• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canım arkadaş 3 aylıkken düşük yapmıştı o zaman nasıl ve neden oldu bilmiyorum ama düşükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldı,şimdi 3 aylık hamile ama bir ay önce söylediğim gibi akıntısı olmuş 10 gün falan o şekilde devam etmiş yani yerleşme kanaması değilmiş, kahverengi ve az az akıntının olması düşük tehlikesinin bi göstergese demiş doktor ama düşük yok şimdilik

ama o 2 aylık hamişmiş bu olayda benim hamiş olup olmadığım belli degil pek umutlu değilim ben daha bu ay korunmayı bıraktık ve biliosun cok az calıstık sadece 2 gün

şu an hızlı geliyo yazdıklarım, benim ayaklarım ellerim hep üşür ama göğüslerimin acısından ümitliyim çok sızlıyo bazen

ama o 2 aylık hamişmiş bu olayda benim hamiş olup olmadığım belli degil pek umutlu değilim ben daha bu ay korunmayı bıraktık ve biliosun cok az calıstık sadece 2 gün

bak yine çok yavaşladı ya çıldırcam, doğru o zaman seninkinin onunla alakası yoktur, ama sen bi kereyle bile hamiş kalmış bi insansın

valla ne bilim işte düşükten sonra anatomim değişmiş olabilr diye düşünüyorum çünkü kürtajda oldum 3 güne belli olur

inşalla vardır ya, akıntımda arttı bu günlerde, aslında asıl beni sıkıntıya sokan şu an bebek sahibi olamamak değilde neden olmuyo bi sorunmu var ve hazırlık dönemi çok sıkıntılı geçiyo bunlardan kurtulmak istiyorum

Back
X