• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

maç 11 de biter sanırım hayırdır suzanşan hamişmisin yoksa.
evet gelgit ailemden uzaktayım yanlızlık zor sıkılıyoum arkadaşlarım var ama dostlarım yok hepsiyle öylesine vakit geçsin diye konuşuyorum malesef:(

geldim geldim.suzansan su adımızın altındakı ciçek isimleri değişiyor ya nasıl oluyor o merak ettim birde kalp var orda onlar artıyor.nasıl oluyor acaba

onlar bizim mesaj sayımıza göre değişiyor.mesela ben menekşeydim mesajım 750 ye gelince gül oldum.sen şu anda nergissin 500 ya da 550 ye gelince menekşe olacaksın.terfi gibi birşey oluyor.mesela o mesaj sayısının yazdığı yerin üstünde terazi işareti var onunlada puan vermek istediğin kişilere puan verebiliyorsun.

maç 11 de biter sanırım hayırdır suzanşan hamişmisin yoksa.
evet gelgit ailemden uzaktayım yanlızlık zor sıkılıyoum arkadaşlarım var ama dostlarım yok hepsiyle öylesine vakit geçsin diye konuşuyorum malesef:(

ağzından bal damlıyor.Allah söyletiyor galiba ama daha erken adetim 2 ekimde.İnşallah hamileyimdir.

bende puan vermeyi merak ediyordum iyi oldu öğrenmiş oldum tşk suzan. ha bu arada kendimi göstercem sizi nerdesiniz ama kaldırırım hemen fotomu:)

bende puan vermeyi merak ediyordum iyi oldu öğrenmiş oldum tşk suzan. ha bu arada kendimi göstercem sizi nerdesiniz ama kaldırırım hemen fotomu:)

tamam canım bekliyoruz ama 2-3 dakika kadar tutarsan iyi olur çünkü bazen sorun oluyor sayfaya giremiyoruz.

evet canım uzak olmus sanırım.avatara değilde albumlere eklediğinde daha buyuk cıkıyor sanırım.neyse idare edceğiz artık.konusurken hayalin canlanır bundan sonra

evet acık idare edin bu arada maç devreye giricek çayı koyayım ben ocağa devre arası isterler çünkü 2 . devre gelirim yine

sorum olacaktı bilgin varmı acaba.ben haziranın 10u gibi dokdtora gittim sonuclarıı gösterdim.o zaman bendfe enfeksiyon vardı.doktor endometrium enfeksiyonu görünüyor dedi.bana ilaç verdi.ve iğnelere başlattı.14 ünde adet oldum adetim bittikten sonra ilacı içtim ve enfeksiyonu attığımı farkettim.ancak hala değişik nasıl desem gizli akıntı diyeyim o sekilde bir akıntım var ve değişik bir koku geliyor ama sadece ben hissediyoru bunu.bu normalmi yani herkeste olan seymi yoksa bendemi var dye merak ettim.sizdede oluyormu acaba.dediğim gibi eski enfeksiyonum gibi değil.gizli akıntı gibi farkettirmeden gelyor.bu gebeliğe engelmi diye meak eettim.

bir ara bendede oldu öyle bir akıntı ama geçti.zaten o koku sadece bizlere geliyor.ya da biz koku var zannediyoruz

ben şimdi kötü birşey yaptım sigara içtim.bırakalı bir buçuk yıl olmuştu.eşimle bir tane içelim dedik.arada bir tellendirmeden birşey çıkmaz herhalde demi

yani gebeliğe engel değildir değilmi.ne kadar zaman sona geçti.bu arada bende sigara içiyorum daha şimdiden 3 dalı devirdim.1 paket 3 gunde bitiyor.

Back
X