Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar.nasılsınız bakalım.ben bugun maşallah iyiyim.ağrım yok başlamazda inşallah.siz nsılsınız.durgun bir gün sanırım zaten sitede sorun yok suanda bende hemen yazayım dedim.
gelgit hastamıydın geçmiş olsun. bu arada bugün güzel bi şey oldu eşimin bi arkadaşının eşiyleydim bugün oda bizler gibi bebiş istiyormuş aynı durumdaymışız yani biraz sohbet ettik konuyla ilgili acaip rahatladım sizler varsınız ama yüzyüze konuşmakta süpermiş çok rahatladım. ikimizde hamiş olucaz merak etme dedi sürekli süper moral verdi:))
gelgit kaynanan torun mu istiyo. besenle konuşmuştuk benim adetim geçeli 11 gün oluyo kaynanam hergün arayıp soruyor farklılık var mı diye.
ben geldim eşim maç izliyor maç bitene kadar burdayım. tekrar geçmiş olsun gelgit. yüzyüze konuşmak süpermiş çok rahatladım sık sık görüşürüm artık onunla. bide burda ben çok yanlızım hiç arkadaşım yok iş yerinde de tek başımayım bulunduğumuz yerde insanlar bi garip kimse kimseyle görüşmüyor bi komşum vardı oda taşındı iyice yanlız kaldım![]()
iyiyiz suzanşan seni sormalı
bende çay demlemiştim canım çekti çayımı alıp geliyorum kızlar.