Erken Hamilelik Belirtileri

iyiyim canım sağol senden naber kocşşim geldi hayatım izne ayrıldı 1 hafta evde cocukta cok bunalmıştı iyi oldu valla

bende iyiyim canım.çalışmalara devam yapacak başka bir şeyimiz yok zaten bebiş olana kadar çalış çalış çalış robot gibi olduk diyemicem çünkü artık görev gibi olmuyor.Şeniz

kızlar ben biraz kocişimle ilgileneyım.hiç konusamıyoruz yoksa.sonra gelirim gene nasılsa sahura kadar ayaktayım.

sositosositoyani biliyosun ben çok umutlu bi ansanım belirtim olmasada kesin hamileyim biliyosunuz

inşallah hamişsindir kız biz bu ay olmassa 1 sene bekliycez cünkü doğum bundan sonraki aylarda hamiş kalırsam kızımın 1 e baslıycağı zaman gelio bocalamasını istemiorum hayırlısı olsun kocişle böle bi karar aldık işte

bravo çok duyarlı bi anesin ama ara vermek iyi olurmu bilmiyorum yani sonra zorlaşmasın

artık fazla takmadığım için görev gibi hissetmiyorum.en azından istediğim için yapıyorum.psikolojik olarakta rahatladım.kafam rahat ve mutluyum:lepi:

canım işte bu dakkadan sonra artık bekle hamişliği ben ancak byle düşünmeye basladıgımda hamiş kalabildim kızıma

sebeyza sen yokken uzun bi muhabbet edemedik, herkes aynı anda olmuyodu zaten olanlarda erken çıkıyodu bende öyleydim tabi herkes aynı işte bekliyoruz

sebeyza sen yokken uzun bi muhabbet edemedik, herkes aynı anda olmuyodu zaten olanlarda erken çıkıyodu bende öyleydim tabi herkes aynı işte bekliyoruz

iyio zaman fazla bişi kacırmamısım adetime 8 gün kaldı geri sayım basladı bu sene için son sans hayırlısı neyse o olur inşallah hepimiz icin bak bensiz tadı tuzu olmuo buraların kıymetimi anlayın işte:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…