• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Ay kızlar şaşkınım doğrusu. BHCG tetsti yaptırdım sonucunu şimdi aldım ama anlamadım. son adet tarihim 23 ağustos BHCG 294 çıkmış bu iyi bir şeymi? Lütfen bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi acaba

değil mi kan testi yaptırmadın mı değerin yüksek sorsaydın keşke doktor bende direk hamilesin dedim ama bilmeden yorum yapmiyim en iyisi

suzanşan benim adam acaip zaten ne yapsam altında yumurtlama arıyo taktı çünkü kafayı yumurtaları kıskanıyor sanırım:))) normal aslında kıskanç değildir ama bebiş mevzusunda garip hem çok istiyor hem istemiyor naptını oda bilmiyor:)))

Ay kızlar şaşkınım doğrusu. BHCG tetsti yaptırdım sonucunu şimdi aldım ama anlamadım. son adet tarihim 23 ağustos BHCG 294 çıkmış bu iyi bir şeymi? Lütfen bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi acaba

yok karar verdim sen değerine göre hamilesin yani nettende baktım öle olması lazım gözün aydın tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip eder inşallah. tabi bizlere nasip eder inşallah allahım duy sesimizi
bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş hamileler bize dua edinnn

bu arada ne zamandan beri bebek istiyordun.
aslında bebek düşüncemiz yoktu ben her 6 ayda bir doğum kontrol hapına ara veriyordum hormonlarım için sadece 1 ay ara verdim ve o arada hamile kalmışım böylesi hayırlıymış bana kalsaydı zaten uzun bi süre daha olmayacaktı ve bu güzel duyguyu tatmayacaktım :) sevgilerimle

yanlışım yoksa eğer sen hamilesin canım.kutlarım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

desirebelde hamileyse o zaman bugün iki tane hamiş haberi aldık ne kadar güzel....yeni hamişlerimizi terik ediyorum.sağlıkla kavuşsunlar allahın izniyle bebişlerine.ne güzel bereketli bir gün bu mübarek günde çok sevindim.listemizde hamişler çoğalıyo bizde birgün o listede olucaz inşallaaaaahhhhh:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

19.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 eylül BEKLEMEDE??????????????
henli::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::19 eylül BEKLEMEDE??????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
desirebel::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

hamişlerimiz çoğaldı ama ne hikmetse haberi verdikten sonra kayboluyorlar genelde.bizi başka topiglerle aldatıyorlar galiba.

kızlar iyi akşmlar ben bugn kan testi yaptrdım yarın saat 4 te çıkacak adt tarihim 21 eylül ama dünden beri lekelenmelerim var adet oldum olcam gibi hissediyom açık pembe leke geliyo silince sonra kesiliyo sonucu bildiririm size ama ümidim hiç yok zati ölesine yaptrdım testi yeni hamileleri tbrk ederim

kızlar iyi akşmlar ben bugn kan testi yaptrdım yarın saat 4 te çıkacak adt tarihim 21 eylül ama dünden beri lekelenmelerim var adet oldum olcam gibi hissediyom açık pembe leke geliyo silince sonra kesiliyo sonucu bildiririm size ama ümidim hiç yok zati ölesine yaptrdım testi yeni hamileleri tbrk ederim

İnşallah hamilesindir canım.belki bu lekelenmeler hamilelikten kaynaklanıyordur.sonucu almadan umutsuzluğa kapılmak yok.:ecrin_bebek:

iyi akşamlar arkadaşlar bende hala silik çıkan ikinci çizgimin mutluluğuyla yaşıyorum.Kaldı 5 günüm inşallah hamileyimdir.

Yeni hamileleri tebrik ederim.Darısı tüm isteyenlere inşallah

iyi akşamlar kızlar bende burdayım benim kociş uyudu kaldı dizimde yorgunluktan:(

iyi akşamlar canım.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug:bu ay olumlu olmak istiyorum artık birazda böyle düşünelim belki olur.bu ay hamile kalıcam Allahın izniyle:ecrin_bebek:

buarada kızlar listede bende varım ya 24 eylül adet tarihim inşallah olmam ama hayırlısı olsun tabi.Beni unutmayın listenizde de dualarınızda da lütfen.

Back
X