iyiyim canım sağol senden naber kocşşim geldi hayatım izne ayrıldı 1 hafta evde cocukta cok bunalmıştı iyi oldu valla
bende iyiyim canım.çalışmalara devam yapacak başka bir şeyimiz yok zaten bebiş olana kadar çalış çalış çalış robot gibi olduk diyemicem çünkü artık görev gibi olmuyor.Şeniz
sositosositoyani biliyosun ben çok umutlu bi ansanım belirtim olmasada kesin hamileyim biliyosunuz
kızlar ben biraz kocişimle ilgileneyım.hiç konusamıyoruz yoksa.sonra gelirim gene nasılsa sahura kadar ayaktayım.
kızlar ben biraz kocişimle ilgileneyım.hiç konusamıyoruz yoksa.sonra gelirim gene nasılsa sahura kadar ayaktayım.
valla en iyisi ikiniz adınada sevindim canım
inşallah hamişsindir kız biz bu ay olmassa 1 sene bekliycez cünkü doğum bundan sonraki aylarda hamiş kalırsam kızımın 1 e baslıycağı zaman gelio bocalamasını istemiorum hayırlısı olsun kocişle böle bi karar aldık işte
bravo çok duyarlı bi anesin ama ara vermek iyi olurmu bilmiyorum yani sonra zorlaşmasın
artık fazla takmadığım için görev gibi hissetmiyorum.en azından istediğim için yapıyorum.psikolojik olarakta rahatladım.kafam rahat ve mutluyum:lepi:
eee hatay 77 nerde ben yokken neler oldu kız anlatsanıza
artık fazla takmadığım için görev gibi hissetmiyorum.en azından istediğim için yapıyorum.psikolojik olarakta rahatladım.kafam rahat ve mutluyum:lepi:
bende bndan sonra öyle ypıcam bende daha rahat olucamı düşnüyorum, inşallah bende daha mutlu olurum:sm_cool:
doğrusuda bu zaten ablanın derinnnnnnnnnn tecrübelerine güven canım kardesim
sebeyza sen yokken uzun bi muhabbet edemedik, herkes aynı anda olmuyodu zaten olanlarda erken çıkıyodu bende öyleydim tabi herkes aynı işte bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?