• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

şimdi ismime geldin profiline girdin avatarınızı değiştirin bölümüne geldin sonra sayfanın altın doğru indin o kadınlar klübü sabit avatarları altındaki bölüm dosya yükleme bölümü sonra geçerli avatarı kullanı işaretleyip dosya yüklemek için göz atı seç resmin boyutuda önemli olabilir onada dikkat et zaten yükleyince görürsün değişikleri kaydet dersin olur

canım çok sağol sende uğraştın bi dünya bilgisayarımdaki resimlern boyutu büyük hep küçük bulamadım

bak ganno ne guzel demis zuzumurti ya adetlerimizdede problem yasasaydik.duzenli adet gormekde cok onemli bence.bende 15 gun sonra turkiyeye gelince doktora gidicem kontrol icin geldim diycem baksin bakalim smear testide yaptiririm.bende bu ay kist vardi sol yumurtalikta basit kist dedi doktorum kendi kendine patlar dedi.buyuk ihtimalle su anda yok cunku agrimda yok.ama masallah adetlerim duzenli

merhaba kızlar.beklemede olupda adet gören arkadaşlar yeni adet tarihlerinizi yazarsanız ekime ekleyebilirim.

merhaba arkadaslar kızlar tam ustune bastınız arkadasım bende prolaktin sorunu var sut hormonum yuksek yani ve bu yumurtlayamama ve buna istinadende cok adet duzensizligi yapıyor ilac kullanıyorum dussun diye ama adetlerim hala duzelmedi 10 aydır falan bununla ugrasıyorum gecen ay 20 gun gecikmeden sonra dr a gittim ve ilacla adet oldum 15inde ki her ayki sorunum ve mesela gecen aya gore 4 gun gecikti ki keske 4 gun gecikse simdi bu taaaaaaaaaa ne zamana kadar gelmiyecek kim bilir ve bu o kadar stresli oluyorki siz bir gun gelmese nasıl hayallere kapılıyorsunuz ya ben ne yapıyım benim gibiler ne yapsın siz yatın kalkın halinize sukredin beterin beteri var ben biliyorum ki olmuyacam adet faln ama birazda olsa umudum oluyor ve artık test falan yapmıyorum bıktım 14 aydır husrana ugramaktan

19.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 eylül BEKLEMEDE??????????????
henli::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::19 eylül BEKLEMEDE??????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::????????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

ganno senin ne kadar oldu korunmayali.adetine daha varmi

işim vardı yeni gördüm yazdığını kusura bakma. valla 4 aydır falan korunmuyoruz bizde 8 ekim adet tarihim ama malesef hala düzeni oturtamadık biz neden böle ya hep bi engel çıkıyor acaip yorgun oluyoruz. benneyaptımki

bu saatlerde siteye gitmek imkansız tamam çok üye var yığılma oluryor ama buna bi çözüm bulunması lazım yöneticilere yazdım ama hala cvp yok off

işim vardı yeni gördüm yazdığını kusura bakma. valla 4 aydır falan korunmuyoruz bizde 8 ekim adet tarihim ama malesef hala düzeni oturtamadık biz neden böle ya hep bi engel çıkıyor acaip yorgun oluyoruz. benneyaptımki

canım şu yumurtlamayı unutup rahatlasanız daha iyi olur.en azından yumurtlama tarihini eşine söyleme çünkü şartlanmalar erkekleri kötü yönde etkiliyor.birde böyle dene bakalım belki bu defa yorgunluk falan olmaz.

söylemiyorum ama yanaşınca soruyor tabi yumurtlamamı yine diye adamcağız şartlandı resmen hatta geçen akşam evet yumurtlama ama yapmıyıcam dedim ve yapmadım alınmasın diye off yaaa:(

söylemiyorum ama yanaşınca soruyor tabi yumurtlamamı yine diye adamcağız şartlandı resmen hatta geçen akşam evet yumurtlama ama yapmıyıcam dedim ve yapmadım alınmasın diye off yaaa:(

sorduğu zaman hayır yumurtlamaya daha var dersin.sen ona gitme biraz baştan çıkar o sana gelsin.Şeniz:ecrin_bebek:

işte baştan çıkarınca anlıyo zaten normalde çıkarmadığım için napsın hemen aklına o geliyo:))

o zaman yumurtlama tarihi olarak başka bir zamanı söyle diğer günler baştan çıkarmana gerek kalmadan o sana gelir belki.ne diyeyim canım senin kocada herşeyin altından yumurtlamayı çıkartıyor.

Back
X