• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canlarım az önce başka bir topikte okudum sizde görmüşsünüzdür belki normal adetini olupta hamile olanlar bile varmış ikinci ay adet olmadıkları zaman doktora gidip 2 aylık hamile olduğunu öğrenenler varmış.

iyi diyelim iyi olalım sizler nasılsınız benim sayfa sürekli açık arada işe dönüyorum ama yazmaya çalışıyorum yinede. acaip midem bulanıyor 3-4 gündür ama hamile değilim:)))

evet esay böyle bir şey bende duymuştum ama sanırım bizde mümkün değil çünkü adet olmadan testlere başlıyoruz:))

canlarım az önce başka bir topikte okudum sizde görmüşsünüzdür belki normal adetini olupta hamile olanlar bile varmış ikinci ay adet olmadıkları zaman doktora gidip 2 aylık hamile olduğunu öğrenenler varmış.

evet bende duydum kaydirigubbakcemile2

bende iyiyim çok şükür işteyim bende iş arasında takılıyorum.az önce yazdığımı okudum çok şaşırdım.lekelenme felen duymuştumda normal adet olanını duymamıştım.siz biliyormuydunuz böle bişeyin olabileceğini

ben hiç test yapmadım.ama çok umtlanmıştım ne bileyim.bide 1 hafta önce bir rüya görmüştm gelin oluyordum eşim saçıma çiçek takıyordu.çiçeğin anlamına baktım bir kadın rüyasında çiçek görürse hamileliği haberiyle gelecek sevince işarettir diyordu bunada çok takılmıştım sanırım ben:1no2:

hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah ben artık eskisi gibi takmıyorum valla demekki şimdi olması bizim için hayırlı değil çünkü ben hep hayırlısıysa ver diye dua ediyorum

esay sanırım senin kafana takldı hamile olabileceğin ama üstüne bile görsen normal zamandakinden mutlaka farklı olucaktır

esay sanırım senin kafana takldı hamile olabileceğin ama üstüne bile görsen normal zamandakinden mutlaka farklı olucaktır
evet snırım takıldım kaldım ama unutucam bu dakikadan sonra çünkü 1 ay daha böle takılırsam işim zor.başka bir umutla başlıycam bu aya.allah hepimizin gönlündekini versin herzaman öyle dua ediyoruz canım hayırlısını ver diye inşallah zamanı gelince olucak.

neden isminin üzerine gidip sayfayı aç sonra yandan arkadaşlarımı düzenle de ben öle yapıyorum sonra profil sayfan açılıyor ordan avatar resmi var ona bakıcaksın

günaydınlar herkese.biraz önce kanal d e ibrahim saraçoğluna bakıyordum.kuru incirin doğurğanlığı artırdığını söyledi.kuru inciri kesip yarım litre kaynar suda 7-8 dakika kaynatın yemeklerden sonra için dedi.bu kürle çok kişi hamile kalmış.

arzu bu arada bilgi için teşekkür ederim birden tepki verdim ama hiç içemem ben öyle şeyler kuru incir kayısı yiyemiyorum direk midem bulanıyor

merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim inanın biraz rahatladım tecrübesizlik zormuş :) buarada ezgim hamilelik belirtilerim aslında olmuş ama ben oruç tutuyordum ve sürekli oruç tuttuğum için mide bulantım oluyor sanıyordum meğer bunların nedeni bebekmiş :)

Back
X