Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kusura bakma nöbetteyim yine doğru söylüyosun kendimi kaybettim biraz valla bi baksaydın teste iyi olurdu
sonuc pozitif heryerim titriyo inşallah aynı seyleri yasamam bu defa canım nolur dua et
sonuc pozitif heryerim titriyo inşallah aynı seyleri yasamam bu defa canım nolur dua et
meraba kızlar ben geldim bugün okadar mutsuzumki anlatamam.dün doktora gittik tekrar eşimde varikosel olduğunu öğrendik.yıkldım çok sayıda sperm var ama canlı sayısı çok az ameliyat dedi doktor:çok üzgünüm:senağlamaüzüntüden kendimi kaybettim tabiki eşim daha çok üzüldü o derdini kimseyede söyleyemiyor.ben yine sizlerle paylaşıyorum yine.siz beni o hamilelik listesinden çıkarın olmazsa çok uzun zaman alacağa benziyor bu iş inşallah yine görüşürüzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kimse yokmu kızlarrr.nerelerdesiniz yahu yarın misafirim gidiyr.eşimle yalnız kalacağım yarın acısını cıkartırız inşallah.tabi halimiz olursa arire gunude malum temizlik ve ilaçlama var.samsuna gitmek içinde hazırlık yapacağım cok yorulacağım ama değer napalım.kızlar ya hadi gelsin hamiş haberleri guzl oluyor böyle.umut etmesekte umutlanıyoruz haberleri alınca sizlerden.sebazya sen fazla calışamamıstın değilmi ona rağmen oldu yani.merak ettim bende bu ay fazla calışma yokta o yuzden sordum.