• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

selam kızlar.nasılsınız bakalım.ben bugun maşallah iyiyim.ağrım yok başlamazda inşallah.siz nsılsınız.durgun bir gün sanırım zaten sitede sorun yok suanda bende hemen yazayım dedim.

selam kızlar.nasılsınız bakalım.ben bugun maşallah iyiyim.ağrım yok başlamazda inşallah.siz nsılsınız.durgun bir gün sanırım zaten sitede sorun yok suanda bende hemen yazayım dedim.

ayyy canım sevindim bugün iyi olduğuna inşallah bir daha olmaz ağrın.allah şifa versin.bendede migren var tuttumu fena oluyo dua ediyorum hep başlamasın diye

20.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::24 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
jasmincin::::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 eylül BEKLEMEDE??????????????
henli::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::19 eylül BEKLEMEDE??????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

gelgit hastamıydın geçmiş olsun. bu arada bugün güzel bi şey oldu eşimin bi arkadaşının eşiyleydim bugün oda bizler gibi bebiş istiyormuş aynı durumdaymışız yani biraz sohbet ettik konuyla ilgili acaip rahatladım sizler varsınız ama yüzyüze konuşmakta süpermiş çok rahatladım. ikimizde hamiş olucaz merak etme dedi sürekli süper moral verdi:))

gelgit hastamıydın geçmiş olsun. bu arada bugün güzel bi şey oldu eşimin bi arkadaşının eşiyleydim bugün oda bizler gibi bebiş istiyormuş aynı durumdaymışız yani biraz sohbet ettik konuyla ilgili acaip rahatladım sizler varsınız ama yüzyüze konuşmakta süpermiş çok rahatladım. ikimizde hamiş olucaz merak etme dedi sürekli süper moral verdi:))

evet canım başım cok fenaydı 3 gundur.migren gibi ağrıdı.o kadar yani.o yuzden giremedim fazla nete.senin adınad cok sevindim.bencilce belki ama insan yalnız olmadığını görünce ayrı seviniyor moral alıyor.bizler gibi çok var dediğin gibi ama yuzyuze görmek konusmak başka.bebkli yada hamile arkadaşlarla görüşmek istemiyoruz ya böyle örneklerle oluncada insanın görüşüsesi geliyor.:))
sen canını sıkma canım er yada geç hamiş kalacağız. kalacağızda stresi yetiyor orası ayrı tadı tuzu diyelim.hem bebişimiz bizim kıymetlimiz olacak hemde cok fazla beklenen aranan bebiş.nazlı bebişimiz olacak merak etme.:emir_bebek:

kızla ben ugun erken geldim sanırım.daha kimse gelmemiş herhalde bende 3 gunun acısını cıkartayım dedim erken geldim o yuzden.

kızlaaaaaaar nerdesiniz yahu.az önce sevgili kayınvalidemle konustum bana orucu yedinmi diye sordu.bende yedim dedim ya sinir oldum.2 aydır oda sorup duruyor artık.annemi susturdum o başladı.dellenecem wallaha.bak basım tuttu gne sinirden.bizimkide yatmıs karsımda uyuyor.sinirlerim bozuldu bak.

gelgit kaynanan torun mu istiyo. besenle konuşmuştuk benim adetim geçeli 11 gün oluyo kaynanam hergün arayıp soruyor farklılık var mı diye.

millet sordukça ben kendimde bir sorun olduğunu düşünüyorum.halbukı gebe kalmama bir sorun yok.su aramazan geçsede bidahakı adet terihim gelsede neyın ne olduğunu anlasak bir sonuca varsak.aşılama istemiyorum hemen ilk düşüğümden sonra korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalmıstım.şimdi 3.5 aydır korunmuyoruz ve benim daha 3.5 ayım daha var doktor eşılama falan derse istemiyorum hemen beklemek istiyorum iraz daha ve iğneleride bırakmak istyorum aspirin versin bana gebe kalınca başlayalım diyeceğim.sıkıldım artık.insanların sormasından neymiş efendim orucu yemem diye düşünmüşmüş. ben neler neler düşünüyorumda olmuyor.napabilirim

gelgit kaynanan torun mu istiyo. besenle konuşmuştuk benim adetim geçeli 11 gün oluyo kaynanam hergün arayıp soruyor farklılık var mı diye.

canım benim 2 dşüğüm oldu daha önce test sonuclarına görede kan pıhtılaşması cıktı.bunu için hergun iğne vuruluyorum.ama bu sitede bakıyorumda herkes gebe kaldıktan sonra başlıyor öncesindede bebe aspirini kullanıyorlar.ben aspirin kullanmadım hiç.doktorum bana önceden başlattı iğneleri.haziranın sonunda korunmayı bıraktık.ama hala gebe kalamadım.kayınvalidemin 1 torunu var zaten öteki gelininden.ama benide bekliyor artık.önceden sormazdı hiç ama 2 aydır adet olma dönemlerime bile bakıyor.soruyor sonra.çıldıracağım

ben geldim eşim maç izliyor maç bitene kadar burdayım. tekrar geçmiş olsun gelgit. yüzyüze konuşmak süpermiş çok rahatladım sık sık görüşürüm artık onunla. bide burda ben çok yanlızım hiç arkadaşım yok iş yerinde de tek başımayım bulunduğumuz yerde insanlar bi garip kimse kimseyle görüşmüyor bi komşum vardı oda taşındı iyice yanlız kaldım:(

ben geldim eşim maç izliyor maç bitene kadar burdayım. tekrar geçmiş olsun gelgit. yüzyüze konuşmak süpermiş çok rahatladım sık sık görüşürüm artık onunla. bide burda ben çok yanlızım hiç arkadaşım yok iş yerinde de tek başımayım bulunduğumuz yerde insanlar bi garip kimse kimseyle görüşmüyor bi komşum vardı oda taşındı iyice yanlız kaldım:(

sendemi ailenden uzaksın canım.yalnızlık zor gerçekten.hemde cok zor.senin adına cok sevindim.bu arada maç ne zaman bitiyor:1rolleyes:benimkide uyuyor.

geldim geldim.suzansan su adımızın altındakı ciçek isimleri değişiyor ya nasıl oluyor o merak ettim birde kalp var orda onlar artıyor.nasıl oluyor acaba

Back
X