Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlar şaşkınım doğrusu. BHCG tetsti yaptırdım sonucunu şimdi aldım ama anlamadım. son adet tarihim 23 ağustos BHCG 294 çıkmış bu iyi bir şeymi? Lütfen bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi acaba
aslında bebek düşüncemiz yoktu ben her 6 ayda bir doğum kontrol hapına ara veriyordum hormonlarım için sadece 1 ay ara verdim ve o arada hamile kalmışım böylesi hayırlıymış bana kalsaydı zaten uzun bi süre daha olmayacaktı ve bu güzel duyguyu tatmayacaktım :) sevgilerimlebu arada ne zamandan beri bebek istiyordun.
Ay kızlar şaşkınım doğrusu. BHCG tetsti yaptırdım sonucunu şimdi aldım ama anlamadım. son adet tarihim 23 ağustos BHCG 294 çıkmış bu iyi bir şeymi? Lütfen bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi acaba
Selam arkadaşlar ekim listesine benide alırmısınızzzzzzzzz :CüvCüv:
kızlar iyi akşmlar ben bugn kan testi yaptrdım yarın saat 4 te çıkacak adt tarihim 21 eylül ama dünden beri lekelenmelerim var adet oldum olcam gibi hissediyom açık pembe leke geliyo silince sonra kesiliyo sonucu bildiririm size ama ümidim hiç yok zati ölesine yaptrdım testi yeni hamileleri tbrk ederim
iyi akşamlar kızlar bende burdayım benim kociş uyudu kaldı dizimde yorgunluktan![]()
iyi akşamlar arkadaşlar bende hala silik çıkan ikinci çizgimin mutluluğuyla yaşıyorum.Kaldı 5 günüm inşallah hamileyimdir.
Yeni hamileleri tebrik ederim.Darısı tüm isteyenlere inşallah