• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

benimde dayı kızı 2.gebeliğinde maşallah iiçmişti epeyce.abartmıstı hatta.fakat suanda oğlunda gözlerinde sorun var doğustan şaşı ve başka birkaç sorunu daha cıktı.ve benim teyze kızı doktor demiştiki her anne ve baba da tüm virüsler olurmus hatta tüm bünyede olurus ancak vucut bu mikropları öldürürmüş kuvvetli olularmıs ancak bizim dayı kzıı cok sigara içtiği için 2.bebeği bazı virüsleri yenememiş olabilirmiş.tabi bu sadece bir olasılık.biz tedbiri bırakmayalım genede.

senin dayı kızıda kendini düşünmemiş bari karnındaki sabiyi düşünseymiş.keşkeleri yaşamamak için önlemini başında almak en güzeli bence

bizler bu kadar isterken kesin gözümüz gibi bakarız tabi onların pat diye oluyr anlamıyorlar değerini:)))
benim yengem maşallah zırt pırt hamile gıcık bide övünüyor iyi bi şey gibi ben kaç kere hamile kaldım sende ses yok diyor. sinir oluyorum ona ne oluyorsa. her telde aynı soru naptınızzzz bende sinir oldum geçen gün seni ilgilendiren bi şey yapmadık dedim yok ben adetini sorucaktım demezmi bide allahım yaaa

iş yerinde tek çalışan benim eşim bütün arkadaşlar söylüyor bu adama dur de diye ama duramıyor malesed iş kolik

evet canım cok kızıyorduk içmiyorum diyordu ama içiyordu yakalıyordıuk hep.ama fazlada birşey diyemedik.çünkü hemen gebeliğinden önce psikolojik sorunları vardı depresyona girmişti.ve doktoru asla yalnız bırakmayın demişti kendini bile öldürmeyı dusunur demiştiki düşünüyorduda.cok ama cok fazla sıkıntılar atlattı yeni yeni toparlarken hamile kaldı ve sigarayı bırakamadı.yani sağlıklı düşünse oda içmezdi herhalde cunkü ilk bebeğinde hiç kullanmamıstı.yani haiş olmakla bitmiyo kızlar sıkıntımız.sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir evlat ve sağlıklı ve iyi bir anne-baba olmayı nasip etsin Allahım hepimize.

bizler bu kadar isterken kesin gözümüz gibi bakarız tabi onların pat diye oluyr anlamıyorlar değerini:)))
benim yengem maşallah zırt pırt hamile gıcık bide övünüyor iyi bi şey gibi ben kaç kere hamile kaldım sende ses yok diyor. sinir oluyorum ona ne oluyorsa. her telde aynı soru naptınızzzz bende sinir oldum geçen gün seni ilgilendiren bi şey yapmadık dedim yok ben adetini sorucaktım demezmi bide allahım yaaa

böylesini direk Allaha havale etmek lazım.bundan sonra sen hergün ara nasıl olsa soruyorya sen o sormadan sırala hepsini hergün hergün arayınca belki o da sıkılır vazgeçer belki

gannocum ya ianan cok iyi anlıyorum seni.yengenede sinir olmaya başladım ne öyle nisbet yapar gibi canını acıtmak ister gibi.ne öyle zırt pırt arıyor seni.zaten bugun sinirliyim bende o konuda.damarıma bastın

yok o vazgeçmez beni gıcık etmek için yapıyor bende saflık neden çock düşünüyoruz dedim ki ona annem söyler hep yengene bi şey söyleme diye ama çenem durmuyo benim. bu arada resimdeki yiğenim bayılıyorum ona acaip özledim
bu arada maç bitiyor bizimki gelir kesin iddaa sonuçlarına bakmaya ben yavaş yavaş gideyim. pazartesi burdayım ama gündüzleri siz olmuyorsunuz olsanızda site sinir ediyor. iyi akşamlar kızlar sohber güzeldi teşekkür ederim kendinize iyi bakın.

böylesi kötü niyetli insanları Allaha havale ediyorum.en güzel cevabı güzel Allahım verecektir mutlaka

yok o vazgeçmez beni gıcık etmek için yapıyor bende saflık neden çock düşünüyoruz dedim ki ona annem söyler hep yengene bi şey söyleme diye ama çenem durmuyo benim. bu arada resimdeki yiğenim bayılıyorum ona acaip özledim
bu arada maç bitiyor bizimki gelir kesin iddaa sonuçlarına bakmaya ben yavaş yavaş gideyim. pazartesi burdayım ama gündüzleri siz olmuyorsunuz olsanızda site sinir ediyor. iyi akşamlar kızlar sohber güzeldi teşekkür ederim kendinize iyi bakın.

bundan sonra sorarsa korunuyoruz artık istemiyoruz de gitsin.en azından psikolojik olarak rahatlarsın canım.üzerinden baskı kalkmış olur.iyi akşamlar.kendine iyi bak.kimsenin seni üzmesine izin verme canım.

kızlar benim kociş uyandı.onla ilgileneyım.malum her akşam spor yapıyor.zayılayacak diye sauna eşofmanlarımı ara diye tuttutrdu nereye kaldırdım bilmiyorum.ona bakacağım şimdi.

valla iyi sayılırım canım ya sen nasılsın
bu arada burası gündüz çok sıkıcı oluyomuş ilk defa gireyim dedim kimseyle konuşamadım, daha çok kişi vardı ama kimseyle düzgün bi muhabbet olmadı

bende iyiym canım.gündüzleri herkes birbirinden bağımsız takılıyor gibi birşey oluyor.sayfadada sorun oluyor genelde o yüzden bir muhabbet ortamı fazla olamıyor

umutsuz bende gündüzleri giriyorum ama site cok yavaş olunca cıkıyorum hemen sıkılıyorum beklemekten.yada muhabbet olmuyor dediğin gibi.

Back
X