• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

teyzem doğum yaptı dün hastanede refakatçı olarak kaldım.bol bolda bebiş sevdim.yeni doğmuş mis kokulu bir bebek.bugünde öğlen geldim eve ama buraya fazla uğrayamadım.gece hiç uyumadım.çok yorgunum ama yinede uyuyamıyorum.

hayırlı olsun canım.yorulmussundur.inşallah en yakın zamanda o mis kokulu bebeğe sahip olursun(ruz).alışkanlık bu uyuyamamak bizde sanırım.kusura bakmayın kızlar gerçekten misafirim olunca giremiyorum aralarda böyle tkılıyorum işte.aklım sizde ama.sizde beni unutmayın emi.

herkese iyi geceler bugun o kadar mutsuzum ki ......... benim 14 aydır cocugum olmuyor ve esim iki kardes gecen ayın 24unde kaynımda evlendi ve eltim hamile bugun ogrendik kanda test yaptırdık ve ben arayıp ogrendim sonuc pozitif daha evleneli 1 ay oldu kız haimle kaldı o kadar dokunduki bana anlatamam cok mutsuzum cooookkkkkkkk.......senağlama

üzülme canım allah sanada nasip eder.bak benim büyük eltim evliliğinden sonraki ayında hamile kalmış bende evleneli 5 ay oldu.tabi kayınvaldem soruyor birşey varmı diye bende yok diyorum tabi takıyorum ama eşim takma diyor allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inş:emir_bebek: herkesin bebeği

hı bu arada size önemli bişey söylemek istiyorum hani yumurtlama günleri varya bence onlara pek takılmayın hastalığınız bittiği gün deneyin birde eminim ki başarılı olacaksınız:)çünkü ben o şekilde hmile kaldım inanın.

hı bu arada size önemli bişey söylemek istiyorum hani yumurtlama günleri varya bence onlara pek takılmayın hastalığınız bittiği gün deneyin birde eminim ki başarılı olacaksınız:)çünkü ben o şekilde hmile kaldım inanın.
Aynen katılıyorum yumurtlama günü herkezin farklıdır.geçtiğimiz ay internetteki hesaplayıcıdan yumurtlama günlerimi hesapladım ve o şekilde çalışmalara başladım.fakat bugün adet olunca anladımki hiç alakası yok ..

meraba kızlar ben geldim bugün okadar mutsuzumki anlatamam.dün doktora gittik tekrar eşimde varikosel olduğunu öğrendik.yıkldım çok sayıda sperm var ama canlı sayısı çok az ameliyat dedi doktor:çok üzgünüm:senağlamaüzüntüden kendimi kaybettim tabiki eşim daha çok üzüldü o derdini kimseyede söyleyemiyor.ben yine sizlerle paylaşıyorum yine.siz beni o hamilelik listesinden çıkarın olmazsa çok uzun zaman alacağa benziyor bu iş inşallah yine görüşürüzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

meraba kızlar ben geldim bugün okadar mutsuzumki anlatamam.dün doktora gittik tekrar eşimde varikosel olduğunu öğrendik.yıkldım çok sayıda sperm var ama canlı sayısı çok az ameliyat dedi doktor:çok üzgünüm:senağlamaüzüntüden kendimi kaybettim tabiki eşim daha çok üzüldü o derdini kimseyede söyleyemiyor.ben yine sizlerle paylaşıyorum yine.siz beni o hamilelik listesinden çıkarın olmazsa çok uzun zaman alacağa benziyor bu iş inşallah yine görüşürüzsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım benim üzülme o cok basit bi ameliyat benim dayımın oğluda oldu simdi 2 cocuğu var

bu arada benim adetim yarın ama ne adete ait bi belirti var nede gebeliğe ait belirti var bakalım ben beklemiorum zaten

kız nereye kayboldun gelsene dağıtma kendini dua etki sorun bulundu eee ameliyattan sonra alırız artık iyi haberleriiiiiiii

Back