• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bende içiyorum eşim bıraktı 1 sene oldu bırakalı ama ben bırakamıyorum malesef bi bebiş haberi gelse ağzıma sürmiyicem ama :(

yani gebeliğe engel değildir değilmi.ne kadar zaman sona geçti.bu arada bende sigara içiyorum daha şimdiden 3 dalı devirdim.1 paket 3 gunde bitiyor.

az içiyormuşsun ama yine sağlık açısından fazla.diyene bak bırakmadan önce bende çok içiyordum.biz eşimle birbirimize söz verdik ve o günden beri birtane bile içmemiştik.bugün birtane içelim dedik.:delphin:

walla bende içmem.zaten hamiş kalınca sigara kahve gibi şeylerden tiksiniyor insan.kendiliğiden bırakmıs oluyoruz.hatta başka odada içilse bile o koku öyle kötu oyle ağır geliyorkı anlatamam.ah bi hamiş kalsaak sigarayı bırakırız dert değil.

bende içiyorum eşim bıraktı 1 sene oldu bırakalı ama ben bırakamıyorum malesef bi bebiş haberi gelse ağzıma sürmiyicem ama :(

erkeklerin bırakması daha kolay oluyor.bizler biraz daha duygusalız ve en ufak birşeyden bile çok etkileniyoruz.ama hamile kaldığında bırakacağına ben inanıyorum.

ben ağustos ayında kesin hamileyim diye düşündüğüm için o ay ağzıma bile almadım beynime midemi bulandırıyor bu illet diye dondurdum ve bırakmıstım.beynime dondurunca ben bırakabiliyorum o yuzden sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.ancak hamile olmadığımı öğrenince tekrar başladım.hayatımı hamle olarak endeksleyince dahada stres yapıyorum.normal ysantıma kısıtlamadan devam ediyorum artık aklımda cok olmuyor o zaman zaten aç içtiğimi düşünüyorum zaman zaman abartsamda.:)))

2 gol attı fener ohh be benim kocişin keyfi iyi olacak demekki bu gece:)) fener yenildimi banada zindan oluyor gece bütün gece somurtuyor

walla bende içmem.zaten hamiş kalınca sigara kahve gibi şeylerden tiksiniyor insan.kendiliğiden bırakmıs oluyoruz.hatta başka odada içilse bile o koku öyle kötu oyle ağır geliyorkı anlatamam.ah bi hamiş kalsaak sigarayı bırakırız dert değil.

herkeste mide bulantısı yapmıyor bazılarının canı daha çok istiyor.ama bu genellemede çok çok az tabi.İnşallah sizde tiksinme olurda bir daha hiç içmezsiniz.içerseniz tepenize dikilirim.yeğenleri zehirlemek yok ona göre:oklava:

benim yengem sürekli içti iki hamileliğinde de çocuklar iyi çok şükür ama ben hala korkuyorum umarım büyüdüklerinde sorun yaşamazlar

herkeste mide bulantısı yapmıyor bazılarının canı daha çok istiyor.ama bu genellemede çok çok az tabi.İnşallah sizde tiksinme olurda bir daha hiç içmezsiniz.içerseniz tepenize dikilirim.yeğenleri zehirlemek yok ona göre:oklava:

istisnalar kaideyi bozmaz değilmi:)ayrıca ben 2 gebeliğimdee tiksinmiştim o yuzden kesin konustum canım.bebişlerimize zarar verirmiyiz hiç sen merak etme.ah kızlar ya hamiş olsak artık.ne guzel diyorsun yeğenleri zehirlemek yok diye içim cız ediyor valla.

gannocum fırsat bu fırsat başla çalışmalara.biliyorsun yumurtlama dışındada hamilelik olabiliyor

benimde dayı kızı 2.gebeliğinde maşallah iiçmişti epeyce.abartmıstı hatta.fakat suanda oğlunda gözlerinde sorun var doğustan şaşı ve başka birkaç sorunu daha cıktı.ve benim teyze kızı doktor demiştiki her anne ve baba da tüm virüsler olurmus hatta tüm bünyede olurus ancak vucut bu mikropları öldürürmüş kuvvetli olularmıs ancak bizim dayı kzıı cok sigara içtiği için 2.bebeği bazı virüsleri yenememiş olabilirmiş.tabi bu sadece bir olasılık.biz tedbiri bırakmayalım genede.

şimdilik yok bizimkilerde sorun umarım büyüdüklerinde olmaz çünkü muhakkak etkiler bu kadar kötü bi şey minicikleri etkilemez mi

kovalayın kaynını.yada çayına yku ilacı katın.farketmesin bşi.bizdede misafir varda ben takmıyorum pek pazartesi başlıyorda yumurtlama gunum çrşamba gidecelmiş ama:((

Back
X