Erken Hamilelik Belirtileri

a.s.Brisling a.s.Doğum günün olduğunu okudum mutlu yıllar .Doğum günün kutlu olsun kulüp arkadaşım.Ayrıca Allah sana bu doğum gününde bebiş haberini almanı hediye etsin inşallah (amin) :dance:

CANIMMM SAOLL:1hug:

ALLAH HEPİMZE SAĞLIKLI ÖMÜR NASİP ETSİN...
bebişlerimizi tez zamanda kucağımıza versin...çok teşekkür ederim...a.s.

brisling cnm dogum gunun kutlu olsun :dance:inş rabbım herseyı gonlune gore verır eger bu ay bebişin yoksa inş bı daha kı dogum gununde bebişnle kutlarsınıs bu gusel gunu cnm
bana gelırsek bende sımdılık hersey aynı cnm calısmalara full devam edıyorus:teytey:bakalım bu ay kısmetımısde bebşimiz varmıCADIARZU

CANIMMM SAOLL:1hug:

ALLAH HEPİMZE SAĞLIKLI ÖMÜR NASİP ETSİN...
bebişlerimizi tez zamanda kucağımıza versin...çok teşekkür ederim...a.s.

Tatlım daha nice yıllara..Tüm sevdiklerinle daha nice doğumgünleri dilerimŞeniz:lepi:Dün mesajına cevap veremedim kusura bakma..Eşim sperm testi yaptırdı..sperm sonucu kötü geldi..yani bazı belirtilerim psikolojik olabilir diye düşünüyorum..2 gün var adetime..ama gelen pembelik vs yok henüz...bu aralar iştahımda artma,idrara sık çıkma var..hepsim psikolojik diyorum..hamiş olmam mucize ötesi...:çok üzgünüm:

Bu arada adet öncesi sivilcelerim başlamadı daha..Her ne hikmetse...Aksine cildim pembeleşti..ama hamiş değilim kesinlikle...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurtlularcımmm..üslubcum......şekerlerimmm:)) iyi Dilekleriniz için çokkk teşekkür ederim..Allah hepimize sağlıklı bir ömür kucaklarımıza bebişler versin...
napalım çalışmalara devam.kendimi dinlemekten ben de çok sıkıldım...sabah teyzem aradı rüyasında bebeğim olmuşş diyoki 5,5 kiloymuş hepimiz şaşkındık..bembeyaz siyah gözleri vardı ama cinsiyetini göremedim diyor..dedim teyzecim doğumgünüm malum olmuş sana..hayırlara gelsin..
üslubcum ben de çok şeyim psikolojik olduğunu düşünüyorum..eşinin sonuçlarına üzülmeyin tedavisi olmayan bişi kalmadı artık..spermlere katkı sağlayacak organik şeylerde yedirmeye bak sen..bi sürü bişiler yazmışlar kızlar yediriyolarmış kocalarına keçiboynuzu falan...Allah tan gelen herşey mucize canım...sakın moralini bozma ne hikayeleri var insanların benim kuzeniminde sperm sayısı azdı... 10 yıldır bebek bekliyorlardı olmayınca 2. tüp bebekte tuttu... ikizleri var 1 kız 1 oğlan....:))

sevgilerrrr

Tatlım daha nice yıllara..Tüm sevdiklerinle daha nice doğumgünleri dilerimŞeniz:lepi:Dün mesajına cevap veremedim kusura bakma..Eşim sperm testi yaptırdı..sperm sonucu kötü geldi..yani bazı belirtilerim psikolojik olabilir diye düşünüyorum..2 gün var adetime..ama gelen pembelik vs yok henüz...bu aralar iştahımda artma,idrara sık çıkma var..hepsim psikolojik diyorum..hamiş olmam mucize ötesi...:çok üzgünüm:

Bu arada adet öncesi sivilcelerim başlamadı daha..Her ne hikmetse...Aksine cildim pembeleşti..ama hamiş değilim kesinlikle...

geçmiş olsun canım. sperm sonuçları kötü diyorsun ama ne kadar kötü??? bu sitede gezerken çok kötü hatta imkansız durumda olanların bile hamile kaldığına rastladım. belki senin düşündüğün kadar da kötü değildir. daha geçen gün nerde okudum hatırlamıyorum ama 7 milyon spermle hamile kalan birini okudum mesela hem de normal yollardan.. Allahtan ümit kesilmiyor ve mucizeler her gün oluyor. mucize ötesi durumlar da gün aşırı oluyodur belki???:1hug:

geçmiş olsun canım. sperm sonuçları kötü diyorsun ama ne kadar kötü??? bu sitede gezerken çok kötü hatta imkansız durumda olanların bile hamile kaldığına rastladım. belki senin düşündüğün kadar da kötü değildir. daha geçen gün nerde okudum hatırlamıyorum ama 7 milyon spermle hamile kalan birini okudum mesela hem de normal yollardan.. Allahtan ümit kesilmiyor ve mucizeler her gün oluyor. mucize ötesi durumlar da gün aşırı oluyodur belki???:1hug:

Benim eşimde hiç sperm yok...anca yıkama sonrası bir kaç sperm bulunabiliyor...:çok üzgünüm:
aylarca süren kürler gram işe yaramamış.

Benim eşimde hiç sperm yok...anca yıkama sonrası bir kaç sperm bulunabiliyor...:çok üzgünüm:
aylarca süren kürler gram işe yaramamış.

aşkolsun canım ya üzülme sen hiç :teselli: tese ya da tesa operasyonlarıyla da hamile kalan bi sürü insan var. kaldı ki senin operasyona gerek bile yok baksana yıkamayla bulunabliyomuş. benim bu konuda pek bilgim yok ama eminim sen araştırmışsındır. tüp bebek çare olabilir. hem artık bu tür uygulamalar eskisi kadar pahalı da değil. hem de belki bakarsın ikizlerin olur tüp bebek yapınca :teytey: eee her şeyin bir teselli ikramiyesi var hayatta:dance:

aşkolsun canım ya üzülme sen hiç :teselli: tese ya da tesa operasyonlarıyla da hamile kalan bi sürü insan var. kaldı ki senin operasyona gerek bile yok baksana yıkamayla bulunabliyomuş. benim bu konuda pek bilgim yok ama eminim sen araştırmışsındır. tüp bebek çare olabilir. hem artık bu tür uygulamalar eskisi kadar pahalı da değil. hem de belki bakarsın ikizlerin olur tüp bebek yapınca :teytey: eee her şeyin bir teselli ikramiyesi var hayatta:dance:

Dr lar mikroenjeksiyon öneriyorlar..Ankara Güven hastanesini düşünüyoruz bu iş için..Allah hayırlısını versin:CüvCüv:

üslub cnm yaaa sakın usulme teknolojı artık okdara ılerdekı bunu sende blıyosundur zaten rabbım sanada verecektır bebiş buna ınan dularaım senın tum ısteyenlerle allah yardımcın olsun arkadasım

arkadaşlar bel agrısı çeken varmı adetime 4 gün var daha önceden adet olacagım gün bukadar agrı olurdu şimdi bu agrı neyin nesi başka benim gibi olan varmı acaba içinizde.

Back