gitmek içinde hazırlık yapacağım cok yorulacağım ama değer napalım.kızlar ya hadi gelsin hamiş haberleri guzl oluyor böyle.umut etmesekte umutlanıyoruz haberleri alınca sizlerden.sebazya sen fazla calışamamıstın değilmi ona rağmen oldu yani.merak ettim bende bu ay fazla calışma yokta o yuzden sordum.

kimse yokmu kızlarrr.nerelerdesiniz yahu yarın misafirim gidiyr.eşimle yalnız kalacağım yarın acısını cıkartırız inşallah.tabi halimiz olursa arire gunude malum temizlik ve ilaçlama var.samsuna gitmek içinde hazırlık yapacağım cok yorulacağım ama değer napalım.kızlar ya hadi gelsin hamiş haberleri guzl oluyor böyle.umut etmesekte umutlanıyoruz haberleri alınca sizlerden.sebazya sen fazla calışamamıstın değilmi ona rağmen oldu yani.merak ettim bende bu ay fazla calışma yokta o yuzden sordum.

canım valla 2 gün çalıstım ben yumurtlama filan hesaplamadım birinde adetimin8 günü diğerinde 12 günüydü birinden birinde kalmısım simdi sizin haberlerinizi bekliorum cok dua etcem yanlız kalmak istemiorum beraber doğururuz inşallahhh daha adetim yarın ama test pztf nası oldu anlamadım hatay 77 yap dedi yaptım valla

hatay 77 nerdesin canım ya adet olmadan önce test yapmayı kendimde gördüm sanki yarın adet olcakmışım gibi gelio gün gecmeden öğrendim ya hayret bişi sokum hala

gelgit canım ben su takvimi bi türlü beceremedim benimkini sen yaparmısın muhtemel doğum tarihi 8 haziran görünüo rica etsem nolur arabayla gelenini yap sana zahmet

Back