• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

dün ve bugün hastanede o kadar çok şeyler gördümkü genç yaştaki kadınlar kimi dış gebelikten ameliyet oldu kimi kist aldırdı kimileride rahmini aldırdı.bunları gördükçe halime şükrettim.hele bir tanesi vardı birkaç sene önce rahimden 13 tane miyom alınmış.ve dün tekrar ameliyat oldu bu defa rahimden 15 tane miyom alındı.bir en ufak birşeyden moralini bozan bizleri düşündüm birde herşeye rağmen hayata sıkı sıkı tutunup moralini yüksek tutan bu kadınları düşündüm.Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın

bugün ben geldim ama siz yoksunuz.neyse sonra görüşürüz arkadaşlar.

canım naber napıyon bakalım sana da dua ettim az önce nasıl gidiyo çalışmalr ben bi kaç gündür tambellik yapıyom misafir falan vardı artık bu gece de olmaz yarına kaldık iisin umarım

en yakın arkadaşım hamiş kalmış hem de 2nci ayıydı denemeye başlayalı nası lsevindim anlatamam ama düşük riski varmış zavallım bulantıdan oruç tutamıyomuş daha reglinin 3nci haftasında başlamışşşş 5 haftalık keseyid egörmüşşş teyze oluyom çok mutlu oldum adına hemen aklına gelmişim dua etmiş sevinememiş daha düşük riski var die bende moral verdim işte benim tanıdıklarım da da oldu bişe olmaz izin al işten yat dinlen dedim o da öle yapcam dediiii işte böle benden gelişmeler hı okuldan diplomamı da aldım bitti tamamennnn

canım naber napıyon bakalım sana da dua ettim az önce nasıl gidiyo çalışmalr ben bi kaç gündür tambellik yapıyom misafir falan vardı artık bu gece de olmaz yarına kaldık iisin umarım

en yakın arkadaşım hamiş kalmış hem de 2nci ayıydı denemeye başlayalı nası lsevindim anlatamam ama düşük riski varmış zavallım bulantıdan oruç tutamıyomuş daha reglinin 3nci haftasında başlamışşşş 5 haftalık keseyid egörmüşşş teyze oluyom çok mutlu oldum adına hemen aklına gelmişim dua etmiş sevinememiş daha düşük riski var die bende moral verdim işte benim tanıdıklarım da da oldu bişe olmaz izin al işten yat dinlen dedim o da öle yapcam dediiii işte böle benden gelişmeler hı okuldan diplomamı da aldım bitti tamamennnn

İnşallah arkadaşının durumu düzelir düşük riskini atlatır.bende dünden beri hastanedeydim.teyzemin nur topu gibi oğlu oldu bende başındaydım.sabaha kadar kucağımdan inmedi.birtek kucağıma aldığım zaman susuyordu ve hemen uyuyordu.Allah sağlıklı , hayırlı uzun ömürler verir İnşallah.teyzemde dün ve bugün bebeği olmayanlar için dua etti.tez zamanda çocukları olur İnşallah diye.biran için onu kendi çocuğum gibi gördüm.o kadar güzel bir duygu ki hayali bile çok güzel.bende bekliyorum bakalım İnşallah hepimiz hamileyizdir.

allaha analı babalı büyütsün bacımmmm bize de nasip eder inşallah benim etrafımda bebek bile yok öpüp koklayacağımmm

neyse ben çıkayım biraz daha işim var öptüm seniiii

allaha analı babalı büyütsün bacımmmm bize de nasip eder inşallah benim etrafımda bebek bile yok öpüp koklayacağımmm

neyse ben çıkayım biraz daha işim var öptüm seniiii

görüşürüz canım.İnşallah Allah tez zamanda bizede bu duyguları yaşamayı nasip eder.kendine çok iyi bak.öptüm

selam arkadaşlar.. gecemiz mübarek olsun. rabbim hakkımızda hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin inş. ben bugün kırmızıları gördüm. yeni adet tarihim 21 ekim. yeni ay yeni umut inş.

gelgit nasılsın ne haber senden bir haber varmı benden yok kırmızıları gördüm ben oooooooooooooooff yaa[/QUOTE
ben iyiyim.birdahakı ay olur inşallah moralini bozma sakın.ben bu ay denemedeyim daha yumurtlama gunlerimdeyim.ekim 10-11 gibi kırmızı kart yeme tarihlerim ama inşallah görmem.bu ayda olmazsa doktor gel demişti gideceğim ama tedavi falan derse mola vereceğiz.

27.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18:::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????
henli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
desirebel::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

malum evde misafirim var diye giremiyorum fazla.şimdide bayrama hazırlık evde ilaçlayacağım pazar gunu o yuzden yarın temizlik yapacağım.şimiden bakayım dedim.

nasılsın suzanşan.nasıl gidiyor.ben giremiyorum fazla söyle bir bakayım dedim kimsecikler yok.

teyzem doğum yaptı dün hastanede refakatçı olarak kaldım.bol bolda bebiş sevdim.yeni doğmuş mis kokulu bir bebek.bugünde öğlen geldim eve ama buraya fazla uğrayamadım.gece hiç uyumadım.çok yorgunum ama yinede uyuyamıyorum.

malum evde misafirim var diye giremiyorum fazla.şimdide bayrama hazırlık evde ilaçlayacağım pazar gunu o yuzden yarın temizlik yapacağım.şimiden bakayım dedim.

sana şimdiden kolay gelsin canım.yarın bende temizlik yapmayı düşünüyorum tabi kendimde olursamkaydirigubbakcemile3

başım çok ağrıyor canım.uykusuzluktan galiba.uyumaya çalışayım.kendine iyi bak canım.görüşürüz.

herkese iyi geceler bugun o kadar mutsuzum ki ......... benim 14 aydır cocugum olmuyor ve esim iki kardes gecen ayın 24unde kaynımda evlendi ve eltim hamile bugun ogrendik kanda test yaptırdık ve ben arayıp ogrendim sonuc pozitif daha evleneli 1 ay oldu kız haimle kaldı o kadar dokunduki bana anlatamam cok mutsuzum cooookkkkkkkk.......senağlama

Back